Säästää rahaa Vinkkejä

Miscellany Asseri Seppä Tammikuu 23, 2017 0 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Nyt puhua avoimesti kaikkein intiimi ajatuksia, mutta tuskin kukaan puhuu hänen raha, jos hän ei ole velvollinen. Taloutemme ovat usein tarkasti varjeltu salaisuus meidän välillämme ja pankki. Ja silti olemme aina etsivät tapoja hallita rahaa paremmin, niin että lisää vaikka nukumme.

Säästää rahaa

Miten voin säästää enemmän rahaa? Tämä kysymys on lähinnä ihmisiä, joilla on vähän rahaa. Mutta on myös kuluttajia, jotka yksinkertaisesti hauskaa, jotta säästää rahaa. On monia asioita, joita voi säästää paljon rahaa, mutta usein me puristin rahamme tarpeettomasti alle meidän kädet ja anna sen mennä. Ja sitten kärsii elämänlaatua erittäin.

Halpa on kallista

Joka ostaa halpoja asioita eivät yleensä ostaa laatua ja on uudistettava hänen asiat nopeasti ja usein. Kuitenkin ne suotuisa osto kuin se on mahdollista ja voi halutessaan säästää aikaa parempaa laatua.
Mutta sen lisäksi myös säästää ostoksistasi voit tallentaa arkipäivän asioita, kuten:
  • energiankulutus;
  • auton käyttö;
  • matkapuhelin;
  • Internet;
  • ylellinen asioita, joita et tarvitse.

On monia kuluja, jotka ne eivät yksinkertaisesti halua pidä tupakointia, liikaa suklaata tai liian paljon kauneutta putkesta.

Tee velka

Ne, jotka mennä velkaa, on rahansa investoineet viime väärin tai eläneet yli varojensa. Näissä tapauksissa pitäisi ensin ajatella kerran ennen kuin toimii. Uusi laina tuo mitään uutta rahaa talon ja enemmän velkaa ei maksa; Vain ihmisarvoista työtä ja enemmän säästöjä kurinalaisuutta laittaa enemmän rahaa meidän kotitalouksien menoista.

Rahaa investoida turvallinen arvojen

Vain investoida hyvä ja turvallinen arvot joka sijoittaa väärässä ja vain on silmät korkeat korot yksin jää ilman rahaa.
Tehdä rahaa nukkuessasi on vaikeaa, koska on niin vähän työpaikkoja ja mahdollisuuksia olla rikastua suorittamatta mitään riskiä. Ja patja on joka tapauksessa sopivin paikka moninkertaistaa rahaa, koska jokainen pankki saat enemmän rahaa, vaikka pysäköit sen, että vanha, pölyinen säästötili. Säästötili on tosin yksi kaikkein turvallisin investoinnit voitte kuvitella, mutta se on myös yksi vähiten kannattavia investointeja, koska korot säästötilien jää usein rajoissa.
Kulta ja jalometallit maksaa paljon ostaa ja tietää vain muutaman vuosikymmenen välein puomi. Ei aina, kannattaa ostaa niitä. Mutta kuka kaikki kultaharkkojen hallussaan missä tahansa pankki holvi, joka voi nukkua rauhassa.

Rahaa ja vaihteleva euro

On monia tapoja suojautua vaihteleva euroa. Mutta kuka haluaa suojella rahansa milloin tahansa kuuluvan euron, mutta voi muuttaa paremmin. Rakennus olkikattoinen kota Thaimaassa ja nauttia Thaimaan auringosta asti euro on palautettu.
EU on viime kuukausina sen euro suojattu tekemällä vuori velkaa. Koska loppujen lopuksi hyökkäys on edelleen paras tapa puolustaa itseäsi. Mutta onko velat ovat nyt paras tapa tuottaa rahaa? Meillä on vielä nähdä, mihin suuntaan kääntyy rahoitusmaailman.

Merkitys rahaa

Rahan tehtävät ovat lähes ehtymätön. Raha on meidän nykyinen yhteiskunta ei tullut välttämätön hengissä koska mielestämme se jokapäiväisessä elämässämme aina rahassa. Vaikka ajoittain ääniä nousta jälleen palata järjestelmä alkeis vaihtokaupassa, tavarat ja palvelut ovat yleensä mitata rahassa.
On siis tuskin jotain vastaavaa, mitä arvo jotain, joka voi ilmaista tarkasti ja rahaa. Meidän pitäisi olla iloinen, että se on olemassa ja ennen kaikkea onnellinen, kun olemme saaneet tarpeeksemme. Raha on kaunis asia; Meidän on hyväksyttävä se kiitollisuudella ja ei tarvitse hävetä, jos olemme rikkaita. Joissakin maissa piilottaa hänen ilo jahti on kadehtivat muiden; Toisissa, vaikka yksi näyttää oikeita oikein ja ahkerasti ansaittua rahaa ja laittaa jahti aivan satamassa. Kuten eräs on työskennellyt kovasti hänen rahaa ja ei tarvitse hävetä ennen. Ei, se on ylpeä hänen työsuorituksen.
Mutta vaikka yksi kerran elämässä on konkurssissa ja ei ole rahaa, ei tarvitse hävetä. Koska yleensä joka päivä tarjoaa uusia mahdollisuuksia tehdä rahaa, sinun tarvitsee vain käyttää niitä.

Oikean pankki

Onko sinulla on myös niin vaihtotase, jossa voit nähdä näkyvästi vähentää rahaa, mutta kun kasvua suurennuslasi pitäisi etsiä? Sitten ottaa muutokset tilillesi kerran kriittisesti. Erityisesti korko vaihtotaseen on tärkeää. Useimmat nykyiset tilit eivät ole luottoa kiinnostusta, vaan on korkea lainakorot yhtenä istuu rahapulassa käteisellä. Pääsääntöisesti siellä seuraa kuukausittain laskun. Vain tilanne että tilillemme pankin kanssa punainen valtio, maksaa.
Ja vaikka korot säästötilien ja määräaikaistalletukset saisi ylin, siellä on myös pieni riski. Rahaa kertoo kirjaimellisesti nukkuessasi.
Myös taloudellisissa vaikeuksissa, pankin pitäisi olla avoin korva teille, ainakin jos olit aiemmin hyvä asiakas. Joten mennä pankkiin meressä että voit luottaa ja ei mennä pankkiin joka vain mainostaa suotuisimmat luottoehdot.
Jolla ei ole paljon liiketoimia ja yksikään pankki välittömässä läheisyydessä, pitäisi harkita Internet-pankin, koska kustannukset tällaisten pankkien on vähäinen.
(0)
(0)