Suonikohjut, mitä se on ja mitä voit tehdä asialle?

Terveys Kirsi-Marja Seppänen Tammikuu 22, 2017 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Suonikohjut ovat verisuonia, jotka loistaa ihon läpi. Nämä ovat yleensä sininen / violetti väri ja ovat yleensä jalkoihin. Suonikohjut yleensä aiheuta oireita, mutta voit saada siellä kipeä tai väsyneitä jalkoja. Välillä niitä kutittaa.

Suonikohjut, mitä se on ja miten ne syntyvät?

Suonikohjut ovat yleinen ongelma. Ne ovat sininen / violetti verisuonia joka loistaa ihon läpi. Ne ovat hieman paksuuntunut, ja voit tuntea hyvä. He myös nähdä monimutkainen ulos. Lääketieteellinen nimi hämähäkki laskimot on suonikohjuja. Suonikohjut ovat yleisempiä naisilla kuin miehillä. Suonikohjut esiintyy yleensä koska ei sulkeudu kunnolla, venttiilit suonissa. Tietoja epänormaali laajentuma valtimon puhumme suonikohju.
Miten suonikohjuja tapahtua?
  • Perinnöllisyys: Suonikohjut voi olla perinnöllistä.
  • Raskaus: raskauden aikana, suonikohjut ovat todennäköisesti johtuu hormonaalisia vaikutuksia.
  • Verisuonitukos Jalka: With DVT useita suonet sisällä tukossa jalkaan aiheuttaen suonikohjut voi esiintyä.
  • Toiminnot ja onnettomuudet: leikkauksella suonikohjuja voi myös aiheutua jalka valtimoissa voi tukkeutua vahingoittumisen suonet. Tämä voisi myös tehdä vahva lasku teidän jalka.

Suonikohjut aiheuttavat paljon valituksia?
Suonikohjut antavat usein juurikaan mitään valittamista. Mikä on asia on, että monet ihmiset häiritsee käämitys, värillisiä raitoja jalkaan. He kokevat usein tämän erityisen ruma. Tämä voi tehdä paljon itse, varsinkin jos olet nuorempi.
Suonikohjut voi aiheuttaa oireita tai poikkeustapauksissa, se liittyy yleensä väsymystä, raskaus ja vapina jaloissa. Jotkut kokeneet tunne jotain indeksoinnin heidän jaloissa. Harvoissa tapauksissa, verenvuotoa voi esiintyä suonikohju.

Tutkimus suonikohjut

Usein ensimmäinen sitoutui tutkimuksen suonikohjuja. Tämä voidaan tehdä kahdella eri tavalla:
Doppler tutkimus
Tämä tutkimus tarjoaa tietoa siitä, missä määrin valtimot ovat vaurioituneet. Se tekee veren virtausta kuultavissa, ja asettaa virtaussuunnassa veren määrittämiseksi suonet. Jos Laskimoläpät sulkeudu kunnolla, ei virtaussuunta jalka sydämeen. Venttiilit eivät sulkeudu kunnolla, niin virtaus menee toisinpäin, joten sydämestä jalka.
Joten jos sinulla on väärin virtaa suuntaan, niin on luultavasti suonikohjuja. Tämä testi kestää noin 5-10 minuuttia kummallekin jalalle.
Duplex tutkimus
Jos Doppler tutkimuksen mukaan Laskimoläpät eivät toimi kunnolla, Duplex tutkimus voidaan vaatia. Se tekee verenkiertoon kuultavissa mutta näkyvissä. Tämä kysely kestää noin kolmekymmentä-kuusikymmentä minuuttia per jalka.

Suonikohjut Hoito

  • Elastinen sukat: Nämä sukat varmistetaan, ettei nesteen kertyminen.
  • sclerotherapy: Tämä on eräänlainen liima, jotka ne ruiskutetaan suonikohjuja. Tämä tekee suonikohjujen suljetaan ja imeytyy elimistöön itse. Näyttää siltä, ​​suonikohjujen pestään pois. Tämä tapahtuu ilman puudutusta. Neula on erittäin hieno, mikä sinusta tuntuu melkein kipua hoidon aikana. Korkeintaan hieman mulkku.
  • Laserhoito: saat noin pisto reiteen pitkin laskimot. Kaikille läsnä saa laseriin lasit, ja sitten suonikohjuja tehdään laserenergiaa tiheä. Usein täten saada paha maku suussa. Se voi olla epämiellyttävä, mutta on syytön. Se katoaa itsestään.
  • Leikkaushoito: avulla puudutus on suonikohjuja poistettava.
(0)
(0)