Terve ja tehokas painon lasku

Terveys Jussi Hakanen Toukokuu 29, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Laihdutus ei todellakaan ole hauskaa, ei vain sinulle, mutta ei oman kehon! Suurin osa väestöstä putoaa pois tavalla, joka ei ole vain tehotonta, vaan myös haitallista kehon. Syy on yksinkertainen: ihmiset haluavat nähdä tuloksia mahdollisimman nopeasti ja ovat valmiita nostaa kehoaan huomattavasti tähän. He ajattelevat, että tulos pitkän keston ja että ne on vain purra kerran läpi sananlaskun hapan omena. Valitettavasti se ei ole niin yksinkertainen.

Jojo Effect

Ongelmana tässä huono jätteet menetelmiä, kuten sairaalan ruokavalio, Jojo vaikutus. Jojo-vaikutus tarkoittaa, että kilo ?? n olet kadottanut ruokavalio, ei ole aikaa istua takaisin. Tämä johtuu siitä, että yksi raueta takaisin vanhoihin ruokailutottumukset kun ruokavalio päättyy. Lopussa tämä ruokavalio keho on tottunut pieniä annoksia, jossa elin tai riittävästi energiaa on päästä pois, ja heti kun keho sitten taas tulee kosketuksiin epäterveellinen syöminen tai suurempia annoksia tallentaa kehon liikaa ruokaa rasvassa varastot ?? ?? vaikeina aikoina. Voitte siis hyvin pian vanhan painon takaisin tai jopa useita kiloja ?? t ovat saapuneet niin saat takaisin alusta voi aloittaa uudelleen ja elimistö nuijia.

Ihannepainon

On monia ihmisiä, jotka laihtua vääristä syistä. He haluavat elin ?? ?? malleja. Nämä mallit ovat usein aliravittuja ja suorastaan ​​epäterveellistä. Päätä ennen kuin aloitat laihdutus, ihannepainon. Voit tehdä tämän menemällä yhdessä ravitsemusterapeutin tai voit käyttää BMI. Jälkimmäisessä on monia online-ohjelmia saatavilla ?? n, mutta voit laskea sen itse.
Laskeminen BMI
BMI tulee sanoista Body Mass Index ?? ?? ja on laajalti käytetty vertailukohtana määrittämiseksi terveen painon. Kuinka hyvin voit laskea BMI? Tämä on esitetty alla:
Painosi kiloina / pituutesi metreinä =
Jaa tämä vastaus jälleen teidän height = BMI
Terve BMI on välillä 18,5 ja 24,9
Esimerkiksi:
Joku painaa 75 kiloa ja on 175 cm pitkä.
75 / 1,75 = 42,8 / 1,75 = 24,5
BMI on terveellistä.

Urheilu

Kun aloitat harjoituksen varten laihtuminen, on tärkeää olla hyvä järjestelmä. On tärkeää, että huomaat, että kukin elin on ainutlaatuinen ja vastaa yksilöllisesti. Sinun pitäisi tietää, mitä elimistö voi tehdä ja mitä kehosi ei voi tehdä. Esimerkiksi, jos sinulla on huonot polvet? Sitten käynnissä ei ole hyvä idea. On tärkeää, että tiedät rajoja, ja se myös kunnioittaa. No tietenkin se on suunniteltu hyvin tehdä parhaasi ja huomattavasti urheilu. Jos et ole varma, mikä urheilu on teille parasta, voit mennä nähdä lääkärin / fysioterapeutti tai henkilökohtainen valmentaja.
Lämpenee
On tärkeää, harjoitus aina tehdä alkulämmittelyn. Tämä lämmittää lihaksia ja estää lihasten arkuus tai vammoja. Lämpenee kestää noin 10-15 minuuttia. Kun verryttely on tärkeää aloittaa hitaasti ja rakentaa intensiteettiä. Esimerkki verryttely on:
 • 3 minuutin kävelymatkan hiljaa
 • löysää lihaksia
 • 3 minuutin kävelymatkan nopeammin
 • lihas venyttely
 • 2 minuutin kävelymatkan samaan tahtiin

