Skitsofrenia: skitsofreniassa vitamiineja - B3-vitamiini

Terveys Kasperi Aho Tammikuu 22, 2017 0 10
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Monet skitsofrenia potilailla on ongelmia lääkityksen saamansa psykiatri. Nämä lääkkeet aiheuttavat kaikenlaisia ​​ikäviä sivuvaikutuksia. Tästä syystä, on olemassa useita skitsofreniaa potilailla, jotka ovat turvautuneet vitamiineja, joiden tiedetään, että niillä on edullinen vaikutus taudin torjumiseksi skitsofrenian. Tehokkain vitamiini skitsofrenia on B3-vitamiini, jotka tutkijat ovat jopa osoittaneet, että se kuivuu sairaus skitsofrenia. On muitakin vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka on myönteinen vaikutus: B6, B-monimutkainen, pantoteenihappo, multi-vitamiini ja mineraali tabletti, mangaani, magnesium, kalsium, ja C-vitamiinia

Skitsofrenia ja vitamiini käyttö

Pitkä he asuivat siinä uskossa, että psykologinen trauma oli syy skitsofrenian. Tänään, mutta on tunnettua, että biokemialliset tekijöillä. Siksi on myös lääkkeitä liikkeessä, joka voi hillitä skitsofrenia. Skitsofreniapotilaille, on jotain, joka on kemiallisesti häiriöitä aivoissa.
Jo vuonna 1914 löydettiin Joseph Goldberger Public Health Service Yhdysvalloissa että mielisairautta pellagra johtui puute B3-vitamiini. Vuonna 1953, Kanadan tutkijat havaitsivat, että B3-vitamiini voi parantaa taudin skitsofrenian. Skitsofrenia, on poikkeama adrenaliini aineenvaihduntaan. Adrenokromi on toksiini, joka saadaan, kun happi tulee adrenaliinia. Tämä tuottaa myrkyllisiä hallusinaatioita. Se estää toiminnan tiettyjen aivosolujen koska se tuhoaa joitakin entsyymejä. Näissä entsyymit on B3-vitamiini. Täydentäviä B3-vitamiini toteutettava toiminta adrenokromi voi kumota.
Yksi johdetaan Yhdysvaltoihin puhua hoidon hoidon mega vitamiineja ja ravinto. Keskustelu voi vain tarjota lisäapua. Jos niacinetherapie ei auta sitten on lähes aina yksi tai useampi aivojen allergioita aiheuttavat mielenterveyshäiriöiden.

Mitä annostusta he käyttävät?

Päivässä seuraavat vitamiinit skitsofrenian suositellaan:
 • 2x vahva B-monimutkainen
 • 500 mg: n ja 4 g B3-vitamiini
 • 100 mg Pantoteenihappo
 • 200 mg B6-vitamiinia
 • 1x monivitamiini - ja mineraali tabletti
 • 100 mg sinkkiä
 • 20 mg mangaania
 • 500 mg magnesiumia
 • 1000 mg kalkkia
 • 3 g C-vitamiini

Ravitsemuksen pitäisi istua runsaasti proteiinia, vihanneksia ja hedelmiä. Lisäksi on suositeltavaa ole sokeria, matala tärkkelys ja käyttää ole valkoisia jauhoja tuotteita.

B3-vitamiini - lähemmin

Monta kertaa hallusinatoriset skitsofreniaa sairastavien potilaiden B3-vitamiini takaisin todellisuuteen. On parasta tehdä tämä yhdessä B-monimutkainen, suuria annoksia C-vitamiini ja kivennäisaineita sinkkiä, kalsiumia ja magnesiumia.
B3-vitamiini on maksassa, munuaisissa, liha, kala, siipikarja, muroja ja kahvia nikotiinihappo ja sen jälkeen imeytyvät elimistöön muuntaa nikotiiniamidi.
B3-vitamiini on kahdessa muodossa:
 • Niasiini
 • nikotiiniamidi

 • Nikotiinihappo on sivuvaikutus, joka aiheuttaa värin, joka kestää noin puoli tuntia. Tämä alkaa otsa ja ulottuu hitaasti muualle elimistöön. Koko ruumis on lämmin ja me hikoilevat. Monet löytää tämän käyttää epämiellyttävä tapahtuma, mutta on olemassa ihmisiä, jotka haluavat inslaapmiddel koska värin tekee niistä unelias. Kiihdyttää myös orgasmin ja ottaa pois allergisia reaktioita. Nivelreumapotilailla myös nauttia lämmöstä.
  Merkkejä vitamiinin puute B3 ovat huumorintajuton, ahdistunut, epäluuloinen, oikukas, itsemurha-ajatuksia, harhaluulot, ripuli, pahanhajuinen hengitys ja ihon tulehdus.
  (0)
  (0)