Sterilointi naisten: nopeiden Adiana menetelmä

Terveys Eemeli Ahonen Tammikuu 22, 2017 0 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Noin ehkäisyä edelleen kehitetään uusia menetelmiä. Sama koskee steriloinnin. Kun taas ns laparoskooppista sterilointimenetelmä on edelleen laajalti käytössä, on lupaavia vaihtoehtoja. Adiana menetelmä Hologic Benelux on nopea, avohoidon. Seuraava tutkimuksen kehittämistä tähän menetelmään teki Hologic sterilointi naisilla. Tässä ovat tosiasiat, mielipiteet ja taustat. On koskaan ollut niin paljon ehkäisymenetelmiä nyt. Vaikeampi valita. Ja on vielä mahdollisuuksia. Esimerkiksi, esimerkkinä on suhteellisen uusi lääketieteen kehitystä Hologic Benelux äskettäin uudelleen, kun se tulee edelleen ehkäisyä. Nimittäin, tietyntyyppiset steriloinnin naisille. Tämä johdanto, Hologic Benelux teki myös tutkimusta sterilointia naisilla. Tuloksena on hätkähdyttävä lukuja. Tiesitkö, että yksi Alankomaissa puoli parit yli 35 vuotta tai molempien kumppaneiden on steriloitu?

Kuka ja mitä

Ei ole epäilystäkään, että mies ensimmäinen täyttää kannalta pysyviä ehkäisymenetelmää. Sterilointi on mies vähemmän invasiivisia ja suhteellisen pieni leikkaus. Jos olet nainen tehdä hyvin ovat henkilö jostain syystä päättää sterilointi, niin se voisi olla kiva tietää, mikä menetelmä muille naisille on suosittu. Tarkastelu Hologic osoittaa, että ns laparoskooppista sterilointimenetelmä naisilla eniten on sovellettu. Kuitenkin Hologic Benelux mukana uudempi menetelmä, nimittäin Adiana menetelmällä. Uutta on usein vähän syrjityiksi. Adiana Täten menetelmä sovelletaan vain kahdeksan prosenttia tapauksista. Gynekologit eivät odota, että siellä on enemmän kiinnostusta naisten keskuudessa tulevaisuudessa sterilointi, juuri siksi uusia ominaisuuksia, kuten Adiana menetelmä on vähemmän invasiivisia kuin perinteisempiä sterilointi.

Miksi?

Miksi naiset itse valita sterilointi? Hologic Benelux sisällytti kysymyksen käsitellään tutkimuksessa, jossa yli viisisataa naista tuli puhumaan heidän valintansa. Ne ovat välillä 35 ja 50 vuotta. Naisista tutkituista, 40 prosenttia ilmoitti, että he valitsevat sterilointi, koska hormonien käyttöä ei sovi tiukasti niitä. Lähes viidesosa uskoo sterilointi on paras vaihtoehto verrattuna muiden ehkäisymenetelmien. On neljännes "lääketieteellisen välttämättömyyden" nimettiin motivaatio sterilointi. Myös tärkeää: steriloitu naiset oli suuri määrä 88 prosenttia tyytyväisiä sterilointi.

Laparoscopic sterilointi menetelmä: mitä ja miten?

Ns laperoscopische sterilointi on toimintaa, ja joka järjestetään yleisanestesiassa. Gynekologi jolloin kaksi pientä viiltoa vatsan. Näistä tulee olemaan yksi lähellä napa, ja yksi reunassa häpykarvat. Kautta viilto navan gynekologi pumppaa ilmaa vatsaonteloon aiheuttaen vatsan taipuu ja tarjoaa tilaa. Kautta muut siivu, rengas tai leikkeen munanjohtimet asetettu. Sitten ilma takaisin ulos vatsaontelon voi, ja on liitettävä molemmat viipaleiksi. Muuten, valittu joissakin tapauksissa kolmannen vaihtoehdon, eli sterilointi kautta vatsan viilto. Tänä vatsaonteloleikkaus joka suoritetaan yleisanestesiassa, munanjohtimet puristetaan tai leikata.

Milloin?

Sterilointi on periaatteessa lopullinen menettely. Käännä Kuningattaren näyttöä on joskus vain kapea tie toipuminen avoin, jossa epävarmoja tuloksia, varsinkin kun on jo joitakin vuosia on kulunut. Tämä tarkoittaa, että sinun täytyy olla hyvin varma, että et halua lapsia enää. Siksi, ikää, jolloin ihmiset ovat steriloitu melko korkea. Ja tämä on nousussa. Näkymä iän myötä, jolloin naisilla on lapsia, niin ei ikä sterilointi sekä naisten ja miesten jälkeen. Naiset ovat keskimäärin 35 vuotta vanha, kun he valitsevat sterilointia. Miehet ovat 38 vuotta vanha, kun he valitsevat sterilointia. Noin puolet naisista ja 38 prosenttia miehistä jättää pidempään kuin kolmen vuoden syntymäaika viimeinen lapsi ennen kuin he päättävät sterilointiin. On hämmästyttävää, että 14 prosenttia naisista tutkituista jo neutering välillä kolmen ja kuuden kuukauden syntymän jälkeen heidän viime ampua.

Konsultointia ja neuvontaa

Se on jo vähän selvä: yli kolme neljäsosaa vastaajista kuulla kumppanin noin kysymys, mitä ehkäisymenetelmää he valitsevat. Mutta myös saada riittävästi tarkkaa tietoa tapahtumien kulusta ja valinta variantin sterilointi on merkitystä. Nojalla steriloitu naisten tutkimuksessa, hieman yli kolme neljäsosaa etukäteen tarkkoja tietoja sterilointimenetelmä kerätty. Tässä prosessissa, gynekologi on tärkeä rooli. 68 prosenttia naisista sai tarvittavat tiedot kautta gynekologi. Internet on ehkä hieman "epämääräinen" medium, joiden perusteella tällaisia ​​tärkeitä päätöksiä. Vain joka kymmenes naisten etsinyt tietoa sterilointimenetelmistä Internetissä.

Adiana: mitä ja miten?

Asti, on usein niin sanottu laparoskooppista sterilointi käytetään usein. Tulevaisuudessa Adiana voisi hyvin olla enemmän yhteinen valinta. Adiana sterilointi on suhteellisen yksinkertainen menetelmä, joka voidaan suorittaa avohoidossa. Merkillistä, sterilointi itse menettelyä mutta kymmenen minuuttia. Mitä tapahtuu? Paikallispuudutuksessa, ohut putki viedään emättimen kautta ja kohtu munanjohtimet. Kautta tämä putki saa pienen osan sekä munanjohtimissa annetaan hyvin pieniä annoksia radiotaajuisen energian. Tämä tapahtuu tarkoituksena on poistaa ohut kerros soluja. Kun tämä on tehty, tulee sekä munanjohtimet hieman pehmeä "plug". Kuten myöhemmin muodostaa uutta kudosta kolmen kuukauden ympärillä tulpat, munanjohtimet lukitaan. Kautta röntgen testi seuraa kolmen kuukauden kuluttua tarkistaa, onko munanjohtimet ovat täysin tukossa. Lisäksi naiset tutkituista tutkimuksessa eivät ole vain sillalla, kun se tulee Adiana. Yksi viidestä on nyt steriloitu naiset olisivat valinneet Adiana, koska se olisi voinut tehdä tuolloin. Mutta sikäli kuin kaksi viidestä eivät ole steriloitu naisten tutkimuksessa, Adiana olisi realistinen vaihtoehto.
(0)
(0)