Tennis kyynärpää: oireet, syyt ja hoito

Terveys Rauni Mäkelä Lokakuu 10, 2017 0 21
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Tenniskyynärpää on vahingon käsi, joka voi aiheuttaa pitkäaikaisia ​​ongelmia. Miten tenniskyynärpää, mitkä ovat oireita ja miten tauti voidaan hoitaa?

Ylihinta

Tenniskyynärpää on vamma, jossa jänteet, jotka yhdistävät lihaksia käsivarren kyynärpää kyhmyn, ovat ylikuormitettuja. Tämä vooramspieren kävellä ulkopuolella kyynärvarren kyynärpäästä ranteeseen ja varmista, että voit venyttää ranteen ja sormien.

Syy

Ylikuormitus jänteiden välillä kyynärpää ja kyynärvarren lihasten pullistuma esiintyy usein seurauksena toistuva liike, joka on todella toteutetaan väärällä tavalla. Erityisistä siirtoja, joka aiheuttaa tenniskyynärpää on yhdistelmä tartunta- liikkeen kierto kyynärvarren. Tämä tapahtuu, kuten nimestä voi päätellä, tennistä pelaamalla, mutta myös aikana arkisempi tehtäviä kuten vääntämistä rätti tai ruuvinkiertämistä.
Golfin kärsivät usein ylikuormitus päinvastainen, nimittäin, että on jänteet ja lihakset sisäpuolelle varren.

Oireet

Tenniskyynärpää usein alkaa viattomasti tarpeeksi epämääräinen kipu, joka ei heti selittää, miksi ehto on vaarallista ?? ??. Tuntuu kipua käsivarteen ja kyynärpää joka on usein sekoittaa lihassäryt, ja samalla ne verotetaan huono jatkuu. Samalla luo pieni kyyneleet jänteiden, mikä tietenkin on saada isompi kuin me vain edelleen pelata tennistä.
Hetken kipu pahenee ja säteilee ulos koko kyynärvarren. He valittavat kalvava kipua, joka voi liittyä vahva soihdut kipua. Siinä vaiheessa, vahinkoa jänteet näkyvyyttä yleensä jo tulehdusreaktion koko kankaan laajennettu ja ongelma voi olla krooninen.
Kipu ei ole vakio, vaan ainoastaan ​​esiintyy tiettyjä liikkeitä keskeisenä kääntämällä lukko, antaa kädenpuristus tai rätillä vääntämistä.

Hoito

Tärkein hoito tenniskyynärpää on lepo. Jos jännetulehdus vielä kovin pitkälle kehittynyttä on saada lepoaika 5-6 viikkoa riitä palauttamaan jänne harjoittaa. Vakavissa tapauksissa varren valettu voidaan laittaa valvoa rauhaa. Kivulias käsivarsi säännöllisesti jäähdytys jäillä vähentää kipua ja edistää paranemista. Myös harjoituksia fysioterapeutti voi edistää paranemista ja tehdä käsi takaisin vahvempi. Hyvin äärimmäisissä tapauksissa leikkaus voidaan suositella. Myös, kortisoni injektioita voi olla ratkaisu, vaan tämä tulisi käyttää vain 2-3 kertaa, koska ne heikentävät jänne rakenne ja hermot.
Kun toipumisaika, on tärkeää käyttää oikea käsi niin, että vahinko ei toistu. Harjoituksia fysioterapeutti ja hyvä lämmittely ja viileä alas jälkeen pelaa tennistä ovat ensiarvoisen tärkeitä uusiutumisen estämiseksi vahingon! Varmista myös, että oikea käyttö varren kun pelaa tennistä: kysyä neuvoja ammattilainen, joka voi tarkentaa tekniikkaa. Tennistä ARMBRACE voi myös auttaa välttämään uuden tenniskyynärpää.
(0)
(0)