Sydän
Kun lämpenemisaika varten sydän koulutus. Nämä ovat urheilu kuten lenkkeily, pyöräily, tanssi, jalkapallo, koripallo, jne. Aikana neuletakki harjoitus polttaa eniten kaloreita. Riippuen siitä, kuinka paljon painoa haluat laihtua ?? n urheilu on myös ottaa yhden tai useamman tunnin.
Voimaharjoittelu
Kun sydän koulutus voit silti työskennellä lihaksia. Tämä on järkevää, koska jos sinulla on vahvempi lihakset polttaa enemmän kaloreita. Tämä tekee sinusta laihtua nopeammin. Kun teet voimaharjoittelun, on tärkeää, että te kouluttaa kaikki lihaksia. Tämä voi olla yöjunalla lihaksia, jalkojen lihaksia toinen päivä, ja toinen päivä selkälihaksia. Alla on muutamia kotiin harjoituksia, jotka kouluttavat tiettyjä lihasryhmiä. Yksityiskohtainen kuvaus ja useita harjoituksia voit etsiä Internetistä. Lisäksi on olemassa liian monia elokuvia eri harjoituksia sivustot, kuten YouTube.
Jäähdytysvaiheen
Seuraavassa on viileä alas, jonka olette pitäneet itse jopa lihasten arkuus ja vammoja. Jäähdyttely kestää 10-15 minuuttia ja koostuu samoista komponenteista kuin verryttely, mutta järjestys on nyt toisinpäin:
 • 2 minuutin kävelymatkan nopeammin
 • lihas venyttely
 • 3 minuutin kävelymatkan samaan tahtiin
 • löysää lihaksia
 • 3 minuutin kävelymatkan hiljaa

Vähennä saanti kaloria

Tietenkin on myös tärkeää muuttaa ruokavaliota, jos haluat laihtua. Voit tehdä tämän sinun täytyy ensin määrittää tarvittava määrä ravinteita. Voit tehdä tämän Internetissä tai voit mennä paikalliseen ravitsemusterapeutin. Alla on suositeltu päivittäinen saanti keskimäärin aikuinen:
 • Energia: 2000 kcal
 • Rasvaa: 70 g
 • Tyydyttyneet rasvahapot: 20 g
 • Hiilihydraatit: 260 grammaa
 • Sokerit: 90 g
 • Proteiinia: 50 g
 • Suola: 6 g

Sinun suositellun päiväannoksen vaikuttaa myös toiminnan taso. Kun joku liikkuu paljon yhdessä päivässä, henkilö on myös enemmän ravinteita.
Olen asettanut päiväannoksen. Mitä nyt?
Kun olet selvittänyt oman päiväraha on aika miettiä tavoitepainosi. Kuinka monta kiloa haluat menettää? Kuinka paljon aikaa haluat saavuttaa tavoitteesi paino?
Nyt voit mahdollisesti itse laskee, kuinka paljon kaloreita tarvitse polttaa ennen sinua saavuttamaan tavoitteesi paino:
1 kg on yhtä suuri kuin 9000 kaloria.
Haluatko kuin viisi kiloa laihtuminen, sinun tulee yhteensä 5 * 9000 = 45 000 kaloreita polttaa. Nämä kaloreita poltetaan yhteensä. Ajanjakso, jossa sinun täytyy polttaa määrä kaloreita riippuu paino haluat menettää. Jälleen laihtua nopeasti voi aiheuttaa epämiellyttäviä seurauksia, kuten loukkaantuminen tai Jojo vaikutus. Se on ehdottomasti viisas ajatus pyytää neuvoa ammattilaiselta: lääkäri, personal trainer tai ravitsemusterapeutin.
Voit kätevästi seurata ruoan saanti useita apps Älypuhelimen tai tabletin. Jos sinulla ei ole näitä käytettävissänne: voit myös pitää ruoka päiväkirjaa, näyttää, mitkä elintarvikkeet sinun täytyy päivittäin ja minne kirjoittaa mitä elintarvikkeita todella nautitaan päivässä.
On aina hyvä kuulla ravitsemusterapeutti, lääkäri tai personal trainer ennen kuin aloitat laihduttaa.
(0)
(0)