Sportpaleis Antwerpen: osoite, ohjeet ja pysäköinti

Viihde Erno Huovinen Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Oltava Sportpaleis Antwerpenin vuosien mittaan tapahtunut monet huippu taiteilijoita. Sportpaleis Belgiassa on johtava tapahtuma- ja konserttisali. Onko käyt Sportpaleis Antwerpen? Opi kaikki tämä paikka, kuten osoite, yhteystiedot, ohjeet ja saavutettavuus autolla ja julkisilla liikennevälineillä, mihin pysäköidä, ja niin edelleen.

Sportpaleis Antwerpen

Sportpaleis Antwerpen on yksi kuuluisimmista tapahtumista ja konserttisaleissa Belgian. Vuosien on lukuisia konsertteja, messuja, urheilutapahtumia ja festivaaleja. Sali on ollut käytössä vuodesta 1932 ja toiminut lähinnä kuntosali urheilu kuten ratapyöräilijä. Tänään painopiste on siirtynyt enemmän tapahtumia ja konsertteja. Enimmäiskapasiteetti areena on 18 400 kävijää.

Lotto Arena

Joka puhuu nykyään noin Sportpaleis sanoo yhteen hengenvetoon liian Lotto Arena. Tapahtuma sali on perustettu vuonna 2007 ja mahtuu 5000 kävijää urheilutilaisuuksissa ja yli 8000 kävijää konserttien aikana. Lotto Arena on jatkoa Urheilu ja varmistaa, että useita tapahtumia voi tapahtua samanaikaisesti.

Osoite ja yhteystiedot

Osoite ja yhteystiedot Sportpaleis Antwerpen ovat:
 • Osoite: Schijnpoortweg 119, 2170 Merksem
 • Puhelin: +3234004040
 • E-mail: info Sports Palace sijaitsee alueella Merksem. Tapahtuma sali pääsee monella tavalla, mutta tunnetaan vaikea päästä.

  Sijainti Sportpaleis Antwerpen


  Auto reitillä

  Sports Palace sijaitsee Antwerpenin kehätien. Tämä mahdollistaa konserttisali voidaan saavuttaa eri suuntiin. Osa Antwerpenin kehätien jossa Arena sijaitsee E19. Sportpaleis pääsee pohjoisesta kautta exit 1. Muista suuntiin kautta exit 2. Pidä suurtapahtumien ottaen suuria väkijoukkoja! On pian tunnistaa ruuhkia myös Ring.

  Pysäköinti

  On lähellä Sports Palace useita pysäköintialueet:
  • Pysäköinti Eekhove: aivan Exit 2
  • Pysäköinti Vaart vieressä Sports Palace Schijnpoortweg
  • Pysäköinti Urheilu: aivan toisella puolella Antwerpenin kehätien, juuttua välillä Antwerpenin kehätien ja vettä Lobroekdok
  • Teurastamo Pysäköinti: parkkipaikalla toisella puolella Antwerpenin Ring Slachthuislaan
  • Pysäköinti Slachthuislaan: toisella puolella Antwerpenin kehätien molemmin puolin Slachthuislaan
  • Pysäköinti Noordersingel: toisella puolella Antwerpenin kehätien molemmin puolin Noordersingel
  • North Pysäköinti: vastakkaisella puolella Albert Canal

  Varsinkin Eekhove pysäköinti, Pysäköintialue Vaart ja pysäköinti Sport sijaitsevat lähellä Sportpaleis. Kustannukset pysäköinti ovat ?? 5, - per pysäköinti. Harkitse pysäköinti suurtapahtumia.

  Joukkoliikenne

  Lähin rautatieasema Antwerpen-Luchtbal. Kuitenkin tämä rautatieasema sijaitsee huomattavan matkan. Antwerpenin Central Station sijaitsee kaukana. On kuitenkin olemassa monia raitiovaunumatkan päässä Antwerpenin päärautatieasemalta Sportpaleis. Raitiovaunulla laitat tämän matkan 10 minuutissa. Voidaan valita linjojen 2, 3 ja 6, jotka pysähtyvät ennen metroasema Sport. Raitiovaunut 5 ja 12 pysähtyvät maanpäällisiä. Kautta raitiovaunu ovat P + R parkkipaikoilla laitamilla kaupungin käytettävissä. Näin voit välttää suuria väkijoukkoja ja korkea pysäköintimaksuja. Kuka haluaa matkustaa bussilla voivat käyttää Deurne Sportpaleis bussipysäkki, joka sijaitsee lähellä sisäänkäyntiä.
(0)
(0)