Sieni ruokavalio, menettää 5 kiloa 14 päivää

Terveys Saana Sirola Tammikuu 23, 2017 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Sieni ruokavalio, Amerikassa nimeltään M-Plan, on lyhyt ja tehokas ruokavalio, joka seuraa useita kuuluisuuksia. Tutkimusten mukaan voit käyttää tätä ruokavaliota peräti 5 kiloa menettää 14 päivää. Ja tämän voit vaihtaa vain yhden aterian päivässä sieni aterian.

Sienet

Alankomaat on yksi suurimmista sieni tuottaja maailmassa. Siellä kasvatetaan täällä vuodesta 1825 sieniä, ja se on hyvä asia, koska sieniä sisältävät arvokkaita ominaisuuksia. Ne sisältävät runsaasti B2-vitamiinia, B3 ja B5, ja ovat lähde seleeniä, kupari, kalium, fosfori, sinkki ja mangaani. Antioksidantit sieni varmistaa alentaa kolesterolia ja pienempi riski sydänkohtaus ja aivohalvaus. Tutkimus osoitti myös, että sienet voivat auttaa estämään rinta- ja eturauhassyöpää.

Sieni ruokavalio

Monet julkkikset, kuten Katy Perry, Kelly Osbourne ja Roxanne Pallet jo lyödä niitä. Korvaaminen lihaa sieniä, voit menettää monta kiloa lyhyessä ajassa. Sienet ovat hyvää lihaa korvikkeita, koska ne sisältävät paljon proteiinia kuin liha. Lisäksi sienet sisältävät B12-vitamiinin, vitamiini, että monet kasvissyöjät ovat puutteellisia, koska se tapahtuu pääasiassa eläintuotteita. Sen lisäksi, että voit laihtua nopeasti kanssa tämä ruokavalio ruokavalio lupaa myös, että se mahdollistaa erityisesti rasva poistuu itsepäinen alueilla, kuten aseiden, reidet ja jalat. Aikaisemmat tutkimukset Britanniassa ja Australiassa ovat jo osoittaneet, että ruokavalio toimii. Englannissa, koehenkilöt olivat keskimäärin viisi kiloa 14 päivää ja Australiassa, jossa ruokavalio testattiin pitkään, mutta päivien viikolla, aiheet olivat 12 kiloa vuodessa.

Periaate

Kun sieni ruokavalio vaihdat vain yhden aterian päivässä sieni aterian. Ruokavalio toimii parhaiten, jos sienet ovat syödään raakana. Ateria voi vain sienet olemassa, joten ei pitäisi olla lihaa, pastaa, perunaa tai leipää syödään. Esimerkkejä tällaisista sieni ateria voi olla:
  • Salaatti raaka sieniä tuoreita yrttejä
  • Liemi sieniä
  • lyhyesti grillattu sieniä valkosipuli

Koska sienet sisältävät niin paljon proteiinia et nälkä jälkeen aterian. Lisäksi kuidut sienet antaa oikea suolen toimintaa, joka antaa sinulle onnellinen ja tyytyväinen olo. Menestys ruokavalio johtuu pääasiassa siitä, että sienet sisältävät paljon vähemmän kaloreita kuin liha ateria. Kuppi täynnä sieniä tuottaa vain 44 kaloria ja näin sinun laihtua nopeasti. Kaatuneille paino pitää se pois päältä, voit todella jälkeen, kun nämä 14 päivää loppuelämäsi viikoittain muutaman päivän liha korvataan sieniä.

Muut edut ruokavaliossa

Sen lisäksi, että voit nopeasti menettää monta kiloa tätä ruokavaliota, ruokavalio on myös hyvä ulkonäköä. B-vitamiineja, rautaa ja sinkkiä hiukset, iho ja kynnet terve, vahva ja kiiltävä. Lisäksi sienet ovat myös hyvin halpaa. Pala lihaa, maksat nopeasti kaksi euroa, kun taas tarjotin täynnä sieniä maksaa vain 0.75 ??. Alankomaiden kanssa yhtenä suurimmista sieni tuottaja, sienet tarjonta pysyy alustava tarpeeksi.

Raaka sienet

Tämä ruokavalio toimii parhaiten, jos sienet ovat syödään raakana. Syödä raaka sieniä, kuitenkin, lannistua Nutrition Center, koska mahdollisia karsinogeenisia vaikutuksia aineen agaritine. Kuitenkin viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että on hyvin vähän tämän aineen on sieniä. Pienet määrät voi tehdä mitään haittaa, mutta se saattaa olla viisasta olla joka päivä korvata aterian raaka sieniä, mutta myös edes syödä keitettyjä tai grillattua sieniä.
(0)
(0)