Taulut ja Balco Ning: Facebook villitys, trendi

Miscellany Eevertti Savolainen Huhtikuu 13, 2017 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ne olemassa jo jonkin aikaa, mutta oli sosiaalisen median yhtäkkiä suosittu: Taulut ja Balco Ning. Ja Balconette Ning eikä vähiten kauhea onnettomuuksia joskus kulkevat uutiset. Tässä artikkelissa, oppia lisää näistä outoja ilmiöitä, villityksiä, trendit, tai vastaavia kuvauksia.

Laudoitus

Laudoitus on alunperin eteläkorealainen "härveli" mutta se oli Australiassa, jossa se aiheutti valtavan villitys. Myös seurannut muun maailman, osittain jakelu sosiaalisen median kautta ja että oli tapahtunut kohtalokas tapaus.
Mutta mikä on Taulut muutenkin? Kun laudoitus, se on tarkoitettu pysymään mahdollisimman hiljainen vaakasuorassa, kuten hylly niin, utelias, hauska, ja joskus vaarallisia paikkoja, ja annat valokuva. Tämä kuva lähetät Facebookissa tai muita sosiaalisen median ennen kuin ne levitetään. On Facebookissa löytää lukemattomia sivuja maissa, kaupungit, ihmisryhmät jossa voit liittyä ja olet lankku kuvia kommunikoida. Laudoitus on yleensä vaarattomia kaikkea tarkoitus luoda koomisia kuvia, ajanvietettä, jne. Mutta kuten kaikki villitys tai ilmiö, se on vaikea määrittää nyt mitä on perimmäinen tavoite. Laudoitus on niin viaton, mutta se riippuu siitä, mitä paikka teet sen.
Internetissä voit nähdä ihmisiä "hyllyt" ​​puutarhassa, penkillä, portaat jne. Mutta on myös ihmisiä, jotka eivät voi huijata tarpeeksi ja kiipeily katulyhdyt, katot, tie, rautatiekiskoja jne ja sitten hyllyt todellakin vaarallinen. On jo tunnettu tapaus 20-vuotias australialainen joka kuoli, kun hän meni "hyllyt" ​​kielekkeelle ja parveke, menetti tasapainonsa ja kaatui seitsemän kerrosta alas. Ne pelkäävät, että tällaiset tapahtumat väistämättä toistaa.

Balco Ning

Tämä ilmiö sai alkunsa lähempänä kotia: Espanjan Costas, Ibiza ja Mallorca. Balco Ning tehdään monet nuoret Espanjan Costas tulva vuosittain juhlia hyvin ansaittu loma, ja voidaan periaatteessa parhaiten kuvata hyppy hotellihuoneessa parvekkeelta parvekkeelle naapurit tai useimmiten hypätä allas.
Villitys on tänä vuonna syntynyt vuonna 2011, ja paikallisten lähteiden tapaukset ovat jo kolminkertaistui verrattuna edelliseen kesät. Säännöllisesti saada nuoret vakavasti loukkaantunut, tai he tulevat kuolemaan, vaikka he särkyä. Ja liiallinen alkoholin käyttö sytyttää ongelma juuri. Espanjan ambulansseja ajo edestakaisin. Etenkin nuorten britit balconcito Ning suosittu, mutta myös saksalaisia ​​ja espanjalaisia.
Paikallistasolla hotellien omistajat ja poliisin balconette avaamisesta silmätikku. Nyt siis täysin varoitettiin, mutta nämä ovat usein huomiotta.
(0)
(0)