Säästää rahaa kanssa älypuhelimen

Miscellany Eemeli Laukkanen Tammikuu 22, 2017 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Älypuhelin on erittäin kallista, mutta voi myös tuottaa paljon rahaa! On olemassa tapoja ?? ilmaiseksi ?? kutsuvan ja / tai kutoma. Koska tämä menee Internetissä, vaatii tietoja raja, jotta se voi maksaa rahaa, kun saat yli että. On myös tapoja säästää rahaa ostoista. Tässä muutamia sovelluksia, rahaa säästää. On selvää, nämä sovellukset ovat ilmaisia ​​ladata.

1. Scoupy


Scoupy on sovellus, jonka voit ladata ilmaiseksi alennuskuponkeja. Sovellus näyttää sisällä 25 km säteellä jossa kupongit ovat saatavilla. Oletetaan Haluan tehdä ostoksia kotikaupungissani Tilburg, kun taas jotkut haluavat syödä ja juoda. Ensimmäinen tarjous, että saan on yksi myymälä Superfly. Tämä tarjous antaa minulle 25% pois kaikki miesten topit tuotemerkin Diesel. Jos näitä vaatteita tuli pian ?? 70, - kustannukset, on jo täällä ?? 17,50 säästää. Kävelen nettikauppaan, repiä ?? ?? digitaalinen pois kuponki ja skannata viivakoodi kassalla. Muutamassa minuutissa, olen tallentanut hieman 20 euroa.
Sitten voin muuttaa myymälä luokka ?? ?? ?? On ?? Food & Drink. Tämä kahvila Polly Magoo antaa minulle hampurilainen + kulutus ?? 11.50 tai erityinen olutta olutta juovat ?? 2,20 jossa normaali pian ?? ?? 3-4 maksetaan. Siten, riippuen siitä kuinka paljon on käytetty, mutta nopeasti säästää paljon rahaa.
Voit ladata ja rekisteröityä Scoupy on ilmainen ja erittäin helppo. Voit kirjautua käyttäjätunnuksen ja sähköpostiosoitteen, mutta myös Facebook-tilin. Ladataan luettelo kuponkeja vie aikaa, mutta se on syytä säilyttää.

2. Athlon Polttoaine


Polttoaineena hinta jatkaa nousuaan maamme, tämä on paljon rahaa se. Tämä sovellus leasingyhtiö Athlon anna polttoaineen hintoja eri huoltoasemia lähellä. Sovellus lataa tietoja sijainnin perusteella puhelimen. Sen jälkeen, se osoittaa, kuinka pitkälle asema poistetaan sen nykyisestä sijainnista ja mitä litrahinta on erityisesti ajaa. Tiedot ovat peräisin toimittamien tietojen leasingyhtiö itse, niin he sanovat aina ajan tasalla.
Tämä sovellus on vapaasti ladattavissa myös. Ei saa myöskään ilmoitettu tai muita asioita käytettäväksi. Ainoa ehto on, että GPS-puhelin on päällä, jotta nähdä nykyisen sijainnin. Sijainti voidaan antaa myös antamalla postinumeron, mutta luettelo ei ole tarkka kannalta etäisyys on huoltoasema.

3. Groupon


Groupon on monille tuttu käsite on nyt sovellus eri älypuhelimissa. Näin voit ostaa tositteita eri tarkoituksiin. Esimerkiksi päivä pois tai illanviettoon. Ero Scoupy sovellus on, että se antaa kaikki muut tarjoukset. Jos Scoupy alennus annetaan käytännön asioita, jotka ovat nopeita käyttää, Groupon tarjoaa kattavampi ja suurempia investointeja kuin viikonloppuna huvipuiston tai päivä teemapuisto. Nämä ovat usein tarjouksia yli 50%.
Groupon on vapaasti ladattavissa. On vain tarvitsee sähköpostiosoitteen rekisteröidä. Myös, kirjaudu sisään Facebook-tilin mahdollinen.

4. Tarjous


App Tarjouksen voi auttaa säästää elintarvikkeita. Se osoittaa luettelo kaupoista ja mitkä kohteet ovat siellä tarjolla. Niille pienokaiset varokaa tämä on ihanteellinen sovellus säästää rahaa. Käynnistettäessä sovellus tulee näkyviin luettelo supermarketit ja tarjousten määrä niillä on sillä hetkellä. Haluatko ostaa tuotteen, lisää se luetteloon. Listaa voi nähdä valitsemasi artikkeleita ja jossa tallentaa nämä myyntiin. Listan kärjessä on rahamäärä tallennettu yhteensä viikoittain ostokset. Voit myös hakea artikkeleita, joissa sovellus sitten näyttää missä tämä tuote on halvin.
Tarjoa sovellus on vapaasti ladattavissa myös. Rekisteröinti ei vaadita. On heti nähdä listan kaikki tarjoukset. Tässä muutamia sovelluksia, joita voidaan käyttää säästää rahaa jokapäiväisessä elämässä. Joten näet sen vähän aikaa ja vaivaa ja voi tuoda paljon rahaa.
(0)
(0)