Tinnitus hoito: miten parantaa tinnitus tai korvien soiminen?

Miscellany Aila Hiltunen Maaliskuu 2, 2018 216 761
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Tinnitus tai "tinnitus" tarkoittaa, että äänet "kuulee", jotka eivät ole todella olemassa. Nämä "melu" on myös nimitystä Phantom kuulostaa. Melu että koet ei tule ulkopuolelta - korvan kautta reikiä - mutta sisällä. Mitä pidät havaitsee ääni on itse asiassa signaalin, joka johtaa hermo runko tai simpukka korvan ja tulkitaan virheellisesti, että aivot kuin ääni.

Koska väärintulkinnasta koet pilli, suizing, squeaking, humina tai surinaa joka ei todellakaan ole olemassa. Jos et mene toistuvaa säännöllisesti tai jopa ovat jatkuvasti kärsineet voimakkaan tinnituksen tai Phantom kuulostaa, niin se on erittäin ärsyttävää ja piinaavat. Tässä artikkelissa luet siis miten estää tinnitus, korjaamiseksi, hoitaa ja parantaa ...

Miten tunnistaa tinnitus?

Tinnitus on helppo huomata ja tunnistaa. Se tarkoittaa, että havaitsette ääniä, joita ei todellisuudessa ole. Tuntuu siltä, ​​kuulet hiljainen huone. Tämä tunne potilaat myös nimetään seuraavasti:

 • Phantom Sound / huijausta ääni
 • Äänimerkki tai melu korvaan
 • Selittämätön vinkuu
 • Kitisevä / korvien soiminen
 • Arvoituksellinen kilinä
 • Humina tai pörinä noin korvalla

Phantom äänet voivat aiheuttaa voit todella kuulla muita ääniä. Ne voivat siis olla valtava jammer.

Syitä tinnitus

Tinnitus on ääni, joka ei ole ulkopuolelta, mutta sisällä pään on peräisin. Alkuperä Phantom ääni tai melu ulkonäkö voi olla mitä tahansa. Tunnetuin syitä tinnitus ovat seuraavat:

 • Kuulovaurioita urut
 • Poikkeama hermo aivosi
 • Supistuminen lihasten ympärille korvan
 • Tulehdus välikorvan tai sisäkorvan
 • Poikkeavuuksia verisuonten in your head
 • Kohonnut verenpaine
 • Sivuvaikutus eräät lääkkeet
 • Kova vaikku korvakäytävässä
 • Ongelmia Korvatorvi
 • Poikkeama kuulo ja tasapaino hermo
 • Aivotärähdys tai piiskaniskuvammoilta
 • Poikkeama leuka tai hampaita poikkeavuus
 • Täytteet että painaa hermoja
 • Menieren tauti
 • Infektiot
 • Otoskleroosi: kalkkiutuminen luut välikorvan
 • Magnesiumin puute: Joissakin tapauksissa voimakkaaseen magnesiumin puutetta

Jos tinnitus on liittyy suonet tai verenpaine, se voi kolkuttaa tai tikittää melu esiintyy rytmiä syke.

Muodot tinnitus

Lääketieteellinen termi tinnitus on tinnitus Aurium. Tämä nimi tulee latinan sanoista: "tinnire" ja "Aures. Tinnitus voi ilmetä monissa muodoissa. Phantom äänet voivat vaihdella erittäin pehmeä erittäin kova ja kimeä ja alhainen hum. Tinnitus voi myös jatkuvasti tai vain satunnaisesti ja esiintyy yhdessä tai molemmissa korvissa. Luonteen ja syy Phantom ääniä, erotamme seuraavista tinnituksen:

1. "normaali" tinnitus

Jos Phantom äänien näyttää ilman näkyvää syytä syntyä ja ei voida jättää huomiotta, sitä kutsutaan myös "normaali" tinnitus. Tämäntyyppinen tinnitus voi olla monia syitä, mutta syntyy useimmissa tapauksissa pitkäaikainen altistuminen erittäin kova ääni. Se voi kuulostaa mennä tietyssä työtilanteessa, mutta myös usein ja intensiivinen musiikin kuuntelu kuulokkeilla.

2. Äänimerkki Stressi

Termi "äänimerkki stressi" käytetään pääasiassa viihteen maailmassa ja tunnetaan myös disko tinnitus. Ehkä tiedät tunne hyvin ... Voit mennä ulos yhden yön, ja pubissa tai diskossa musiikki oli erittäin suuri. Seuraavana aamuna saat kanssa soi korvaan. Beep Stressi yleensä ratkeaa jälkeen tarvittavaa lepoa. Jos kuitenkin säännöllisesti altista korvat koville äänille, tinnitus voi olla pysyvä.

