Taloudellisen elämän suunnittelu Alankomaissa

Miscellany Uolevi Aakula Tammikuu 22, 2017 0 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Raha ei voi ostaa onnea, mutta se on kätevä on tarpeeksi. Tällaiset lausunnot puhuvat useita erittäin houkutteleva. On tietty tunne tasapaino onnea ja rahaa hallussaan. Silti monet ihmiset sitoutumaan tärkeämpää kuin ansaita rahaa. Syvempi tarpeet ja toiveet toteutuvat sitten ensiarvoisen tärkeää. Puhalletaan yli Amerikasta ajatus kutsutaan taloudellisen elämän suunnittelu. Nämä päivät ovat myös neuvonantajia Alankomaissa, nimeltään Financial Life suunnittelijat, auttaa ihmisiä prosessissa kehittyä kunnolla.

Vaihtaa toive ja todellisuuden

Monet ihmiset ovat kauan ihanteita että he eivät ole koskaan tavanneet ja vajoaa. Apua tarvitaan siivota ja tuoda ihanteita takaisin esteitä. Lisäksi, tarpeet pitäisi tietenkin toteutua, ja se on vain tarpeen raittius. Taloudellisen elämän suunnittelu voi sisältää linkin välillä halun ja todellisuuden.

Halut, ihanteet ja intohimoja

Financial elämän suunnittelu on yhdistelmä Taloudellinen suunnittelu ja elämän suunnittelu. Financial Planning, painopiste on enemmän taloudellisia ja materiaalisia ollessaan elämän suunnittelu on juuri noin aineettomien ja ei-taloudellisten näkökohtien elämässä. Monet valita yhdistelmä kaksi taloudellista palveluksessa epäolennainen. Kun suunnittelet tämän saavuttamiseksi on katsellut Financial Life Planner ensimmäinen paikka elämän tavoitteet asiakkaan ja tarpeisiin, ihanteita ja intohimoja. Sitten voidaan antaa vain hyviä neuvoja. Elämä suunnittelijat pyytää myös syvempiä tarpeita ja aktiivisesti pyrittävä tähän. Ne varmistavat, että asiakkaat ymmärtävät heidän todelliset syyt ja motiivit ja antaa välineet niiden saavuttamiseksi.

Taloussuunnittelu vain taloudellinen lähestymistapa

Facing Elämä Suunnittelu on Financial Planning jossa asiakkaita kysyä selkeitä kysymyksiä siitä, miten rahoittaa uuteen kotiin, he ihmettelevät, onko heidän eläkkeensä on riittävä, tai he haluavat saada rahoitusasiat kerran peräkkäin asettaa ja saada neuvoja parantaa . Mutta aikana haastattelussa Financial Planner usein paljastaa ihonalaisen enemmän näytelmiä.

Taloudellinen elämän suunnittelu kaksipuolisella lähestymistapa

Tässä tapauksessa siirtyminen rahoitussuunnittelija Lifeplanner voisi lainata käsi. Vielä parempi kuitenkin löytää yhdistelmä taloudellisen elämän Planner. Tämä otetaan huomioon molemmat näkökohdat ja puhelun aikana molemmat yrittävät selvittää mitä rahaa tarkoittaa asiakkaalle ja mitä aineettomien hänen elämänsä päämääriä. Tämä yksilö on hyvä valmentaja pyrkii ymmärtämään asiakkaan ja ajatella hänen unelmansa ja toiveita. Koska hänen tietämättään hän voi auttaa asiakasta tekemään päätöksiä ja hän yrittää antaa selkokielellä selityksiä.

Joskus yllättävä tulos

Kun palvelu käyttää Financial Life Planner voi joskus syntyä hyvin erilaiseen lopputulokseen kuin mitä asiakas oli odotettavissa ennen. On esimerkkejä siitä, että asiakas tulee idean vaihtaa työpaikkaa halua aloittaa jotain täysin erilaista. Kun ohjaaja oli kaikkea kartoitti ja laati rahoitussuunnitelma osoittautui parempi vaihtoehto pitää työn yksinkertaisesti ja seurata pedikyyri koulutus mitä ammatti sitten käyttänyt iltaisin.

Puuttuminen Financial elämän suunnittelu

Financial Life Planner voi antaessaan tukea perustuu suunnitelman viisi vaihetta seuraavasti:
  • Exploration: Haastattelussa keskustellaan paljon asioita, jotka ovat tarpeen seuraavia vaiheita.
  • Vision: Tässä vaiheessa käsitellään tarpeet ja toiveet asiakas.
  • Esteet: kattava tutkimus siitä, mitä se kaikki seisoo tapa saavuttaa tavoitteet on ennen lopullisen suunnitelman.
  • Knowledge: Vuodesta saadun tiedon toimintasuunnitelma laaditaan.
  • Suoritus: viimeinen vaihe koostuu suunnitelman toteuttamisessa Toimintaan pistettä sisällyttää suunnitelmaan.
  • (0)
    (0)