Syöminen käyttäytyminen ja lihavuus: miten on se, että syömme liikaa?

Terveys Saana Salminen Tammikuu 22, 2017 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Perusta terveellisen ruokavalion on paitsi syödä terveellistä ruokaa, mutta myös katsella osia. Usein ihmiset syövät tarpeettoman suuri, vain koska se on pöydällä ja on yksinkertaisesti herkullinen. Lihavuus tai ylipaino on siksi tullut tärkeä elämäntapa sairaus. Yksi syy siihen, että meillä on syödä liikaa tekemistä sen kanssa, että määrä singleä yhteiskunnassamme on lisääntynyt merkittävästi. Tyypillisesti singleä huonompi ruokavalion kuin ihmiset suhde. Mistä johtuu, että me syödä niin paljon? Ja ruokahalua hillitsevien voi tarjota helpotusta hallitsematon syömisen malleja ja ylipainoinen? Yleiskatsaus.

Lihavuus lisää

Alangoilla, olemme niin rikas, että on enemmän kuin tarpeeksi ruokaa ja juomaa kaikille. Mutta jotkut meistä on taipumus syödä enemmän kuin on tarpeen hengissä, joten on ylipainoisia tai lihavia saattaa esiintyä. Liikalihavuus on siis tyypillinen elämäntapa sairaus, joka voi aiheuttaa paljon muita terveysongelmia, kuten diabetes, verenpainetauti ja sydämen ongelmia. Mutta mitä ovat syitä, miksi me syödä niin paljon ja tarkemmin, syömme enemmän kuin on hyvä?

Ei aikaa tai halua kokata

Jos kokata ruokaa, niin on todennäköistä, että maksat enemmän huomiota terveitä ainesosat ateria, kuten vihanneksia, mausteita ja vastaavat. Valitettavasti, menimme sinne tässä nopeatempoisessa, stressaava yhteiskunnan vähemmän ja vähemmän aikaa. Kuka tarvitsee kiireisen työpäivän enemmän rohkeutta ja energiaa tehdä huolellisesti valmisteltu, terveellisen aterian valmis? Siksi mieluummin sijoittaa valmiita aterian mikroaaltouuni. Se on melko helppoa ja nopeaa, mutta vähemmän terveitä jos valitset säännöllisesti tällaista aterian. Pakastettu ateria sisältää usein enemmän rasvaa, kaloreita ja säilöntäaineita.

Valmistautuminen ylensyöntiä

Määrä singlet kasvaa jatkuvasti ja että tuo mukanaan ylimääräisiä seurauksia. Jos olet päättänyt kokata itse, niin mahdollisuudet ovat olet valmis tekemään suuria annoksia. Koska vain tarpeeksi kokata illallisen yksi henkilö on vaikeampaa kuin kaksi tai neljä ihmistä tehdä illallinen. Jos lisää ruoka on pöydällä, sinun on taipumus syödä liikaa; Loppujen lopuksi et halua ruokaa pitäisi heittää pois ruoanlaitto ponnisteluja ja ovat olleet turhaan.

Hätkähdytti TV tai PC

Sinkut pakotetaan syömään yksin usein ja jotka voivat toisinaan olla tylsää ja yksitoikkoista. Vaikuttaa kuitenkin ilmeiseltä syödä sohvalla, kun televisio on päällä. Näin voit automaattisesti syö enemmän levoton, koska aistisi stimuloidaan samanaikaisesti eri tavoin. Vatsasi on vaikeampi sulattaa ruoan niin saat täyden ja turvotus vatsan. Mahdollisuudet ovat, että te takaisin tämän painon. Samaa voidaan sanoa PC: Jotta ei kohtaamaan että syöt yksin taas, hätkähdytti haluat mieluummin syödä kun surffaat maukkaita edelleen internetissä.

Emotionaalinen syöminen

Usein ongelma syöminen ongelmia, ravitsemus nähdään korvauksena syvempi ongelma. Puute itsetunto, epävarmuus, stressi ovat vain muutamia tekijöitä, jotka saattavat kannustaa ihmisiä epänormaali syöminen käyttäytymistä. Boost sokeria, suklaata tai tyydyttymättömiä rasvoja voit antaa jopa parempaa tunnetta. Looginen seuraus on pitkäaikainen ylipainoinen; Kuitenkin ongelmana on, että liikalihavuus ei voida poistaa lyhyellä aikavälillä. Tämä vaatii paljon rohkeutta ja kurinalaisuutta; kaksi vaatimusta, jotka ovat jo perusteella alkuperäisen syömishäiriö.

Mainonta ja markkinointi

Markkinointi tekee näppärä käyttää tilastoja ja kaikki info me epäonnistua sosiaalisen median ja selvitykset. Perusteella suurten elintarvikealan yritysten koota mainoskampanjoita, joilla pyritään kiihottaa meitä niin paljon kuin mahdollista. Näläntunnetta, janosi ja toiveenne pieni, lohduttava välipala suklaa ovat kaikki johtamasta taitava markkinointi kaverit. Tämän vuoksi runsaasti ruokaa mainonnan olemme jatkuvasti muistutetaan, että olisi kulutettu: me tuskin tietää, mitä todellinen nälkä on koska meillä on aina makea tai suolaisia ​​valmiina.

Ruokahalua hillitsevien

Ruokahalua hillitsevien ovat ravintolisiä, jotka vähentävät nälkää ja ruokahalua. Välillisesti menet näin niin syö pienempiä määriä ja voit vähentää mahdollisuuksia ruokavalio edellä kuvattujen. Lienee välipaloja susi alas, tarpeettoman suuria määriä ruokaa ruoanlaitto: voit alentaa kannustimia, jos ruokahalu on pienempi ja tunnetta kylläisyyden saavutetaan nopeammin. Ravintolisät kuten XL-S Medical ruokahalua vähentävää voi olla hyödyllistä syödä vähemmän ja vähentää lihavuutta.
(0)
(0)