3. Krooninen tinnitus

Kolmasosa aikuisväestöstä kokemukset osoittavat, että ei ole peräisin ulkoisesta lähteestä. Phantom Ääniä yleensä häviävät huomattavan pitkän kuulo lepoa. Jotka kuitenkin liian usein ja liian pitkä koville äänille paljastaa riski, että tinnitus oireet koskaan katoa. Tämä pysyvä muoto tinnitus kutsutaan "krooninen tinnitus" mainittu.

4. Unseen tinnitus

On ihmisiä, jotka eivät tietoisesti havaita Phantom ääniä, koska ne jäisi täysin todellisia ääniä. Jos tinnitus tapahtua ilman sinua huomaamatta, yksi puhuu myös "huomaamaton tinnitus. Tajuton tinnitus voi kuitenkin varmistaa, että on kuulon heikkenemistä. Jossain vaiheessa joku voi tulla tietoisia näennäinen melua; nämä tulevat kovempaa ja selkeämpi kautta. Puhutaan vain "oikean" kuulostaa tinnitus voi enää sivuuttaa.

5. Menieren tauti

Menieren tauti tarkoittaa, että korvien soiminen aiheuttamia ongelmia sisäkorvan. Yksi puhutaan vain Ménièren tauti, jos on jokin seuraavista kolmesta oireita: tinnitus, kuulon heikkeneminen ja iskujen huimaus. Lisäksi pitäisi olla mitään muuta ilmeistä syytä edellä mainitut valitukset.

6. Subjektiivinen tinnitus

Useimmissa tapauksissa, tinnitus on vain hahmottaa potilas itse. Tällöin yksi puhuu myös "subjektiivinen tinnitus. Sillä subjektiivinen tinnitus on harvoin tunnistaa syy, ja siksi se ei voi hoitaa lääkkeillä. Paras tapa päästä eroon tämän lomakkeen tinnitus, ajaa huomiota. Yritä keskittyä niin paljon kuin mahdollista todellisia ääniä, ja Phantom äänet todennäköisesti häviää.

7. Tavoite tinnitus

"Tavoite tinnitus" tarkoittaa, että tinnitus voi kuulla myös muita. Voi mitata otolaryngologist Phantom kuulostaa ja hahmottaa käyttäen erikoistyökalut; Esimerkiksi, jos tinnitus aiheutuu lihasten supistukset tai sykkivä verisuonia. Harvoissa tapauksissa objektiivisten tinnitus, lääkitys tai leikkaus Phantom ääniä tai ääniä näyttävät täysin oikea.

Tinnitus hoito & parannuskeino

On olemassa muutamia tehokkaita menetelmiä korjaamiseksi tinnitus. Usein ratkaisu olisi pyrittävä häiriötekijä. Jos keskityt ääniä, kuulet ne äänet tulee selkeämpi ja on yhä vaikea sivuuttaa niitä. Joten te tikittää kellon vain kuulla, jos keskittyä siihen. Kuten mitään muuta, mutta vaatii huomiota, niin tikittää kellon voi enää seistä. Tunnetuin hoitomenetelmiä tinnitus ovat seuraavat:

 • Betahistiini
 • Tinnitus uudelleenkoulutus hoito
 • Ääni pakotetaan taustalla äänen avulla rikastaminen
 • Rentoutuminen harjoitukset kuten jooga, meditaatio, et ai
 • Kuulolaite edistämiseksi istunnossa
 • "Tinnitus Masker"
 • Tinnitus-toiminta

Päivitys: neurostimulaatioterapian / neuromodulation hoitoon tinnitus

Joskus se on tinnitus alentuneen impulsseja kuulohermon kautta aivot. Mahdollinen seuraus on, että kuuloaivokuorella omasta aloitteestaan ​​tuottaa ääniä. Nämä Phantom äänet vaihtelevat lievästä soittoäänen tai huminaa erittäin ärsyttävää piippausta. Tietyissä tapauksissa se voi tarjota ratkaisun ... neurostimulaatioterapian neurostimulaatioterapian hoitoon tinnitus on innovatiivinen uusi tekniikka, joka voi estää tiettyjä äänen taajuudet auditiivinen hermoja laittaa väärään suuntaan. "

Neurostimulaatioterapian vastaan ​​tinnitus on nimeltään "Acoustic CR® neuromodulation". Se on eräänlaista neuromodulation erityisen tieteellisen tutkimuksen voi puuttua näyttää. Terapia suoritetaan "NTR T30 CR® neurostimulaattori", laite, joka sopii vain vuotta täyttäneet henkilöt kahdeksantoista kanssa ns tonaalisen ja subjektiivinen tinnitus. Tämä on puhdas ääni tai korvien soiminen, että krooninen jatkuu ja ei ole seurausta tunnistettavaa poikkeamaa, häiriötä tai tilaa.

