Sisäinen rauha meditaation kautta

Terveys Henrik Airaksinen Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Yksi mietiskelee säännöllisesti, muut eivät, ja joku muu tekee silloin tällöin kokeilla. Voit määrittää niin ehkä se uudelleen, jos se ei toimi tarpeeksi tehokkaasti. Mutta meditaatio ei ole vain temppu oppimisen, meditaatio auttaa henkistä voimaa ja itsehillintää. Tuloksena on, että voit olla rennompaa elämää, jopa hälinästä päivän.

Mitä se tekee?

Meditaatio voi auttaa sinua ei kestä mennä automaattiohjauksella, mikä vielä monet tekevät. Nyt tai hetki, jossa olet siirtymässä, on pohjimmiltaan mitä se on noin ja mietiskellä voi auttaa sinua enemmän nykymuodossa. Se on myös hyvä keskittymiskykyä ja luoda rauhaa omassa päässäsi.
Tämä liittyy tasapaino kiireisen elämän missä me melkein kuolee ja heittänyt kaikki vaikutelmia saimme päivän aikana ja loput tulla itsesi uudelleen. Katselet ikäänkuin sisältä itse.
Mikä on tulos?
Jos löydät tasapainon tietää, olet vahvempi, kun on seistä siellä. Se lisää tunnetta sama teho ja pystyt pitämään asiat kauemmin. Kaikki tämän tavalla, joka ei anna stressi, mutta voit pitää vain tasapainoisempaa. Miten se toimii?

Käytäntö

Sisäinen rauha on tärkeä ja meditaatio voi olla joko tunnettuja auttava käsi. Jännitystä ja stressiä voi halvaannuttaa sinua, jos et pidä kahvasta. Lisäksi joutuessaan sisimpääsi on tärkeä ja voidaan saavuttaa meditaatio. Mietiskellä menet pitkin elämän virtaa, se pitäisi varsinkaan hänen tehtävä tehdä, se on osa. Yksinkertainen olotila, on riittävä. Joka kuulostaa yksinkertainen ja se ei ole aina. Varmasti oppimisen painopiste ?? ja tämä enemmän kuin hetken.
Jotkut vaiheita voit auttaa sinua:
  • Voit meditoida missä tahansa tilassa pursuaa rauhaa. Jos tämä ei ole täysin asianmukaista, tee hänestä sovi. Niin kauan kuin huoneen juuri tuntuu oikealta. Tämä voi kuitenkin olla ulkona niin kauan kuin se tuntuu hyvältä.
  • Riistää tilaa kaikkien tarpeeton. Tämä lisää mahdollisuutta mietiskellä keskittynyt. Varmasti tehdä alku, on tärkeää tässä.
  • Varmista, että olet käyttää kivoja vaatteita. Se ei saisi olla liian tiukka tai liian tiukka ja jos mietiskellä enemmän hengittävä vaatteet on paras.
  • Rentoutua ja vain heittää kaikki lihakset löysä ?? ??.
  • Istua mukavasti ja voi rentoutua tuolilla jalat suoraan alas tai istua lattialla crosslegged tai lootusasennossa. Katso mitä koet miellyttävä.
  • Keskity jotain sinulle, ja se voi myös olla palava kynttilä. Mutta jos sinulla on enemmän tuoksu tai ääntä, joka voi myös olla jotain, että lisäät.
  • Mene syvä hengitys kautta vatsa ja rentoutua jälkeen vähän joka hengittää.
  • Olkoon kaikki asiat päivä sisäpuolella silmäsi pass, laita ne kulkee pilvi ja anna sen mennä. Kunhan kunnes hetkellä ole mitään laittaa pilvi.
  • Kokeile yhtä mitään tekemässä ja yritä pitää se tyhjä. Tämä ei todellakaan ole helppoa, koska mieli ei ole niin.
  • Mikä voi auttaa visualisoida suosikki paikka. Paikka, jossa voit olla rentoutua ja keskittyä siihen. Katsokaa ympärillenne ja mitä nähdä, missä tuntuu niin mukava. Kuvaile se ja kokeilla sitä niin kauan kuin mahdollista säilyttää.

Pysyä lujana
Toki se ?? mitään ?? on hyvin vaikeaa monille aloitteleville ja tämä käytäntö tekee todellista taidetta. Se on asia tehdä ja pitää tehdä se. Sitten voit vervolmaak meditaatio aikaa paranemassa ja luoda sisäistä rauhaa. Puhdistaa ikäänkuin mieli ja jotka eivät voi jäädä kiireinen kiireinen kiireinen. Liität arjen maailmassa jopa alas "virittää" hengen ja tuoda takaisin tasapainoon käytännössä.

Milloin?

Kokeneemmille mies tai nainen meditoi päivittäin hetki hetki hengähtää tai vahva aloittaa päivä. Mutta voit myös valita kuuntelemaan itseäsi ja napata hetkellä kun alkaa tuntea jännitystä. Kyse ei ole määrä vaan laatu.

Lopuksi,

Meditaatio on ollut pitkään ole niin hocus pocus enemmän. Säännöllinen meditaatio on enemmän ihmisiä osa elämää, koska he ovat jo kokeneet mitä se voi tehdä, mitä se tuottaa. Sisäistä rauhaa.
(0)
(0)