SS Rotterdamissa, jossa iso laiva voi olla intiimi

Viihde Raila Tuomela Tammikuu 22, 2017 0 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Neljäkymmentä vuotta höyrylaiva Rotterdamin purjehtineet maailman merillä. Koska risteilyalus ja säännöllisen liikenteen Rotterdamista New Yorkissa. Nyt on laiva laiturille Katendrecht ja voit kokea loistoa menneisyyden. Kävele kannet, ojentaa kansituoli ja tuntea grand ja intiimi samalla se voisi olla tällaisia ​​valtamerialus. Vuonna 1959 rehu lippulaiva Holland America Line ensimmäistä kertaa. Se teki ylitys New Yorkiin ja Hoek van Holland heilutti pois innostunut katsojaa. Rotterdam teki jotain Hollannin. Hänen siro runko, terävä ja korkea keula, korkeita savupiippuja, taideteoksia, että sisustus on koristeltu. Ja sitten tietysti jännittävä matka aluksen New World.

End ja uusi alku

Rotterdam tehty transatlanttisia risteykset sekä risteilyt ja matkoja ympäri maailmaa. Varhainen tällä vuosisadalla se tuli hiljainen laivan ympärille. Cruising oli liian kallis ja ihmiset matkustivat lentäen nopeammin. Vuodesta 2008, Rotterdam on uusi ominaisuus: matkailukohde. Alus oli täysin kunnostettu ja on nyt ylpeänä pitkin laiturilta Maashaven, johtaja Katendrecht.

Kävely

Voit seurata Rotterdamin matkat, tai ilman opasta. Aikana Seabreeze Deluxe kiertue voit tutkia matkustajakantta ja saat kuulla läpi puhelin ääni- tarinoita ja anekdootteja. Tietoja touhut ohjaamossa, laiska elämä aurinkoterassilla, ankkuri satamassa ja yhteyksiä matkustajien ja miehistön. Siten aina flirttaileva merimiehet olivat kerran riemuissaan nähdessään matkustajaluettelo hämmästyttävän samanlainen naimattomia naisia. Valitettavasti se osoittautui vankien luostari ... Kuka on enemmän kiinnostunut Valitsemalla tekniikka höyrylaiva kiertueen Steam & Chrome. Lisäksi voit laskeutua syvyyksiin Rotterdamin, moottori. Films tuoda arkea kyytiin elossa ja tutustuttavat kulisseihin peruskorjauksen. On ylimääräinen haistella jälkeen ilmapiiri "todellisia" tanssi huone, tupakointihuone, lounge ja baari.

Risteily tunne

Joka "cruising tunne" vielä haluaa antaa enemmän tilaa, varata hotellihuoneen SS Rotterdamissa. 576 hyteissä on muunnettu 254 modernia huonetta. Ne yhdistävät mukavuuden nykyinen rakenne 50 ja 60 Näytät läpi alkuperäisen ikkunoita ulos ja istuu alas kirjoittamaan aito toimisto, mutta nukkua mukava vuode ja tehdä kahvia moderni laitteeseen. Illallisen jälkeen trendikkäällä Lido tai aito Club Room on ihana ulkona rentouttava kansituolilla altaan. Näkymä on "maailman: Nieuwe Maas, Euromast ja Erasmus-silta. Joidenkin vaivaa, voit jopa nähdä muita lippulaiva Holland America Line: Hotel New York.

Bussi vesi

Harmi et pystynyt purjehtia kanssa Rotterdamin? Sitten astua linja Splash Tours. Kun kierros kaupungissa, bussi edessä SS Rotterdamin veteen ja jatkoi kiertueella rondvaartbus satamien kautta. Roiskeita!
(0)
(0)