Talvi Saksa

Viihde Voitto Leinonen Tammikuu 22, 2017 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kysymys, joka tulee paljon ihmisiä kuin ne menevät autolla suunnitelmat talvella Saksaan tai Saksan kautta ajaa onko talvirenkaat tehdään tarpeen mukaan. Vastaus on, että ei ole yksiselitteistä oikeudellista velvoitetta että talvirenkaat olla pakollista tietyn ajan. Tämä ei tarkoita, että ei ole tarpeen Saksassa on talvirenkaat auton. Saksassa tietää nimittäin vaatimuksen, että auto olisi varustettava tiettyjä helpotuksia talvella sääolosuhteet, jotka hyödyttävät liikenneturvallisuudesta. Niistä talvi laitteet ajoneuvon voit loogisesti päätellä, että pää sisältävät talvirenkaat oikein, mutta myös jäätymisenestoaine tuulilasin pyyhin asennusta. Ajaminen kesärenkaat liukkailla teillä, jossa lisää lunta putoaa, on yksinkertaisesti puhumattakaan turvallinen.

Vastuu Saksassa

Se tulee alas Saksassa että auto tuolloin, että talven sääolosuhteet esiintyä talvella laitteet on säädetty. Kuitenkin rengastyyppi ei ole määritelty, mutta voidaan olettaa, että tämä talvirenkaat kutsutaan, koska tämä ansiosta profiilin, lähtö ja kumiseos voivat tarjota parempaa pitoa ja veden antaa sen virrata alas nopeammin.
  • Puute talvirenkaat tällaisissa sääolosuhteissa ja osoittavat tarkastuksen liikennepoliisin Saksassa että renkaat eivät täytä vaatimuksia, niin voi olla seuraamusten määräämisestä.
  • Vastuu on toinen tekijä, joka on otettava huomioon, jos ei ole talvirenkaat Saksassa ratsastetaan. Jos onnettomuus tapahtuu, ja auto on varustettu kesärenkaat, ei talvi porukka, niin tämä voi olla erittäin haitallisia vaikutuksia korvausvaatimus ja erityisesti alalla mahdollinen syytteen Saksan oikeuteen.
  • Myös lopettamista liikennettä, koska ajoneuvoa ilman talvirenkaat on vähemmän pitoa tiellä ja siksi hitaampi kuin tarpeen on ajaa, voidaan sakottaa tilintarkastuksessa.

Vai ei käytä talvirenkaat Saksassa?

Valinta, käytetäänkö talvirenkaat Saksassa on henkilökohtainen päätös, mutta oman turvallisuutensa ja turvallisuutta muiden tienkäyttäjien voidaan suositella. Sää voi joku olla ratkaiseva rooli ottaa riski ei käytä talvirenkaat, mutta sääolosuhteet voivat muuttua nopeasti ja siksi myös parempi katsoa kuin katua otettu. Lisäksi, talvi Alankomaissa voidaan myös käyttää ja silloinkin voit hyödyntää etu paremman otteen tien ja auton hallinnan.
(0)
(0)