Small talk: heikoilla jäillä

Miscellany Ruut Heikkinen Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Se ei ole ihme, että ihmiset tuntevat epämukavaksi yhtiön ja taita. Et tiedä mitä odottaa. Sinulla ei ole mitään sanottavaa mielenkiintoinen. Pian käännyt tahdittomuus. Saada väärän huomautuksen. Onko joku täsmälleen päinvastaista mieltä jälkeen jopa eri mieltä satuttaa. Vai onko joku jatkuvasti sana ja sinusta tuntuu jätetty pois kauhea. Miten päästä pois täältä? Ei hätää! Liuos sisälsi valmistuksessa.

Mitä tehdä, kun äkillinen huomiota?

Kerro jotain itsestäsi, että kukaan ei voi loukkaantua. Aloita saatavilla, positiivinen, ei liian monimutkainen tietoja. Vie aikaa rakentaa luottamusta ja ystävyyttä. Yritä kiinni tason läheisyyttä toisten tai ryhmä. Kerro jotain, että muut voivat poimia; loma, kirja, elokuva, jne.

Vältä lipsahdus

Dis vastenmielinen tarinoita. Älä juoruja. Älä leikkaa läpi teidän lonkan tai herkät hampaat. Älä valita rahaa. Älä luo kiusalliseen tilanteeseen, jossa surullinen henkilökohtainen vuodatukset. Laajalti ei yli kiistanalainen lukuja. Jos olet epävarma, älä aloita tuonne!

Seinäkukkanen

Varmista, että kaikki ihmiset voivat osallistua keskusteluun ja että kukaan hallitsee keskustelua, kun joku muu / muut NOP arvioijien. Sinun täytyy olla moderaattori puuttua kun näet näin tapahtuu? Kohteliaisuus ujo ihmisiä tai tehdä vitsi, ottaa heidät seurustella, saada heidät tuntemaan olonsa. Huomaat, että toinen henkilö kohteliaisuus yksinkertaisesti shyer on, anna nähdä, että sinä tarkoitat mitä sanot ja siirtyä toiseen aiheeseen. Vastahakoinen keskustelukumppanit piirtää viivan kanssa henkilökohtainen kysymys. Wink, koska kukaan ei ole immuuni.

Hengetön keskustelu

Onko sinulla sinä valmis kokouksen, vastaanotto tai mikä se on, missä olet, niin tiedät mitä ihmiset haluavat puhua sinulle ja mitä haluat mieluummin väistää. Löydät itsesi vielä hengetön keskusteluun antoivat kannattavaa vuoro. Mennä sen jälkeen mitä sillä hetkellä pelaat ja onko muut voivat auttaa. Vanhempasi ovat menossa liikkua, hänellä on kokemusta muuttajia? Sinulla on vuotoja ja etsivät putkimies, he tietävät jonkun he voisivat suositella?


Lopeta keskustelu

Osoittautuu muut ei mielenkiintoinen keskustelu kumppani, älä teeskentele, että se tekee. Puolustella itseäsi ja löytää joku muu, mennä vessaan tai saada jotain juotavaa tai käännyt joku muu ryhmäsi. Miten lopettaa puhelun törmäämättä ihmiset pään? Katso alkuun teidän puhua ja sanoa, tilanteesta riippuen,: ?? olen iloinen kuullessani, että se on parempi / olet kunnossa ja toivon, että pian mennä paremmin teitä; Haluaisin vain jotkut ihmiset puhuvat ennen ne ovat menneet. Mukavaa, että voisimme puhua. ?? Sinun ei tarvitse pyytää anteeksi, jotta keksiä tekosyy tai sinusta tuntuu hämmentynyt, että annat muiden ?? alas ??. Ole rehellinen, joten muut tuntuu ottaa vakavasti. Sano mitä todella haluat: Haluan katsella näyttää, haluaisin tavata puhuja, aion kävellä ja ehkä saan tietää joitakin ihmisiä, haluan kaikkien tervehtimään, en halua olla liian myöhäistä, aion mitä tapahtuu raittiiseen ilmaan. Muut linnut liittyä sinua, niin se on helpompi vetää sinut pois keskustelusta.

Arvostus tekee ihmeitä

Voit myös lopettaa kokouksen kiittämällä muut, tai kiittää teitä mukava keskustelu. Jos jätät myönteisen vaikutelman ja sinulla on molemmilla hyvä tunne omalla tavallasi. Ottamalla selkeä hyvästit, ihmiset eivät unohda helposti. Se on parempi kuin tehdä sinulle huomaamaton jalat; se on jotain luihu ja et ole aivan säteillä voimaa ja itseluottamusta.
Haluatko jatkaa yhteyttä, sitten päättyy kutsun saada yhdessä mennä kahvila, näyttelyn tai elokuva. Kerää rohkeutta ja tehdä aloite! Saatko kääntyi alas, älä unohda, että se ei kerro mitään sinua. Toinen henkilö ei tunne sinua tarpeeksi hyvin, ehkä hyvin ujo tai on tilanteessa, jossa hän / hän haluaa koska mitään tapaamisia / voi tehdä; älä mene sinne arvata, mutta vain hyväksyä se.

Luottamus

Jos opettaa itse, miten lopettaa kontakti eri tavoin, tuntuu paljon enemmän luottaa mennä tuntemattoman luokse ja osallistua keskusteluun. Tämä luottamus näkyy tavalla tapaat muita säädöksiä. Ja joka tekee sinut melko mielenkiintoinen keskustelukumppani.
(0)
(0)