Tietoja Europa Universalis 2: PC-peli - vinkkejä, vihjeitä, info

Elektroninen Eemeli Ahonen Tammikuu 22, 2017 0 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Europa Universalis II on jännittävä strategia peli PC. Peli on reaaliaikainen, historiallinen simulointi, jossa soittimen eri skenaarioissa ajalta 1419-1819 huolehtia kansakunta. Joten pelaaja voi valtioiden kanssa kuten Britannia, Ranska, Kastilia, Itävalta, Kiina ja monet muut yrittävät parempia kansakunta kasvaa, hyödyntää taloudellisia, sotilaallisia tai poliittisia ja diplomaattisia keinoja.

Yleinen

Europa Universalis II oli yhtä reaaliaikainen strategiapeli kehittänyt ruotsalainen Paradox Interactive pelit, myös pelejä kuten Crusader Kings ja Victoria on kehittynyt. Peli lanseerattiin vuonna 2001 seuraajaksi Europa Universalis ja sopii vain PC.

Päävalikko

Europa Universalis 2 on sekä yksinpeli ja moninpeli vaihtoehto, joka voidaan jakaa säällä kuin säällä on useita erilaisia ​​kampanjoita, skenaarioita, kaudet, pelattavia kansojen ja wincriteria. Soitin molemmissa pelitilaa voi siten halutessaan suuret eurooppalaiset kansakunnat, kuten Britannia, Ranska, Venäjä, Itävalta tai Espanja pelata koko ajan 1419-1819, mutta myös rooli yhtenä lukuisia muita, lähinnä pieniä kansakuntia kuten Baijerissa, Mecklenburg tai Inca, on mahdollista ja usein tarjoaa mielenkiintoisen haasteen. Jotta uusia pelaajia pelin: Europa Universalis 2 on myös pelattava, informatiivinen opetusohjelma pelata päävalikosta.

Ingame tiedot

Europa Universalis on pelata eri vaikeustasoa ja myös wincriteria säätää yksilöllisesti. Ominaista Europa Universalis kuitenkin erityisesti wincriterium "voitto pistettä": päättymisen jälkeen määrätyn ajan, tai valittu skenaario, kansa voittaa eniten pisteitä ansainnut diplomatian, talouden vakaus, sotilaallinen voima ja pieni tehtäviä. Yksinkertaisesti ajaa loputon sotia, kuten muissakin strategia pelit, kannattaa Europa Universalis usein, yksinkertaisesti koska se luo vihaa muita valtuuksia, oma treasury hitaasti kuluttaa ja armeijan moraali ja sisäinen poliittinen vakaus vähenee. Hyvin harkittu suunnitelma, jossa huomiota taloudellisen ja poliittisen resurssit - ja kärsivällisyyttä elää rauhassa joskus, on tarpeen.

Uusinnat

Joitakin uusia ominaisuuksia Europa Universalis II edeltäjäänsä verrattuna:
  • enemmän niin sanottuja "Tapahtumat", tai historiallisista tapahtumista, jotka vaikuttavat pelin kulkuun. Tämä voi tapahtua monilla aloilla ja voi hyvinkin olla perusta todellista historiaa, jos joka tapauksessa.
  • lisää kansat: se on nyt mahdollista pelata heikko paperi pienempien valtioiden
  • Sisäiset politiikat: pelaaja voi antaa hänen kansansa omanlaisensa, kuten instituutioiden kuten jakelun ja käyttöönoton sisäinen virta, mahdollisen taloudellisen vapauden ja keskittyminen tietyntyyppisen sotilaallista kehitystä

Vihjeitä

Vihjeitä peli:
  • Uusille pelaajille on Itävallan Grand kampanja "hyvä tilaisuus oppia pelin. Itävalta soveltaa tällä kaudella kuin voimakas kansakunta, suhteellisen vähän kielteisiä historiallisia tapahtumia, jotka vaikuttavat pelin.
  • Niille, jotka haluavat Euroopan kansa perustaa siirtomaita Pohjois- ja Etelä-Amerikassa esimerkiksi: Espanja, Portugali, Englanti ja Ranska ovat yläpuolella "Grand kampanja" suosituin kansakuntia.
  • Korkea inflaatio tulee aina välttää, esimerkiksi se ei antanut liikaa kultaa kassaan virtaa, mutta sijoittaa se suoraan, kuten infrastruktuuri, kauppa ja sotilaallinen kehitys.
  • Ei koskaan liian pitkä turhaa sotaa ehkäistä suuria taloudellisia ja diplomaattisia ongelmia. Tarpeeton liittämistä alueiden voi laittaa paljon suuttumusta vihollisia ja neutraali valtuuksia.
  • Uskalla investoida teidän suhteita neutraali mahtava valtuudet kautta häät, kauppa, rauha ja vakaus.
  • Aina osa strategisen allianssin valitun maan. Tämä vahvistaa sekä hyökkäävä ja puolustava valmiuksia oman kansakunnan.

Muutokset

Internetissä, sillä Europea Universalis II ladata useita muutoksia, tai muunnelmia pelin tiedostoja. Se toimii lähinnä täydentävä ja skenaarioita maailman karttoja, jossa pelaajat uusia haasteita, tai antaa historiallisia mahdollisuuksia.

Seuraaja

Vuonna 2007 Europa Universalis III / Europa Universalis 3, kauan odotettu jatko-osa osuma pelin, joka on keskusteltu täällä.
(0)
(0)