Siirtyminen teidän voiton - Woekerpolis Tarkista

Miscellany Maarit Seppänen Tammikuu 22, 2017 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Alankomaissa, noin 7 miljoonaa ihmistä voitontavoittelua. Useimmat voitontavoittelua liittyvät toisiinsa kiinnitykset, joka vakuutusyhtiöt aiemmin kuin "kuumille kiville" verkochtten kuluttajille. Joissakin tapauksissa kuluttajat ovat hyvin suositeltavaa vaihtaa toiseen kiinnitys.

Suurpääoma

Koronkiskonta säännöt, yleensä muodossa investointilainat, tarkoitettu useita vakuutusyhtiöitä, kuten Fortis, ING, Delta Lloyd ja Hypotheker suuryrityksiä. On laskettu, että vakuutusyhtiöt ansaitsevat vuosittain noin 20 miljardia euroa; Vuosien varrella on ollut niin satoja miljardeja euroja ansaittuja voitontavoittelua politiikkaa. Monet asiakkaat, jotka allekirjoittivat voiton aiemmin muodossa investointi kiinnitys, oli neuvonantajana joitakin "opastettuja puutarha". Tämä tarkoittaa, että asiakkaat luvattiin erilainen taloudellinen kuva kuin todellisuudessa voi olla välitön. Käytännöstä, on ilmeistä, että monet vakuutusyhtiöt lähes kolmasosa kustannuksista kuoret beleggingshypotheek puukotus omaan taskuun. Ihmiset, joilla beleggingshypotheek kuin usein ovat pettyneitä.

Korvaus

Vaikka laaditaan useita vuosia korvausta korvaamaan kuluttajille, monet asiakkaat eivät vieläkään ole kovin tyytyväinen "korvaus-tarjous", jonka he ovat saaneet vakuutusyhtiö. On asiakkaita, jotka odottavat vain takaisin muutaman sata euroa, kun he menevät sinne taloudellisesti tuhatta euroa taaksepäin. Jotkut asiakkaat eivät ole vielä saaneet korvausta vakuutusyhtiön; tämä luultavasti tapahtuu lähikuukausina.

Vaihtaminen

Joissakin tapauksissa woekerpolissen omistajat parempi siirtyä asuntolaina, melko säilyttävät voitontavoittelua. On mahdollista, että kuluttajille beleggingshypotheek siirtää esimerkiksi lahjoitusvarat kiinnitys. Aiemmin tarjotaan vakuutus "Brand New Day" tätä mahdollisuutta. Nykyään yhä enemmän vakuutusyhtiöt että niiden on tarjottava vaihtoehtoisia tuotteita, he haluavat pitää asiakkailleen. On siis joka kuukausi tai edes joka viikko, vakuutusyhtiöiden, jotka tarjoavat vaihtoehdon investointi kiinnitys.

Tarkista Woekerpolis

Kuluttajille, jotka ovat solmineet voiton aikaisemmin, se voi olla hyvin monimutkainen luoda laskelma, että on parempi vaihtaa vai ei. Aloitteesta kuluttajaohjelman kassalla!, Joka on kiinnittänyt paljon huomiota ohjelmissa voitontavoittelua politiikkaa, se on kehittänyt ns "Woekerpolis Check". Woekerpolis Tarkista on kehitetty yhteistyössä Independer verkkosivuilla ja useita vakuutusyhtiöitä. Kautta useita vaiheita kuluttajat voivat laskea, ovatko ne paremmin, kun ne vaihtaa.

Mitä sinun täytyy suorittaa Woekerpolis Tarkista?

Jotta suorittaa Woekerpolis Tarkista, kuluttajat ovat joka tapauksessa tarpeen, arvon luettelosta ja vakuutuksen. Arvo selvitys lähetetään kotiin vuosittain vakuutusyhtiöt asiakkaalle ja on yhteenveto kaikista kustannuksista vastaavissa vakuutus per tuote. Vakuutus on asiakirja, josta ilmenee välisen sopimuksen vakuutusyhtiö ja kuluttaja. Muoto voitontavoittelua on mainittu vakuutuksen.

Anna Woekerpolis Tarkista

Woekerpolis Check on saatavilla verkkosivuilla Independer. Klikkaa tästä päästäksesi Woekerpolis näytön. Muuten, on olemassa muita sivustoja, jotka seisovat katsoa niiden verkkosivuilla, kuten: kaikki vaaditut tiedot on annettava, löytyy Arvolistan ja vakuutuksen. Molemmissa asiakirjoissa, seuraavat tiedot voidaan syöttää:
  • Nimi vakuutusyhtiö
  • End-vakuutusten
  • Arvo mukaan arvo lista
  • Esimerkki Capital
  • Palkkio
  • Tarkoituksena vakuutus
Kun kaikki tiedot on syötetty sisään Woekerpolis Tarkista, voidaan laskea tai mielekkäitä toimia painamalla "Laske" -painiketta. Tarkista nyt ilmoittaa, onko se on parasta vaihtaa vai ei. Tarkastus osoittaa myös viitteitä siitä, kuinka monta euroa voidaan säästää vaihtamalla.

Neuvonta ja tiedotus

Jos olet vaihtaa neuvoja "sai läpi Woekerpolis Tarkista, niin on suositeltavaa ottaa yhteyttä taloudellisena neuvonantajana. Hän voi ehkä auttaa sinua tekemään oikea siirto, vaikka hän on ottaa valmistui voitontavoittelua aiemmin. Vakuutusyhtiöt virallisesti on melko paljon jäljellä pitää sinulle asiakkaana, ja ovat alkaneet nähdä enemmän että vaihtoehtoja pitäisi olla voitontavoittelua politiikkaa. Tietenkin voit myös kysyä riippumaton taloudellinen neuvonantaja neuvoja.
(0)
(0)