Suhde onnellisuuden ja tulojen

Miscellany Eelis Taipale Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
On suhde onnellisuuden ja tulojen. Tämä voi antaa viitteitä ihanteellinen tuloista, mutta valitettavasti se ei ole niin yksinkertaista. Useat tutkimukset osoittavat, että kun on suhde onnellisuuden ja tulojen, mutta tuloja ei ole ihanteellinen hyväksyä tällä tavalla. Miksi tämä on? Mikä on suhde onnellisuuden ja tulojen, ja missä maissa voit parhaiten osallistua maksimoida mahdollisuus onnen?

Enemmän huomiota hyvinvointi

Flanderin käyttäytymiseen ekonomisti Jan-Emmanuel de Neve tehnyt tutkimusta, joka osoitti, että suhde onnellisuuden ja tulojen. Ihmiset, jotka ovat tyytyväisiä nuoruudessaan myöhemmin yleensä ansaita enemmän. Siksi vaikuttaa oikeuden häntä näyttää erilaisilta talouskasvuun ja muuttaa politiikkamme sen mukaisesti. Lisää huomiota terveyteen pikemminkin kuin tuloja. Anna lasten tehdä mitä haluavat. Jos nauttia tekee työsi, olet tuottavampia ja joka muuntaa
johtaa usein enemmän tuloja.

?? Etusija drift ?? ja viite drift ?? ??

Aluksi tarjoaa lisätuloja onnellisempi tunnetta. Kuitenkin, tämä tunne on väliaikainen. Toinen tekijä on viittaus drift ?? ?? rooli. Ihmiset vertaavat tulojaan kanssa hänen ympärillään. Osoittautuu, että toiset ansaita enemmän samanlaisen tehtävän, ne ovat tyytymättömiä. Tämä tapahtuu myös silloin, kun he itse ansaita enemmän kuin tarpeeksi. Lisää avoimuutta tuloihin voi olla haitallista tässä suhteessa. Että he ansaitsevat enemmän tai sama kuin miehet vastaavissa asemissa, niin ei ole mitään kannustinta työskentelemään kovemmin. Tutkimus ?? hapiness taloustiede ?? oli professori Bernard van Praag todettiin, että nämä kaksi tekijää, ihanteellinen tulo on äärettömän suuri.

Työ että nautit tekemässä

Ylläpitämään kestävää tunne onnea työssäsi tarvitsevat enemmän tekijöitä kuin vain hyvä palkka. ?? S työtovereiden ja esimiehesi on tärkeä rooli ja lisäksi, vapaus ja vastuu, että sinulla on. Luonnollisesti, palkka pitäisi riittää perustarpeiden tyydyttämiseksi, kuten ruokaa ja juomaa ja katto pään päällä.

Onnellisuus asuu useissa kehittyneissä maissa

Tutkimus on tehty onnea monissa kehittyneissä maissa. On käynyt ilmi, että raha ei ole välttämättä onnellisempi. Yhdysvallat on korkein keskimääräinen käytettävissä olevat tulot kotitaloutta kohti maailmassa, mutta silti seisoo numero viisi kannalta onnea. Islanti on kaksi paikkaa suurempi ja on paljon pienempi käytettävissä olevat tulot. Joten onnea riippuu paljon enemmän, esimerkiksi, jakelu ja tuloerot maan sisällä. On kuitenkin suhde, kuten on esitetty taulukossa näkyy myös selvästi, että maissa, joissa onnellisuus saanut myös alempi keskimääräinen käytettävissä olevat tulot kotitaloutta kohti.
Onnellisuus ja tuloja kehittyneissä maissa

Bruttokansantulosta Happiness Bhutan

Bhutan on ainoa maa, he tietävät bruttokansantulo Happiness. Tässä maassa, päätettiin, että onnellisuus on tärkeämpää kuin talouskasvua. Talouspolitiikka on keskittynyt että on pikemminkin kuin tulojen. Valitettavasti tässä maassa ei ole mukana tutkimuksessa, joten se ei ole tiedossa, mitä numero antaa Bhutanin niiden onnellisuutta.
(0)
(0)