Selvitä, mitä se on Boldo teetä

Miscellany Milla Pulkkinen Tammikuu 22, 2017 0 9
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Boldo on yrttiteetä tunnetuimmista maamme, yksi muistaa kotitekoinen reseptejä tuolloin, että on tarpeen käsitellä vatsaan tai maksasairaus. Tämä kasvi, kotoisin Chilestä, on erittäin tärkeä ominaisuudet kuin ruoansulatuskanavan, koska se on sen koostumus useita alkaloideja, tärkein on boldine. Tämä alkaloidi on vastuussa lisääntyneestä eritystä sappeen, aine tuotetaan maksassa auttaa ruoansulatusta rasvaa.

On huomionarvoista, että todellinen on Boldo Boldo-do-Chile, jotka sisältävät alkaloidi boldine ja kasvaa vain vuoristoisilla alueilla maan. Kasvi tunnemme Boldo Brasiliassa kuuluu perheeseen Lamiaceae Benth. ex G. Don), ja, vaikka se käytetään myös maksan, on eri kemiallinen koostumus ja ominaisuudet. Siksi Boldo-do-Chile ei kasvanut Brasiliassa ja on ostettava luontaistuote kodeissa tai apteekeista. Mutta ennen kuin ostat, tarkista etiketissä jos kasvilajien on Peumus boldus.

Katso luettelo tärkeimmistä todistetusti lääkinnällisiä ominaisuuksia Boldo ja sen merkintöjen

Me yksityiskohtaisesti palvelevat infuusio tämä kasvi:

  • Kasvaintenvastainen
  • Antifungaaliset ja antibakteerinen
  • Tulehdusta
  • Verihiutaleiden aggregaation estäjä
  • Lievä laksatiivinen
  • Antioksidantit
  • Hepatoprotective

Boldo auttaa puhdistaa kehon maksassa vaivoja, ylilyöntejä pöydässä tai alkoholittomat ylilyöntejä, ensimmäinen kasviperäisten muistetaan joilla krapula! Se vähentää myös pahoinvointia vatsaan ja auttaa tapauksissa sappirakon hyökkäyksiä. Teetä voidaan valmistaa infuusiona, keittämällä vettä ja kaatamalla sen päälle lehdet kuppiin.

Indicating kulutus

Kuten jo mainittiin, kulutus ylilyöntejä ovat haitallisia, joten ihanteellinen on kuluttaa vain yhden kupin tämä tee milloin, voi olla aterian jälkeen edistävät ruoansulatusta, tai ennen nukkumaanmenoa, joten hyödyt estää tulevat vaivoja ja ylläpitää maksan ja mahalaukun toiminnot sujuvasti.

Varotoimet

Siellä on raportoitu allerginen ihottuma henkilöille, jotka joivat teetä Boldo.

Kuten lääkkeiden yhteisvaikutuksista, on raportoitu vuorovaikutusta Boldo teetä varfariinin kanssa. Boldo vuorovaikutus / varfariinin voimistaa antikoagulanttivaikutusta ja siten lisää verenvuotoriskiä. Potilaat, jotka käyttävät varfariinia pitäisi syödä Boldo teetä tietämättä lääkärin.

(0)
(0)