Stressitesti Tihange ydinvoimalan katastrofi

Luonto Sirkku Hämäläinen Tammikuu 22, 2017 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kun Fukushiman ydinonnettomuuden kaikkien Euroopan ydinvoimaloiden alistettiin stressitestin. Jo pitkään lehdistössä kritisoi perusteellisuus testausmenetelmiä. Mutta siitä huolimatta muutamia kriittisiä lähestymistapaa testi oli seurausta ydinreaktorin Tihange alkaen katastrofaalinen.

Riippumatta vikoja osoitti rasituskoe Tihange?

  • Vakavin puute, joka tunnistettiin stressitesti Tihange ydinvoimalan, oli se, että ei ole riittävästi suojaa tulvilta. Koko monimutkainen on riittämätön kestämään erittäin korkea vedenpinta Maas-joen;
  • Lisäksi hätä Tihange 1 mutta enintään 7,5 tuntia voidaan toimittaa polttoainetta tankista varastot "maanjäristys todiste". Tämä tarkoittaa sitä, että maanjäristyksen aikana, joka ei ainoastaan ​​tieverkon, mutta myös tuhoaa ulkoista virtalähdettä, mutta järjestelmä voidaan jäähdyttää 7,5 tuntia. Tämän jälkeen tarvittavat jäähdytys ei enää voida ylläpitää. Tuhoisat seuraukset puute jäähdytys voi olla, kaikki ovat täysin tietoisia jälkeen ydinonnettomuuden Fukushiman.

Onko tehtaan Tihange kestävät maanjäristyksiä?

Missä määrin Tihange ydinvoimala kestävät maanjäristyksiä, ei arvosteltu konkreettisesti stressitesti, mutta myös on vakavia epäilyjä siitä. Saksalainen televisiokanava WDR raportoitiin pian Fukushiman katastrofi ristiriitaisia ​​tietoja tulkittaessa rajoja reaktoria.
Vaikka Electrabel johtaja on vakuuttunut, että sen reaktorit kestää maanjäristys voimakkuudeltaan 6.5 Richterin asteikolla, Belgian ydinalan säädin mainitaan ainoastaan ​​arvo 5.9. Energiantoimittaja Electrabelille sanoo niin, että reaktorit neljä kertaa suurempi tärinää kestää jos katsotaan, että Richterin asteikolla on logaritminen komposiitti.
1992 maanjäristys Roermond oli voimakkuudeltaan 6,1. Maanjäristykset tämän kokoluokan eivät ole harvinaisia ​​alueemme. Onko reaktorit kestämään kyseisiä maanjäristys on siis erittäin kyseenalainen.

Riski ?? s kone kaatuu ja terrori-iskujen

Puitteissa EU: n stressitestit olivat vaaroja, kuten kone kaatuu, terrori-iskut verkkohyökkäyksiin jopa vähemmän tutkittu. Kuitenkin Belgian säädin ydinvoimaa koskevissa asioissa nämä riskit ?? n Belgian ydinvoimaloiden kartoitettu erikseen. Tässäkin, tulos on kaikkea muuta kuin rauhoittavaa. Erityisen tehokas suoja lentokone kaatuu, ei ole mitään kysymys Tihange.

Epätavallisen korkeat turvallisuus

Verrattuna reaktorit 2 ja 3, saatavilla turvajärjestelmät reaktorin 1 oleellisesti huonompi. Monet järjestelmät eivät pysty täysin toimia itsenäisesti ja ovat niin paljon jäljessä nykyisten standardien nykyaikaisen reaktoria.
On kuitenkin mainittava näkyvästi tässä yhteydessä, että ongelmat useimmiten esiintyy reaktorissa 2. Myös äskettäinen laajentaminen elämän / käyttöiän Tihange 1 on yllättävä puhelu. Tihange 1 pitäisi voimassa olevien ohjeiden pysyttävä toiminnassa kolme vuotta pidempään kuin Tihangen 2, vaikka Tihange 1 seitsemän vuotta vanhempi. Onko se valitettavaa, rappeutunut tila Tihange 2 tunnustettu?

Kestävyys ydinenergian kasvaa

Koska Fukushiman katastrofi on myös elvyttänyt Belgiassa protestina ydinvoiman uudelleen. 17. syyskuuta
Vuonna 2011 oli esittelyn 2000 osallistujaa paikassa Tihange ydinvoimalassa. Ihmiset Belgiassa, Alankomaissa ja
Saksa osoitti yhdessä motto "Säteily ei tunne rajoja, ei edes protestoida!"
(0)
(0)