Tämä kieli virheitä satuttaa urasi, kuva ja arvovaltaa

Koulutus Veikka Haapalainen Tammikuu 23, 2017 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Jotkut kieli virheitä satuttaa mainetta ja arvovaltaa. Ehdokas, joka "tämä on minun oma," tai "Voisin häntä" vie suussa ei ole toimintoa tasolla. Asiakkaat epäillä laatua yrityksen kielioppivirheitä tarjouksessa. Kuva, uran ja tuloja voisi vahingoittaa kielen virheitä niin oppii hollannin kielellä. Asiakirjassa ei siepata kieliopin tarkistus monta osu. Niin myöhään epävarma, tarkista työhakemuksen tai muita tärkeitä tekstin kielen virheitä.

Kieli virheet usein haitallisia arvovaltaa ja ura

On joitakin kielioppivirheitä jotka voivat tehdä joku koskaan ja ne eivät veloittaa meille pian. Esimerkiksi jos puhut vaikka sen pitäisi olla. Mutta on myös tyypillisiä virheitä, jotka eivät ole hyviä meidän arvovaltaa ja että voit välttää paremmin tietyissä piireissä. Amsterdamin alueella ei huomaa sitä nopeasti, jos sanot ?? tunnen hyvin ottaa rangaistus ??. Mutta joku tietty asema on käytettävä tällä sivustolla koska täällä "tietää" käyttöä heikentää kuvasi, vaikka Laukaus todella hyvin "voi" ottaa.

Kielioppi tarkistaminen tietokone

Kieliopin tarkistus on ihanteellinen työkalu oikean kirjoitusasun vaikeita sanoja asiakirjassa. Mutta ohjelma ei ole niin pitkälle, että tiedän on kirjoitettu väärin. Koska sekä sana, jos molemmat voi olla oikein, riippuen lauseen rakentamista.
On se niin tärkeitä asiakirjoja, kuten lainaus tai tarkistaa kirjeen, teksti antaa joku, joka voi kirjoittaa virheetön hollanti. Ymmärrettävä, että yrittäjä alkaa kurssi "hollantilainen virheetön kirjoittaminen ja puhuminen" voi olla yhtä tärkeää kuin perus kirjanpito.

Yleisiä virheitä

Joitakin yleisiä virheitä puhekielessä, joka ehdottomasti ei voi kelvata, otamme tarkemmin. Haluatko tehdä uraa yhteiskunnan ja ansaita hyvät tulot sitten tehdä viisaita virheitä ei alle niin, että kukaan olisi epäile älykkyyttä, ja koulutustaso. Ilmeisesti sovelletaan sekä työntekijöiden, työnantajien, kuten ZZP "ERS.

Ja voi tietää

Voi tarkoittaa kykyä jotain, esimerkiksi: Voitteko korjata sen minulle tai voit kirjoittaa sen ilman virhettä. Tietäen aina viittaa suhde jotain tai joku. Tiedän, että henkilö hyvin, tai tietää paljon Englanti sanoja. Joten sanomme: Tiedän paljon Englanti sanoja voin puhua hyvin.
Ja viimeinen kerta tiedän on: Tiesin. En voisi koskaan sanoa niin se ei ole niin sen pitäisi olla: En tiennyt häntä.

Lie ja lay

Käytetään usein väärin. Laskeminen on verbi. Että kana vahvistetaan muna, laitat että Z ?? n paikka. Laitetaan pyyhkeet siististi tuolit. Mutta valhe tarkoittaa sitä, että löytää jotain tai joku selälleen tai tulla. Me maata sängyssä, kirja on pöydällä.

Sitten minut

Paljon on tehty virhe: Hän on isompi kuin minä, tai voi olla kukaan niin hyvä kuin olen kokki. Kun puhumme itseämme vertaileva mielessä, käytämme aina minua. Joten hän on minua nopeampi eikä minua nopeampi.

Kun ja jos d dt konjugaatio verbejä

Et välttämättä ymmärrä kieliopin sääntöjä, koska onneksi on yksinkertainen aasi silta kirjoittaa vastedes aina hyvä. Tämä yksinkertainen pikku työkalu löydät verbi "run". Käytetään esimerkkinä verbi, ymmärtää, miten käytämme verbi "kävellä" vastedes kirjoittaa virhe.
Kävelen joten olen
hän / hän / se käynnissä + T niin hän / hän / se saada + t
kävellä / sinä? Joten sinun / olet?
painella! Joten nopeasti!
Joten jos haluamme tietää miten kirjoittaa oikein, niin me tiedämme se on, hän totesi + t koska se on ne Loop + t.

Itse tai oman

Koskaan sano, että on ominaista minua, koska sinun täytyy kertoa itselleni. Omaan käyttöön oma vika. On, että omaisuus tai esine kuitenkin koskea itse, niin se on aina itse.

Niitä tai heitä?

Kun se tulee asianmukaisen käytön niitä, se, he tekivät paljon virheitä. "He tekevät melua" et voi sanoa, koska sanot, kun puhutaan koneita on edelleen Loppujen ", he ääntä." Valitettavasti ei ole muita yksinkertaisia ​​muistitekniikka joka ero niiden välillä ja niiden jne tehdä selväksi. Sinun olisi siten esim. Frankblogt.nl joka tarjoaa selkeät ja kattavat ohjeet siitä, että monimutkainen alue.

Vähemmän vakavia virheitä:

Uusista tai uudelleen
Jos teet jotain toisen kerran, voit sanoa "Teen sen yli" tai "Teen sen uudestaan." "Teen sen uudestaan" ei ole väärin, mutta myös ei todella kaunis. Parempi on "jälleen".
Välinen erotus ja mitä
Vuonna puhekieli ei ole niin kun käytämme että sijasta. Vaikka se on sanomalehti ja viralliset kirjeet myös usein pitää, mitä on kirjoitettu, kun sen pitäisi olla. Muistisääntö, että voimme käyttää välttää virheitä, se on vain mitä voimme käyttää, jos voimme korvata "mitä". Joten se on "kirja, luemme." Ja "Olen väsynyt, että koska olen työskennellyt Koska voit sanoa. Mitä koska olen työskennellyt.
(0)
(0)