Seitsemän antiikin maailmassa ihmeitä: mausoleumi

Miscellany Valpuri Huhtamo Tammikuu 22, 2017 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Päivinä antiikin kreikkalaiset, oli jonkin verran rakentaminen maailmassa, jossa ihmiset olivat kunnioitusta. He olivat rakennuksia valtava koko, tyyli tai erityinen merkitys. Kreikkalainen kirjailija Antipatros Sidonin laatinut luettelon seitsemästä maailman ihmeitä. Tämä luettelo oli muun muassa mausoleumi Halikarnassolainen. Kaikki maailman ihmeitä luettelossa olivat imperiumin Aleksanteri Suuren. Kaikki vaan kaksi maailman ihmeitä, jonka kreikkalaiset rakensivat. Lista sisälsi seuraavat työt:
 • Pyramidi Cheops
 • Rodoksen kolossi
 • Babylonin riippuvat puutarhat
 • Mausoleumi Halikarnassolainen
 • Faroksen majakka
 • Zeuksen patsas Olympiassa
 • Artemiin temppeli

 • Mausoleumi

  Mausoleumi on muistomerkki vainajan sisältävä elin tai tuhkan tämän henkilön. Ne rakennettiin voimakas hallitsijat. Mausoleumi Halikarnassolainen on valtava muistomerkki hallitsija Mausolus. Sana mausoleumi johdetaan täältä.

  Mausoleumi Halikarnassolainen

  Hauta hallitsija Caria rakennettiin lounaisrannikolla Turkki. Koska valtava va rakentaa mausoleumi Halikarnassolainen laitettiin luetteloon seitsemän ihmettä.
  Mausoleumi oli valtava rakennus lähes 45 metriä korkea. Se rakennettiin muotoinen neliö, ja se vei tilaa yli kahdentoista sadan neliön. Joten ?? n valtava hauta oli ainutlaatuinen tuolloin. Noin hauta oli Ionic sarakkeet ja sen yläpuolella oli pyramidi. Seinät oli tehty valkoisesta marmorista, mutta myös sininen kalkkikiven ja vihreä tulivuoren kivi. Kiinteistö sijaitsi kauniilla paikalla ympäröivät muurit. Haudalle kaunis veistoksia jalustat sijoitettiin noin joka tehtiin sininen kalkkikiveä.

  Rakennus

  Rakennus ?? jättiläinen muistomerkki kesti kauan. Kivet, joita käytettiin usein tulevat kaukaa. Jota käytettiin marmoria Kreikan Kosin saarella.
  36 pilarit ovat kaikki täsmälleen kolme metriä. On erittäin tarkasti mitattuna. Ei ole täysin selvää, miten sarakkeet otetaan käyttöön. Yläosat olivat erittäin raskaita ja jouduttiin nouse korkealle. todennäköisesti, että on käytetty tyyppi hanat. Sijoittaminen kuvia on ollut vielä vaikeampaa. Monet kuvat sisältävät hauras osia. Tästä on selvää, että rakentaminen monumentti ei vain tapahtui, oli selkeä suunnitelma etukäteen.
  Viiden kreikkalaisen kuvanveistäjät olivat vastuussa koristeluun rakennuksen. Puolien koristeltu välinen taistelu Lapiths ja Kentaurit ja taistelu välillä kreikkalaiset ja Amatsonit. Valtava vaunut towered yläpuolella pyramidi.
  Sillä Carian hallitsija oli tärkeää, että kreikkalaiset ja ei-kreikkalaiset olisivat yhdistyneet. Siksi hautaan, jossa Kreikan rakennus taiteen kanssa Turkissa ja Egyptin arkkitehtonisia elementtejä yhdistetään. Vuonna 353 eaa rakentaminen valtava hauta valmistui. Tämä teki aviomies ja sisko Mausolus varten.

  Katoaminen hauta

  Luultavasti mausoleumi kaatui maanjäristyksen, mutta se ei ole aivan selvä. Viidestoista luvulla marmori poistettiin vahvistaa linnoituksia Bodrum. Myöhemmin arvoesineitä otettu haudasta. Nyt on tuskin entä päässä kerran vaikuttava mausoleumi Halikarnassolainen.
  (0)
  (0)