Tiukka pakarat kanssa 30 päivää haaste kyykky

Urheilu Jussi Hakanen Maaliskuu 25, 2017 16 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kyykky 30 päivää haaste on haaste, joka auttaa sinua saamaan tiukempi pakarat. Voit tehdä tämän suuren haasteen täydennyksenä normaaliin käyttää rutiininomaisesti. Se voi auttaa sinua, kun haluat laihtua? Mitä pitäisi tehdä aikana tähän haasteeseen ja voit todella nähdä eron jälkeen kolmeenkymmeneen päivään?

Mikä on kyykky?

Kyykky on harjoitus, että monet uskovat kutsutaan kuningas harjoituksia ?? ?? mainitaan. Kyykky ei ole vaikeaa, mutta erittäin tehokas, koska harjoittelet useita lihasryhmiä samanaikaisesti sen kanssa. Eli Nappaat pakarat, reidet ja kinnerjänne. Voit saada pyöreämpi ja tiukempi pakarat tämän prosessin kanssa. Kyykky on ihanteellinen torjua selluliittia. Lisäksi saat vahvempi takaisin jos teet säännöllinen liikunta. Kun kyykky samalla edelleen liikkuu kädet, voit harjoitella tämäkin. Kyykky voidaan tehdä ilman painoja, mutta on yleensä paljon tehokkaampaa, kun käytät painoja. Ihmiset, jotka haluavat laihtua, täytyy tehdä paljon lihas harjoituksia. Enemmän lihaksen rakennuksen, voit nopeammin polttaa kaloreita levossa.

Miten toteuttaa kyykky ulos?


 Seiso jalat yhdessä. Varmista, että olet Pidä selkä suorana, niin tulet kumartamaan polvillaan. Varmista, että puukotus maalialue takaisin ja selkä suorana. Se on parasta vetää napa harjoituksen aikana. Tämä jännitystä your abs. Varmista, että teet hyvää syvä kyykky, mutta älä tee hänestä liian syvälle. Kuuntele tästä erityisen hyvin kehon. Lisäksi voit tehdä kädet ylös kun tekee kyykky. Saatat jopa pystyä pitämään joitakin painoista kädet enemmän vaikutusta. YouTubessa voit löytää paljon videoita selittää miten kyykky. Tämä voi olla erittäin hyödyllistä tarkastella, jos niin ei ole täysin selvä.

Lisäpainoja

Naiset ovat usein uskalla käyttää lisäpainoja. Ne pelkäävät, että ne ovat liian lihaksikas ja ei vain laihtua. Tämä ei tapahdu yhdessä yössä. Lisäksi ylimääräistä painoa on vain hyvä tapa nopeasti nähdä halutun tuloksen. Valitse painot ovat haastavia harjoituksen. Se ei saisi olla liian helppoa, mutta se ei saisi välittömästi tuntea kaikki superraskaita.

30 päivää haaste kyykky

Kyykky 30 päivää haaste on haaste, jossa sinulla on kolmekymmentä päivää joka päivä tekemässä squatoefeningen. Useat lepopäiviä on siellä. Nämä on suunniteltu antamaan lihaksia tarvittavaa lepoa. Altistuksen aikana voit tietää, milloin olet tekemässä kyykky. Nopeus ei ole tärkeää: se on erityisen tärkeää, että teet kyykky. Oletko kyllästynyt kyykky? Sitten voit ottaa hetken levätä joka 15 kyykky.
Järjestelmä
Tämä on aikataulun mukaan on noudatettava 30 päivää.

Tee se haastavampaa

Tavanomaisten kyykky, on vielä löytää paljon vaihtelua. Joten sinulla on esimerkiksi hypätä kyykky, jossa voit hypätä jälkeen kyykyssä. Tai entä Plie Kyykky jossa osoitat varpaat ulospäin. Saatat pystyä tekemään joka päivä toisessa muunnelmassa kyykky, mutta voit myös tehdä useita 30 päivää haasteita, suorittaessaan kukin eri kyykky harjoitus. Tietenkin voit tehdä haaste vielä vaikeampaa lisäämällä painoja tai ottamalla ole lepoaikaa. Jatka haastaa itse pitää hauskaa!

Juomavesi

On viisasta pitää vähän vettä kätevä, kun liikut. Joten voit aina juoda kun olit saada liian raskas. On myös järkevää yrittää juoda pääasiassa vettä ja anna sen seistä virvoitusjuomien aikana haaste. Näin voit nähdä vieläkin nopeammin tuloksia.

Näet todellisia tuloksia 30 päivää haaste kyykky?

Tulet varmasti nähdä tuloksia aikana 30 päivää haaste kyykky. Voit olla varma onko näet eron, se on parasta, ennen kuin aloitat tehdä muutamia kuvia ?? s itse. Mieluiten alusvaatteet. Ota kuva edessä, takaa ja sivulta. Tämä kuva ?? s ilmeisesti sinun ei tarvitse jakaa muiden kanssa, voit pitää niitä vain itsellesi. Lopussa haaste tehdä uudelleen ?? s photo niin näet eron. Tuloksena on erittäin riippuvainen itse. Käytätkö painoja? Levätä sinua välillä? Onko teillä muu urheilu lisäksi tähän haasteeseen? Candy sinua liikaa? Kun todella mennä ero varmasti näkyvissä.

Miten voit laihtua tähän haasteeseen?

Kun noudatat tämän haasteen, koska haluat laihtua, sinun on myös lisätä sydän. Mennä käynnissä, pyöräily tai tehdä muuta toimintaa, joka takaa nopeutunut syke. Myös terveellinen ruoka ja juoma on hyvin tärkeää. Muista, että ei ole mahdollista menettää paikallisia rasvaa. Mitä pitäisi tehdä, kun 30 päivää? Yritän nähdä, jos se on totta. Voit tehdä uuden haasteen esimerkki smile Kyllä voi, kuten jo kuvattu tekstissä. Onnea!
(0)
(0)