SmartWatch seuraava iso villitys

Elektroninen Serafiina Hiltunen Maaliskuu 13, 2018 0 12
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kun iPhone ja iPad Smart Watch näyttää olevan seuraava teknologinen vallankumous. Mutta tällä kertaa Apple ei ole yksin. Google, Samsung ja Microsoft kilpailevat samoilla markkinoilla miljardeja.

Uutuuksia kuluttajien seurata yhä nopeammin

Aika on loppumassa. Sitten vuonna 2007, Applen pääjohtaja Steve Jobs esitteli ensimmäisen iPhone, joka johti teknologista vallankumousta, että monet matkapuhelinvalmistaja täysin pyyhkiä kartalta. Kilpailijat oli vuosia kiinni. Mutta innovaatiot kulutuselektroniikan tullut jopa lyhyempi, Apple oli jo kokenut kolme vuotta myöhemmin.
Kun Jobs esitteli iPad vuonna 2010, se oli lähinnä PC-valmistajat että raaka tuote putosi katolla. Applen pääkilpailijat, kuten Samsung, kuitenkin, olivat nopeampia kuin kolme vuotta ennen kykene tulla markkinoille kilpailevia tuotteita.

SmartWatch on seuraava teknologinen läpimurto?

Ja kerran jopa kolme vuotta myöhemmin, kilpailussa seuraavalle teknologinen läpimurto on tullut niska-ja niskan rotu useiden teknologian jättiläisten. Taistelussa SmartTV on erityisesti Samsung enemmistönä vaikka Google heittää varsinkin kehittämistä high Smartglasses silmät. Mutta erittäin todennäköistä, että SmartWatch tulee uusi gadget, joka lähes kaikki elektroniikka jättiläisiä työtä.

Lisäksi Microsoft työskentelee SmartWatch

Huhtikuussa 2013 mennessä ilmoitettiin, että Microsoft on ilmeisesti kiireinen omalla SmartWatch. Yhtiö on toimittajia Aasiassa määräsi tarvittavat komponentit siihen, raportoitu Wall Street Journal. Kello olisi 1,5 tuuman kosketusnäyttö, joka vastaa lävistäjä 3,81 senttimetriä.

Ambitions Google ja Samsung suhteessa SmartWatch

Tietoja Googlen tavoitteita koskien SmartWatch aikaisemmin vuonna 2013 jo Financial Times raportoi. Raporttien mukaan kello on nimenomaisesti sidoksissa hyvin hakukoneiden jättiläinen tuoda miehen Google Goggles.
Vuonna 2013 Samsungin suunnitelmia oman SmartWatch olivat tiedossa. Haastattelussa Bloomberg uutistoimisto osoitti maailman suurin älypuhelinten valmistaja tietää: "Teemme monia tulevaisuuden tuotteita ja SmartWatch on varmasti yksi niistä."

iWatch täysin käyttöjärjestelmä?

Todella hyvässä vauhdissa oli huhuja, kuitenkin jo tammikuussa 2013, jolloin Bloomberg mainitsi Applen suunnitelmia iWatch. Tämän viestin ryhmä työskentelee noin sata kehittäjien uudesta katsella, paitsi puhelinta voidaan käyttää, mutta joka tapauksessa on myös:
  • askelmittari;
  • sykemittarin;
  • kartoitus ja navigointi toimintoja.

Ja mukaan muita huhuja, Apple on jopa suunnittelee varustaa iWatch täydellinen iOS-käyttöjärjestelmää kuin iPhone.

Nokia haluaa fiksu katsella useita näyttöjä

Aluksi se oli ilmoittanut lokakuussa 2013 Nokia pyysi elokuu 2013 patentin fiksu katsella useita näyttöjä. Vuonna patenttihakemus olisi liittynyt myös luonnoksia tarkoitetun fiksu katsella. Itse asiassa, koko Watch koostuu eri näyttöjä, jotka voivat näyttää muita tietoja. On mahdollista, että eri näytöt voidaan käyttää myös yhdessä keskenään näin näyttää enemmän tietoa kuin sopisi yhdellä näytöllä.

Kaupallinen merkitys SmartWatch

Se, että elektroniikka yritykset, kuten Motorola, Sony ja LG Smart kellot paljon kauemmin myydä, sanoi väkivalta uhkaa tulla lähes jälkikäteen. On niin monia uusia kilpailijoita tulee markkinoille, on olemassa hyviä syitä.
Tuntijoiden markkinoiden liittyvät tärkeää SmartWatch nykyiseen kokonaisliikevaihdosta katsella teollisuuden. Joka on arviolta yli 60 miljardia dollaria, bruttokatteiden kellosepät noin 60 prosenttia. Jossa markkinaosuus on yli 10 prosenttia, tämä merkitsisi lähes viisi miljardia euroa. Yrityksille kuten Apple ja Samsung markkinaosuus ei näytä epärealistinen.

SmartWatch vuodesta 2015 elinkelpoinen kilpailija älypuhelin

On totta, että yksikään suuryritysten ensimmäisellä neljänneksellä 2013 nimetty virallinen alkamispäivä käynnistää SmartWatch, mutta sisäpiiriläiset varmasti odottaa näin pitkälle vuonna 2013. Big pelaajat kuten Apple ja Google tulee olemaan jouluksi 2013 SmartWatch laskemisesta markkinoille. Ja odotetaan tuottaa ne sinne maailmanlaajuinen liikevaihto on noin $ 370 miljoonaa sen.
Muuten, se olisi markkinoille Smart kellot tässä suhteessa kolmeen segmenttiin voidaan jakaa:
  • Yksinkertainen SmartWatch joka tukee vain perustoiminnot, kuten SMS vastaanotto, kalenteri ilmoituksia tai säätietojen;
  • ääni SmartWatch jolla käyttäjät voivat soittaa liian;
  • ja niin sanottu hybridi Smart kellot, jotka voivat kilpailla kannalta toiminnallisuus älypuhelimilla; Mutta tuotteita viimeisen segmentin, emme todennäköisesti voi ihailla vain vuonna 2015.
(0)
(0)