SGW - Yhdiste kilpailu

Luonto Veikka Haapalainen Tammikuu 22, 2017 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
SGW tarkoittaa yhdisteen kilpailua. Tämä tarkoittaa, että on olemassa kolme kilpailua järjestetään yhden tai useamman päivän ajan. Mielenkiintoisin on risti. Nämä hevoset mennä pysyviä luonnollisia esteitä kuten vesisäiliöt, kuilujen yms Tässä artikkelissa löydät tietoa SGW.

Milloin voit osallistua?

Poni tai hevosen on oltava vähintään 4 vuotta vanha, tämä on, koska ne ovat täysin ristiriidassa kyseisen iän kypsyy. Poni ratsastaja on oltava 8-vuotiaana ja ratsastaja ainakin 12. ponit on, että B +4 voitto pistettä ne täytyy hypätä voidakseen osallistua. Hevosilla on oltava vähintään yksi voitto piste B hypätä saavutettu. Voit vain liittyä virallinen hypätä, jos sinulla on yksi voitto kouluratsastuksessa, joten tämä menee myös etukäteen.

Mikä on yhdistetty peli?

Vuonna SGW ratsastetaan kolme osaa:
  • Kouluratsastus
  • hypätä
  • hiihto
Päivä myös saada pysähtyi järjestyksessä.

Pisteytys

Aloitat kouluratsastuksen 200 pistettä. Kouluratsastuskoe on helpompaa kuin normaali kouluratsastus koska se koostuu pääosin hevosen tottelevaisuus. Sillä jokainen virhe saat pisteytysjärjestelmä.
Kun hyppy, saat 4 pistettä per kieltäytyminen ja / tai baari, joka saa heittää pois. Jos sinulla on yli 24 virhepistettä on hyppy ei voi ajaa hiihto. Varmista siis tutustua kappaleen ajoissa niin, että et tarkoita ajatella sitä.
Oliko sinulla 20 pistettä kahdeksan kouluratsastuksessa ja hyppääminen ne lasketaan yhteen ja sitten nousta 28 virhepistettä.
Kun maastohiihdossa sinne huomioon monia asioita:
  • kieltäytyminen
  • aika
  • ajotapa
  • pudota
Hevonen olisi periaatteessa tiettyyn aikaa maaliin. Et voi ehkä 20 sekuntia aikaisemmin tai myöhemmin tulevat. Aiotteko tulla aikaisemmin tai myöhemmin kuin saat 0,4 kerran toista seuraamusta, tämä ei tunnu paljon, mutta sekuntia mennä nopeasti. Tarkoituksena on, että 2 km ikään kuin kulkee suorassa linjassa, tällä tarkoitan, että et voi Voltes kääntyä ja saa poiketa radalla. Voit kun pudota tämä hevonen on arvoltaan 30 virhepistettä, putoat toinen kerta sitten joudut lähtemään radalle. Jos hevonen menee alas teidän kanssanne, sinun pitäisi myös heti lähteä radalle.
Lopussa päivän, kaikki rangaistuspotku kohdat ylös ja sitten voitti yksi vähiten virhepistettä. Kaikki osallistujat saavat mitään virheitä rajat 2 voiton pistettä, ne kohtaavat yksi pisteytysjärjestelmä 1 voitto piste. Kun yksi saa kaksi virhepistettä ja esteellisyydestä kuuden verliespunten laukku sinua luokka.

Tutkiminen eläinlääkärin

Kun hyppy hevonen aina saada se tarkastaa eläinlääkärin. Täällä hän tarkastetaan:
  • Hengittäminen
  • sydämenlyönti
  • onko hevonen sujuu kitkattomasti
Jos olet tehnyt maastohiihdon joudut ilmestyy 10 minuuttia, kostaa eläinlääkäri. Hevonen tarkistetaan samoja asioita. Jos on jotain ole aivan oikea pitäisi tulla 10 minuuttia. Jos hevonen ei ole suljettu pois, olet oikeassa.

Jos aloitat

Koskaan aloittaa vain harjoittamisen rajat. Jos se ei oikein saada poni tai hevonen voi olla pelkää puututtava. Onhan se kaikki esteet he eivät ole koskaan ennen nähnyt. Askel askeleelta, ne on opetettava. On myös käytännössä ristit, jossa jokainen voi ilmoittautua. Kun risti on pakollista suojakypärän ja elin suojelija. Varmista myös, että oikea jalka suojaa hevonen.
(0)
(0)