Säästöt: korot säästötili menee alas

Miscellany Saini Niinistö Tammikuu 22, 2017 0 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Näyttää siltä, ​​että korkea säästämisaste Alankomaissa vuoden 2008 lopulla on saavutettu. Säästöt hinnat ovat nyt laskussa: sekä korot tavallinen säästötili kuin säästöjä. Tämä on koska pankit seuraa markkinakorkoihin. EKP on sen edun tammikuun puolivälissä on laskenut 0,5 prosenttiyksikköä 2 prosenttiin. Tämä tarkoittaa, että markkinat korko on matalampi kuin säästämisaste, joka lopulta tarkoittaa, että jokainen pankki alentaa sen korot. Tallenna alhaisempi korkotaso johtuu.

Luottokriisi

Syksy 2008 pankit olivat suuren paineen alaisena. Koska luottokriisi täysilukuinen tunkeutunut maailman, pankit eivät yhtäkkiä enää turvallista. Pankit voisivat kaatua kuten Icesave tai kansallistettiin, kuten Fortis. Levottomuudet johtivat epäluottamus sekä pankin ja asiakkaan ja pankkien välillä.

Pankit

Pankit lainasi rahansa mieluummin ei päästä ulos ja mietitään tapoja saada rahaa. Tallettajia, joilla on jo hyvä korkotulot vuonna 2008, oli yhtäkkiä enemmän mielenkiintoisia. Pankit mainostettiin mukava tuotokset houkutella säästäjille.

Tallenna

Hollanti oli säästää enemmän vuonna 2008 ja siellä oli enemmän säästöjä liukastui toiseen säästötilille. Tämä tapahtui ei vain kaunis korkoja, myllerryksessä luottokriisin myös ollut merkitystä.

Korko

Nyt pahin näyttää olevan takanapäin pankeille he tulevat rauhallisempi vesillä. Koska inflaatio on pienempi ja luottokriisi tuntuu johtaa taantumaan, EKP ja muut keskuspankit ympäri maailmaa koronlaskut päässä. Talouden tukemiseksi ylimääräistä toivoa.

Säästötili

Viimeinen vähentäminen EKP oli 15 tammikuu 2009: 0,5 prosenttiyksikköä alaspäin 2 prosenttiin. Tämä tarkoittaa sitä, että markkinoilla on alhaisempi kuin säästöjen korot. Keskikorko säästötilille on tällä hetkellä 3 prosenttia, mutta monet pankit ovat yhä siellä.

Vähentäminen

Nyt pahin levottomuudet näyttää uskalla pankit lainata toisistaan ​​uudestaan, joka on halvempi kuin säästäjiä antaa 5 prosentin korko. Tulos: korko päätettiin niin kiinnitykset, mutta myös säästöistä mennä alas.

Säästöt

Lähes kaikki pankit ovat viime viikkoina niiden korot tarkistetaan alaspäin. Molemmat niiden säästötilien ja säästöjä ?? s. Talletukset ?? kirjanpidon, jossa olet lukitsemalla rahaa pidempään kiinteällä nopeudella. Jos on odotettavissa, että korot laskevat, laskee säästöt ?? s se.

Odotus

Yleensä on vaikea sanoa, miten korko kehittyy pitkällä aikavälillä, koska monet tekijät osansa. Mahdollisuudet ovat, että EKP säilyttää korot alhaalla toistaiseksi, koska inflaatio on alhainen ja talous voisi käyttää ylimääräistä apua. Tämä tarkoittaa todennäköisesti, että suuntaus korkojen noususta säästöt on nyt muuttunut laskeva suuntaus säästämisen hinnat.
(0)
(0)