Talviurheilu Tšekki: Giant Mountains ja Ore Mountains

Viihde Erno Huovinen Tammikuu 23, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Tšekissä löydät kaksi tunnetuimmista hiihtokeskuksista: Giant Mountains ja Erzgebirge. Nämä erilliset alueet tarjoavat sinulle loistava ja myös halpa tapa tehdä optimaalisen käytön teidän skievakantie. Hiihtokeskuksissa Tšekissä soveltuvat erityisen hyvin aloittelijoille, mutta kokeneet käyttäjät voivat nauttia olostaan ​​täällä!

Giant Mountains

Giant Mountains, löydämme parhaat ja myös tunnetuin hiihtokeskuksissa Tšekin tasavaltaan. Giant Mountains sijaitsee 125 km pohjoiseen Prahan, Puolan rajalla. On olemassa useita hiihtokeskuksia Giant Mountains, kolme parasta palaan. Nämä ovat: Spindleruv Mlyn, Harrachov ja Rokytnice nad Jizerou.
Spindleruv Mlyn on suurin hiihtokeskus Tšekissä ja myös houkuttelee eniten kävijöitä. Alue koostuu kahdesta erillisestä rinnealuetta: Svaty Petr ja Medvedin. Näiden kahden rinteet on myös pienempiä rinteitä, joita yhdistää ski rohtimia tai hissejä, jotka ovat hyvässä kunnossa useimmissa tapauksissa. Spindleruv Mlyn löydät monia eri facililities. Ensinnäkin, voit tietenkin hiihto, lumilautailu ja hiihto. On 25 km hoidettuja rinteitä hyvin 85 km laskettelurinteitä. On myös omistettu lumilaudan puistossa halfpipe. Harrastajille, on reki osasto ja Rekiretki voidaan ottaa. Illat voi olla urheilun harrastamisesta, koska useimmat suuret rinteet ovat valaistu. Kokeneille käyttäjille on Stoh rinteillä! Koko Spindleruv Mlyn ovat 11 hissiä ja 5 tuolihissit. Päivälippu aikuisille maksaa yleensä noin 30 euroa, viikoittain lippu maksaa 130 euroa.
Harrachov on kolme eri rinnealuetta: Čertova Hora, Zakoutí ja Amalka. Tämä kaunis kylä on noin viiden kilometrin päässä Puolan rajalta länteen Giant Mountains. Harrachov voit sää hiihto, hiihto ja lumilautailu, ja on olemassa erilaisia ​​rinteitä aloittelijoille ja kokeneille. Vuonna hiihtokeskuksissa Harrachovin löytyy noin 9 km valmistettu skiepistes ja 110 km polkuja hiihtäjät. Myös lumilauta puisto ja siellä on runsaasti varten ei hiihtäjiä vaellus mahdollisuuksia alueella. Harrachov löydämme kahdeksan hissiä ja kaksi tuolihissit, on myös liikettä kylästä rinteille. Lippu maksaa noin 23 euroa aikuisille, viikoittain lippu noin 120 euroa!
Rokytnice nad Jizerou on kuin Harrachov länsipuolella Giant Mountains. Läheisyydessä Rokytnice meillä on kaksi eri hiihtokeskuksissa Horni Domky ja Studenov. Rokytnice alue tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia kaikille ihmisille. On erityisen paljon facililities perheet pienten lasten ja aloittelijoille. Rokytnice vielä tarjoaa monia mahdollisuuksia kehittyneitä: on olemassa myös punainen ja musta rinteitä. Vuonna hiihtokeskuksissa Rokytnice voit eräänlainen hiihto, ja lumilautailu ja tietenkin hiihto. Erityisesti hiihtäjät, tämä on ihanteellinen paikka, koska 57 kilometrin polkuja liitetty muita reittejä, joiden osuus on yli 500 km polkuja! Hiihto-ala on noin 16 km pitkä ja valmis. Rokytnice on monia patikointi vaihtoehtoja ihmisille, jotka eivät pidä urheilusta. Tällä alalla on 16 hissiä ja kaksi tuolihissit. Päivälippu maksaa noin 23 euroa Kiimainen Domky, Studenov kortti maksaa 15 euroa.

Ore Mountains

Luoteeseen Tšekki on pitkä vuorijono, Erzgebirge. Useimmat hiihtäjiä on vielä löytää tällä alalla viime vuosina kuitenkin alue houkuttelee enemmän ja enemmän kävijöitä. Tunnetuin hiihtokeskuksissa olla siellä Bozi Dar.
Boží Dar alue on korkein vuori Erzgebirge, Klínovec. Löydämme alalla sekä sininen, punainen ja musta toimii, alue mikä tarjoaa jokaiselle jotakin. Juoksua, löydämme tällä alueella noin 15 km, tai 153 km maastojuoksu polkuja! Tietenkin on olemassa monia mahdollisuuksia lumilautailijoille. Lapsille on kelkkarata ja jopa kelkkarata! Tällä alueella löydät 16 hissiä ja kaksi tuolihissit. Hiihtopassi aikuisen yhden päivän maksaa noin 15 euroa.
(0)
(0)