Swansea Kaupunki 2011-2012, valinta, ohjelma ja tulokset

Urheilu Kasperi Aho Kesäkuu 4, 2017 0 21
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ensimmäinen vuosi Swansea City Premier League iso. Täältä löydät kaikki tiedot valinnan, ohjelma tällä kaudella ja tietysti tuloksia. Ensimmäinen ottelu pelata "Joutsenet" kotiin vastaan ​​Sunderlandin ja viimeinen peli kauden, pelata suuri Liverpool, myös kotona.

Swansea Kaupunki AFC

Swansea Kaupungin Association Football Club on jalkapalloseura Swansea sijaitsee Walesissa ja pelaa 2011-2012 kaudella korkeimmalla tasolla Englannissa, Premier League. Swansea kaupunki ja Cardiff City ovat vain kaksi jalkapalloseurat Wales, jotka ovat koskaan saavuttaneet tätä tasoa. Vuonna 2010-2011 kausi, joukkue Walesista kolmanneksi sijoittui Englannin mestaruussarja ja voi siten osallistua pudotuspeleissä Premier League. Finaalissa pudotuspeleissä oli Swansea Kaupungin vastaan ​​Reading FC, joka joukkue Walesista voitti 4-2 ja siten saattaa osallistua peräkkäisten kausi Valioliigassa.
Stadion
Swansea City Stadium, Liberty Stadium, ei ole vain käyttää jalkapallo-otteluissa. Tämä stadion pelasi myös kotiin pelejä sääkset Rugby Club. Popkonsertteja järjestetään myös Liberty Stadium. Kapasiteetti stadionin 20 532 sivustoja, joten se neljänneksi suurin stadion Walesissa. He alkoivat rakentaminen vuonna 2003 ja saatiin päätökseen 10. heinäkuuta, 2005. Koko hanke on maksanut yhteensä £ 27 miljoonaa euroa.

Valinta


Aikataulu & tulokset


Lopullinen Sarjataulukko

(0)
(0)