Steenberg Cross vuonna 2015, Erpe-Mere ?? ohjelma ja osallistujat

Urheilu Kustaava Elomaa Tammikuu 22, 2017 0 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
On sunnuntai, 27 syyskuu 2015 pidetään Belgian kaupungin Bambrugge Steenberg Cross. Kurssi Tämän rajat sijaitsee ja ympäri ?? ?? Steenberg Estate. Nämä cyclocross tulee suorana lähetyksenä televisiossa. Joka ratsastajat ovat voittaneet syklo-risti aikaisemmin? Mitä osallistujat seisovat 2015 alussa luettelon tämän cyclocross? Mikä on ohjelma Steenberg Ristin 2015 näyttää?

Historia Steenberg Cross

Steenberg Risti on järjestetty vuodesta 2002. Ensimmäinen painos syklo-risti voitti Sven Nys. Siitä alkoi sarjan onnistuneen osuudet on Nys tässä rajat. Kaikkiaan hän voitti viisi kertaa tämä cyclocross Erpe-Mere: 2002, 2003, 2004, 2006 ja 2010. Silti Sven Nys ei yksin kannalta ennätysmäärä voittoja Steenberg Cross. Myös Niels Albert voitti syklo-rajat Erpe-Mere viisi kertaa. Hän voitti vuonna 2007, 2008, 2009, 2012 ja 2013. Muut voittajat Steenberg Ristin Bart Wellens, Kevin Pauwels ja Klaas Vantornout.
Ehdoton kohokohta historiassa Steenberg syötön joka tammikuussa 2015 heidän trail cyclocross pidettiin Belgian mestaruus. Klaas Vantornout, joka useita kuukausia aikaisemmin oli voittanut Steenberg Risti, osoitti, että polku Erpe-Mere hänet oli todella hyvä, puututaan Belgian otsikon ammattilaiset. Tom Meeusen sijoittui toiseksi ja Wout van Aert oli kolmas. Sanne Cant poimittu Erpe-Mere vuonna 2015 Belgian otsikko naisten Laurens Sweeck voitti mestaruuden miesten lupauksiin, Eli Iserbyt voitti SM juniorit ja Eva Maria Palm voittivat kategoriasta "Ladies Nuoriso.

Sijainti Reitti: Steenberg vuonna Bambrugge

Steenberg Risti pidetään Bambrugge, mitä kaupunki ja alueella kunnan Erpe-Mere. Bambrugge on noin 1600 asukasta. Syklo-risti tapahtuu ja ympäri kukkula "Steenberg. Tämä mäki on korkein kohta Bambrugge, joiden korkeus on noin 60 metriä. Tällä mäki on myös urheiluhalli, kirjasto, ja edellä kaupungin Erpe-Mere. Mäki on nimeltään "Domain Steenberg", koska tämä vuori jo kauan sitten käytettiin paikka minun valkoinen kivi.

Ohjelma Steenberg Cross vuonna 2015

 • 12.00 Aloittelijat
 • 13.00 Juniors
 • 15.00 Elite ja lupaukset

Viihde

Laulaja Wim Leys antaa esitys klo 14.00 yleisölle teltan polkua Steenberg Ristin. Leys tuo ohjelmistoon hollantilainen Rock and Roll. Hänen menestynein single oli "Kaikki omalla tavallaan", julkaistiin vuonna 2001.

Osallistujat: Lähtölista Steenberg Cross

Tärkein vetonaula tämän rajat on Sven Nys. Kaudella 2015-2016 Nys työskentelee hänen Farewell Tour. Lisäksi hän alkaa kaikkein Flanderin ammatillinen motocross ja tämä myös Steenberg Cross Erpe-Mere. Hänen joukkuetoverinsa ja koulutus kaveri Sven Vanthourenhout alkaa Steenberg Cross. Klaas Vantornout, joka voitti Steenberg Ristin vuonna 2014 ja vuoden 2015 alussa reitillä Erpe-Mere voitti Belgian ammattinimike, myös Steenberg Ristin vuonna 2015 hänen ohjelmasta. Belgian Super Talent Wout van Aert alkaa myös Erpe-Mere. Hollannin maailmanmestari Mathieu van der Poel valitettavasti ei voi ajaa Steenberg Ristin, koska hänellä on vielä paljon ongelmia hänen vammoja. Alla on luettelo lähtönumerot. Suosituimpien joukossa varten voiton Steenberg Cross Erpe-Mere 2015 Belong Wout van Aert ja Sven Nys.

UCI

Steenberg Cross vuonna 2015 on kansainvälinen kalenteri UCI. Kilpailu järjestetään UCI kategoriassa 2. Tämä tarkoittaa, että ensimmäinen 10 ratsastajat tuloksista Steenberg Ristin saada pisteitä UCI Cyclo-Crossin World Ranking. Voittaja saa 40 pistettä.

Live TV

Steenberg Risti vuonna 2015 televisioidaan suorana Telenet. Ohjelma alkaa klo 14h45 klo Urheilu Play Station 3. Tämä lähetin voidaan tilaajien saamien Telenetin urheilemaan. On luultavasti tähän kilpailuun, ei julkista Livestream internetissä.

Tulos Steenberg Cross vuonna 2015

 • Wout van Aert
 • Michael Vanthourenhout
 • Sven Nys
 • Klaas Vantornout
 • Kevin Pauwels
 • Philipp Walsleben
 • Rob Peeters
 • Tom Meeusen
 • Jens Adams
 • Tim MERLIER

 • Organisaatio

  Steenberg Risti järjestää Royal Wielerclub Erpe urheilullinen. Tämä klubi vuosien varrella myös järjestetty maantie kilpailuista Erpe-Mere messujen aikana. Mid-luvun ne myös järjestää retkiä. Vuodesta 2002, he myös järjestää syklo-ammattilaiset: Steenberg Cross. Presidentti ja sihteeri Club, Dirk D'Herde. Reitti rakentajat ovat Ronny Prez ja Renzo Raes.

  Edellinen painos: Steenberg Cross vuonna 2014

  Vuonna 2014 Steenberg Risti voitti Belgian Klaas Vantornout, ennen maanmies Sven Nys ja Saksan Philip Walsleben. Steenberg Cross katsottiin, että vuoden kenraaliharjoitus Belgian mestaruus muutamaa kuukautta myöhemmin Erpe-Mere pidettiin. Ja kyllä, Klaas Vantornout voitti tammikuu 2015 todellakin BK Erpe-Mere.
  (0)
  (0)