Ensinnäkin, sävyn / äänen taajuuden tinnitus potilas havaitsee tarkasti. Sitten hän / hän altistuu kahden kuulokkeet näyttää kaksi ylempää ja kaksi muistiinpanoja alla omien suis. Tämä neuromodulation toistetaan useita kuukausia 4-6 tuntia päivässä sijaan käyttämällä Acoustic CR® neurostimulaattori, minkä pitäisi varmistaa, että hermosolujen tehdään "nollata". Useat Korva- ja kurkkutaudit nähdä tulevaisuudessa tämän tinnitus hoitomuoto.

Kuulo Specialist parempi kuuleminen on ensimmäinen Alankomaissa soveltaa tätä innovatiivista tinnitus hoitoon käytetään Akustiset CR® neuromodulation; hoito aloitetaan vuonna 2015 yhteistyössä ENT Sairaalahygienia Tjongerschans Heerenveenissä.

Päivitys: korvien talo

Vähän henkilökohtainen kokemus: ota itseäni erittäin korkea kuulostaa totta ja siksi epäillä olen säännöllisesti kuulla todella jotain tiettyyn aikaan, tai että se on phantom ääni. Kun olen kotona ihmisillä, esimerkiksi, kuulen usein korkea pillejä, suizingen, piippaa, jne usein näkyviin ja katoavat kun muuttaa kulmaa pääni; joten käännä kaulaani. Siinä tapauksessa, voin lyödä vetoa, että se ei ole Phantom ääntä, mutta erittäin korkealle melua elektroniikkalaitteissa. Useimmissa tapauksissa se on minulle:

 • Adapter; häviää, kun vedän pistoke
 • Monitor häviää, kun käynnistän monitorin jos se on pois päältä, ja päinvastoin
 • Puhuja; yleensä virheellinen yhteys, asennuksesta tai Viallinen laitteisto
 • Kovalevy; yleensä iän ja huono kierto tasapaino; pysähtyy, kun HD on "geëject"

Erittäin korkeat äänet että kuulen ovat kokemukseni kukaan muu havaittu; hyvin satunnaisesti, jos en joku nimenomaan viisas. Joten pitää mielessä, että tinnitus ei aina ilmeistä Phantom ääniä, joita esiintyy aivoissa tai äänijärjestelmä korvan ... Joskus se on kuitenkin ympäristön äänet noutaa sinut, koska alue on kuitenkin suhteellisen suuri esiintyvyys).

Ennen, ajattelin vain kuulin erittäin huono, lähinnä koska olen kahviloita ja tällaiset ihmiset voivat ymmärtää hyvin huono ja tuskin voi seurata keskusteluja meluisissa alueilla. Mutta kuulemisen jälkeen testata kuulo osoittautuu erinomainen. Nyt olen aktiivisesti kiinnittää huomiota, olen ilmeisesti tosiaan ei kuulosta huono, mutta minun kuulo melko vaikea keskittyä.

Jokainen Jumissa on raikas sisällä, joka pian luo kakofoniaa äänen. Ja jos on myös edelleen näyttää korkea, kun istuu, niin rikasteen tai painopiste minun kuulo vaikeaa tai mahdotonta tehdä. Kun yö voimakas kuuntelua / tarkennus Olen lisäksi taattu yhden tai useamman päivän vakava tinnitus.

Ei olisi siis paras joskus voi olla yhteys käsitys tinnituksen diskantin toisaalta ja toisaalta. Jotkut saattavat olla jotain tätä tietoa. Terveisin, Paul

Lopuksi,

Tinnitus on, useimmissa tapauksissa ja kuulon heikkeneminen. Monet tinnitus sairastuneille Phantom kuulostaa oikein pitävät ulkoisia ääniä kuullaan vähemmän hyvin. Ja pahempaa sinua kuulemaan lisää silmiinpistävää ovat tinnitus. On suositeltavaa mennä ja käydä perhelääkäri tai ENT lääkärille, jos olet kärsivät usein tinnitus.

Onko sinulla kysymyksiä tai kommentteja koskien tinnitus eli tinnitus? Jaa kommentti alla, kokemusta ja näkemystä! Tarkoitatko tinnitus uudelleenkoulutus hoito? Sana silti herääminen mies ... Olen myös kärsinyt tinnitus and'm vain 13 ... Onko niin, että se voi vähentää tinnitus?

(0)
(0)