Tietokoneohjelmistot avulla skitsofrenia "ei enää kuulla ääniä"

Terveys Urpu Korhonen Tammikuu 22, 2017 0 116
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Tietokoneohjelmistot avulla skitsofrenia

Professori Julian Leff, Institute of Psychatrie Lontoon, on kehittänyt tietokoneohjelmiston avulla niistä taistella heidän skitsofreeninen kuuloharhat. Varhainen tulokset eivät ole ratkaisevia. Toivottavasti näille potilaille.

Skitsofrenia on yleisin psykoosi Ranskassa. Arvioitu potilaiden määrä 400 000 sairaus alkaa yleensä nuoruudessa tai varhaisessa aikuisiässä.

Oireita ovat harhaluulot kanssa vaikutelman vainotaan; kuuloharhat, mutta myös visuaalinen, haju; häiriöt huomiota, keskittyminen, ymmärrys ...

Mitä hoitoa?

Tämä mielisairautta ei paranna vaan voi vakauttaa. Hoito perustuu psykoosilääkkeiden on kognitiivinen käyttäytymisterapia ...

Mutta jotkut potilaat eivät reagoi hyvin lääkitys ja väistämättä kärsivät edelleen hallusinaatioita, kuten kuulo, mikä voi johtaa arvaamattomiin ja vaarallista käyttäytymistä.

Luonnos hallitsemaan kuuloharhat

Auttaa potilaita, jotka kärsivät kuuloharhat huolimatta lääkitys, professori Julian Leff, Institute of Psychiatry Lontoossa, on kehittänyt tietokoneohjelman.

Tämä sallii potilaan kohdata komposiitti luonnos, jonka hän itse on antanut ominaisuudet ja auttaa häntä hallita.

Lopulta tämä luonnos tulee vielä myötätuntoinen kohti potilasta.

Positiiviset tulokset

Kuuden istuntojen kolmekymmentä minuuttia välein viikon potilaat ovat huomattava lasku taajuus ja merkitys niiden kuulo hallusinaatioita. Kolme schizophrenics ovat jopa nähneet hallusinaatioita katoavat kokonaan. Kokeen tulokset julkaistiin British Journal of Psychiatry.

Tämä tutkimus, aluksi 26 potilasta, jatketaan 140 potilasta.

Tarvitsetko apua?

Tukea potilaiden ja heidän perheidensä, useita asociations tarjoavat palvelujaan. Esimerkiksi:

  • UNAFAM: 01 42 63 03 03.
  • National Federation of potilaiden ja entinen psykiatristen potilaiden: 01 43 64 85 42.
  • Psykiatristen pelastuspalvelut olemassa eri CHU.
(0)
(0)