Talvi 2012 Ammanissa, Jordaniassa

Luonto Urpu Sirola Maaliskuu 13, 2018 2 9
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Talvikaudella Ammanissa, Jordaniassa on todella alkanut. Lämpötilat 30 astetta lähikuukausina ei tapahdu ja talvivaatteet tehdään useimmat ihmiset ulos kaapista. Toisin Alankomaissa, ei ole oikeastaan ​​palautettu ajan Jordaniassa. Tässä artikkelissa mielenkiintoisia faktoja talven Jordaniassa.

Amman, Jordania

Aloita talvikauden

Talvikaudella todella alkaa marraskuussa vuoden lokakuuhun, se on vielä melko normaalia, että se ei sada ja että vielä on lämpötila 30 astetta saavutetaan. Vuonna 2012 putosi 1. lokakuuta ensimmäinen sade jälkeen pitkän kesän ja sitten loput kuukauden ei myöskään otettu siellä lämpötila noin 35 astetta.
Nyt marraskuussa on tullut selväksi, että se on "kylmä" kausi on alkanut. Yöllä, lämpötila laskee noin seitsemän astetta ja päivällä lämpötila ei ole yli 20 astetta. Aurinko on vielä viipyä mutta varjossa tai aamulla kouluun ja / tai työtä, on aika talven. Se jopa satoi mitä maa voi käyttää hyvää, kadut muuttuvat joet ja ihmiset ovat piileskelee taloa.

Talvikausi

Talvikaudella Amman, Jordania kestää noin neljä-viisi kuukautta maksimi. Marras-, joulu-, tammi-, helmi- ja maaliskuun puolen, kuukausina, jolloin se voi olla kylmä ja saattaa sataa kunnolla. Yleensä sataa lunta joka talvi liian kerran tai kahdesti, talvella 2010/2011 joulukuussa ja kesti yhden päivän. Talvella 2011/2012 on paljon lunta ja lunta on myös edelleen päivien.
Lumi
Se voidaan myös lunta Ammanissa, Jordaniassa, ja että lumi on suuri vaikutus katukuvassa ja päivittäistä rutiinia ihmisiä. Tuolloin sataa lunta Ammanissa, Jordaniassa pysähtyi julkiseen elämään. Koulut sulkeutuu välittömästi ja myös monet yritykset ja valtion virastot sulkemaan. Amman, Jordania ei todellakaan ole rakennettu talven kohtauksia ja infrastruktuuri ei ole varautunut saapuessa lunta. Tiet muuttuvat vaarallinen jäähallit tehdä julkinen liikenne, taksit, koulukuljetuksia ja tavalliset autot eivät ole enää tiellä auto. Onneksi vain yksi tai kaksi päivää lunta Ammanissa, Jordaniassa, mikä ei ole huono, että infrastruktuuri ei ole valmis tähän, itse asiassa tämä on luultavasti syy, että infrastruktuuri ei ole valmis.

Johtopäätös

Amman on todellinen talven kylmässä, sateessa ja jopa lunta. Matkailijoille, tämä on hyvä tietää, koska Amman, Jordania sinun ei pitäisi käydä aikana kuukauden marras, joulu-, tammi- ja helmikuussa. Ainakin jos etsit aurinko ja lämmin lämpötiloissa. Amman, Jordania on parasta käydä välisenä aikana maalis-, huhti-, touko-, Juni. Tänä aikana, Amman, Jordania, parhaimmillaan, talvi on ohi, ja Amman, Jordania on kaunis ja vihreä mukavia lämpötiloja Amman, Jordania ei ole todellinen keväällä. Heinäkuusta, kesällä, lämpötila voi nousta melko nopeasti ja on kuuma päivisin. Nämä lämpötilat voivat esiintyä hyvin syyskuuhun ja jopa lokakuussa se on vielä melko kuuma päivisin.
(0)
(0)