Suomen koulutusjärjestelmä

Koulutus Ale Mäenpää Tammikuu 23, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Suomen koulutusjärjestelmä on toimittanut parhaat tulokset Euroopassa. Koulutus on Suomessa jopa viiden suurimman joukossa paras koulutus maailmassa. Tämä kun lapset vaan on suhteellisen muutaman tunnin kouluun ja lapsia, mutta hyvin harvat testataan. Alankomaissa olemme edelleen yrittää parantaa sen suorituskykyä koulutuksessa. Viime vuosina lapsia Alankomaissa ovat yhä useammin arvioidaan suorituskyvyn parantamiseksi. Mutta me itse tehdä tämän oikein? Suomessa on vain hyvin vähän testattu, mutta tulokset ovat hyviä. Kerrotaan, mitä Suomen koulutusjärjestelmä artikkelissa alla.

Koulutus suomi opettaja

Vuonna Suomessa opettaja ammatti suurella kunnioituksella. Vuonna Suomessa seisot opettajana suunnilleen yhtä korkea tai korkeampi sosiaalisen arvoasteikon lääkärinä. On myös paljon lapsia, jotka haluavat olla myöhemmin opettaja tai mestari. Mutta et ole vain opettajana Suomessa. Sinun täytyy ensin opiskella yliopistossa. Ennen niitä otettu tämän kurssin sinun täytyy ensin käydä läpi tiukan hyväksymismenettelyn. Tässä ovat kognitiivisia kykyjä testattiin, motivaatiota tehdä tätä ohjelmaa, mutta se testaa kuinka hyvin voit työskennellä yhdessä. Sitten seuraa melko raskas yliopisto. Alankomaissa, lääketieteen opiskelijat ovat akateeminen sairaala. Samanlainen käsite he ovat Suomessa myös opettajien koulutukseen. On jokaisessa yliopistossa, jossa koulutetut opettajat ovat koulun liittyy läheisesti yliopisto on käytettävissä. Täällä opiskelijat voivat nähdä toistensa opetusta pienryhmissä ja antavat toisilleen palautetta. Koska koulu on niin lähellä Kurssilla teoria ja käytäntö keskuudessa yhdistää.
Vaikka opettaja kerran valmistui, hän jatkaa jatkuvasti uudelleenkouluttaa niin, hän pysyy kaikki koulutus tähänastista kehitystä ja miten hän voi jatkuvasti kehittää opetusta. Opettajat jatkavat osallistua toistensa oppitunteja aina silloin tällöin, koska se olivat tottuneet yliopistolla. Näin ne voivat edelleen tarjota toisilleen palautetta. Näin varmistetaan myös, että opettajat edelleen kehittää.

Vähemmän luokkia

Suomessa on keskimäärin tunnin vähemmän päivässä opetti. On enemmän taukoja kuin Alankomaissa ja lapset ovat jälleen alkuperää. Tämä perustuu seuraaviin kahteen teorioita. Ensinnäkin, lapset oppivat paremmin, kun ne ovat tuoreita. Kun lapset ovat muuttaneet maukas ja häntä ne uudelleen kokonaan tuore. Lapsi oppii enemmän kahdessakymmenessä minuutissa, jos se on tuore kuin kolme varttia, kun hän on väsynyt. Toinen lapsi oppii myös paljon pelissä. Nämä lapset kokeilla asioita ja oppia sosiaalisia taitoja, mutta vielä tärkeämpää pelaamalla lapsi saa mielikuvitusta ja luovuutta. Koska opettaja on viettää vähemmän oppitunnin hän rakastaa enemmän aikaa valmistautua hänen oppitunteja, suunnitella uutta materiaalia ja kuulla hänen kollegansa koulutusalan kehityksestä. Lisäksi opettaja voi käyttää tätä lisäaikaa uudelleenkoulutukseen.

Luottamus

Suomen koulutusjärjestelmä on kulttuuria luottamuksen. Tämä koskee sekä hallitusta opettajille ja opettajien opiskelijoille. Juuri tämä luottamus varmistetaan, että jokainen ottaa oman vastuunsa. Luottamus hallituksen opettajat koska opettajat itse pitäisi päättää omasta opetussuunnitelma. He myös koulutetaan tehdä oikealla tavalla. Näin varmistetaan, että opettaja on paljon enemmän mukana, mitä hän tekee ja että koulutus on paljon lähempänä lasten jälkikäteen.
Lisäksi opettajat ole avaimia ottaa pois. Näppäimet tarjoavat vain oli korostaa lapsille. Opettajat ovat itse täysin pysty määrittämään tason lapsen ja nähdä, että hän on vielä koulutettu. Vain korkeakoulutukseen, 16-vuotiaat lapset saavat avaimet.
Me maksamme opettaja antaa paljon aikaa ohjauksen vähäosaisille lapsille. Se on lähinnä kielen. Lapset, jotka ovat tasolla saatuaan käskyn toimia itsenäisesti. Koska opettaja antaa heille luottamusta menestyä tässä. Lisäksi lapset usein täytyy valita itse, mikä hanke he haluavat tehdä, missä hän on tällä hetkellä oppimista. Jälleen lapset saavat paljon luottamusta niiden opettaja.

Erilaistuminen

Siellä on Suomen koulutusjärjestelmässä hyvin erilaistumista. Ei ole lapsi, joka ei ole omaa ohjelmaa. Seitsemän vuotta, jos lapsi on kouluiässä, jokainen lapsi on oma ohjelma sopii hänelle. Lapsi oppii myös tämä itse asettaa tavoitteita, mitä hän haluaa oppia. Hänellä on vastuu omasta oppimisesta. Standardointi on suurin vihollinen luovuutta. Luovuus ja pääasiassa itse luova ajattelu on myös erittäin tärkeää Suomen koulutusjärjestelmässä. Lapset ovat koulutettuja, jotta he keksivät omia yksilöllisiä ratkaisuja.
Toisaalta pitää kaikki alle kuudentoista toimii samalla tasolla. Koulu myös jatkuu, kunnes lapsi on 16. Mutta samalla tasolla on suhteellista, koska jokainen lapsi on oma ohjelma.
Esimerkiksi suomalainen koulutus on laadittu hyvin eri koulutuksen Alankomaissa. Lapset oppivat itse ajattelemaan luovasti. Suomessa, he sanovat: "Kun tieteen ja matematiikan ja saamme aasialaiset eivät, mutta suhteen luovuuden ja taiteen, me excel." Parantaa koulutusjärjestelmän Alankomaissa, meidän on kysyttävä itseltämme, jossa voimme kunnostautua?
(0)
(0)