Säästä rahaa, on mahdollista

Miscellany Hellin Saarinen Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Tiedätkö sen? Tämä raha on loppunut, ja sinulla on vielä hieman yli kuukausi? On tietenkin kaikkein hyvin jos ei tarvitse olla punainen, voit tehdä hauskoja asioita, mutta on hyvä yleiskuva ja taidot paremmin käyttää rahaa ja mahdollisesti saada varaosia. Tässä artikkelissa tarkastellaan eri tapoja tajuissaan rahaa mennä, jotta voit antaa vähemmän kuin tarvitaan.

Kaksi Sekkitilit

Jokaisella on niiden kuukausittaiset ja vuosittaiset käyttökustannukset. On mukavaa, että voit käyttää rahaa asioita ilman huolestuttavaa, että et voi enää maksaa kiinteät maksut ja aiheutuu velkaa tai mennä elää hyvin säästeliäästi. On kätevä on kaksi sekkitilit: sellainen, jossa kaikki on poistetaan kiinteät kustannukset ja toinen päivittäistavarat, bensiinin ja tarvittaessa mukavasta tiedotteet.
Tee lista oman säännöllisesti kuukausittain kuluja ja laskea koko kuukaudessa. Alla että teet listan vuosittaiset kiinteät kulut ja jakaa koko 12. Kokonaismäärä kaksi luetteloa, lisää ne yhteen ja sinulla vähimmäiskuukausimaksua sinun käyttäjätilillesi on oltava jossa kiinteät kustannukset otetaan automaattisesti.
Sitten voit tehdä lista palkasta. Sinne määrä kiinteiden kustannusten kuukaudessa. Summa olet jäänyt on päivittäistavarat, bensiini, säästää, vaatteita ja muuta kivaa. Jos tiedät mitä Keskihinta Ruokaostokset ja bensiinin saat että pois määrästä. Loppusumma voidaan käyttää kuukaudessa. = Gone!
Tällä voit välttää ei-toivottuja Red State

Avaa säästötili

Kiinteä summa säästät kuukausittain laitatte säästötili. Tältä saat vuotuinen korko, joka puolestaan ​​tuottaa mukava ylimääräisiä sisarus. On kiva nähdä, miten tällaisia ​​hinnankorotuksia jonkin aikaa, kunnes olet varma, että haluat saada jotain ostaa tai lähteä lomalle esimerkiksi jotain.

Demolition Crisis

Se tulee vielä läpäissyt mainosten aikana: Demolition Crisis. Hyvä aloite antaa ihmisille mahdollisuuden säästää. Demolition Crisis se sisältää neuvottelut energiantoimittajien, televiestintäpalvelujen tarjoajia, vakuutukset ja TV & internet-palveluntarjoajat. Tämän jälkeen neuvottelujen Demolition kriisi tarjoaa ihmisille, jotka ovat rekisteröityneet tähän, suuria tarjouksia. Lisäksi he verrata kustannuksia teidän viime vuoden listalle olet valmis. Näet, että voit säästää rahat.

Kuluttajat

Kuluttajat neuvottelut energiantoimittajien esimerkiksi, kuten Demolition Crisis tekee. Internetsivuston kautta kuluttajien, voit tarkastella tarjouksia ja allekirjoittaa. Sinun ei tarvitse olla välttämättä jäsen kuluttajaliitto.

Tarkista vuositilaukset ja yhteydet

Usein ensimmäinen vuosi kirmaisi tarjous niin maksat vähemmän. Esimerkiksi klo energiantoimittajien. On suositeltavaa uudelleen vertailla tarjoajille vuosittain. Tämä koskee paitsi energiantoimittajien myös vakuutuksen. Ensi vuonna on nykyinen tarjoaja on yleensä kalliimpia ja maksat korkeampaa maksua kuukaudessa tai vuodessa. Säästö tämä on niin hauskaa.

Do fiksu ostokset

On olemassa monia supermarketeissa ja yksi on kalliimpaa kuin muut. Etsi omassa ympäristössä ja supermarketit, jotka ovat edullisimmat. Sen pääasiallinen liiketoiminta sinua ruokaostokset. Jos ne eivät ole siellä, niin menet toiselle, joka voi olla hieman kalliimpaa. Joten säästää rahaa.
Hyödyllinen sivusto nähdä, jos tuote tarvitset tarjous ovat: Advantage Hiiri Anna tuotteen, valitse Etsi ja saat supermarketit, kemistit jne missä tuote on myynnissä. Erittäin kätevä!
(0)
(0)