Sauna prosessi

Terveys Anelma Parviainen Tammikuu 22, 2017 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Sauna me kaikki tiedämme tänään. Jotkut jopa oma sauna kotona, toiset mieluummin yksi ilta oma sauna sitten ravintola. Useimmissa suurissa kuntosaleja on jopa mahdollisuus hiki jälkeen treenata saunassa. Mutta meillä on vielä käytettävissä saunatilat tai kokonaan oikeaan käyttöön? Miten se toimii täsmälleen ?? saunoa ??? Miksi vuorovaikutusta lämmitys ja jäähdytys ovat tärkeitä?

Mikä on sauna ja mitkä ovat myönteisiä vaikutuksia sauna?

Sauna ?? ?? on suomalainen nimi tila, jossa kuiva heteluchtbad voidaan ottaa. Korkea lämpötila saunassa hikoilet helposti. Sitä käytetään käytettävä ennen suuri lämmitetty kiviä. Nämä sijoitettiin reikä maassa. Se kaadettiin veteen niin, että siellä oli enemmän lämpöä ja höyryä. Sauna on kokenut sekä fyysisesti että henkisesti ja siivous.
Ilmaa suomalainen sauna lämmitetään lämmönlähteen. Lämpötila sijaitsee välillä 80 ° C ja 120 ° C: ssa Saunassa vuorovaikutusta tapahtuu kuivalla kuumailmalla ja kosteus.
Kautta sauna immuunijärjestelmä on parempi. Keho kovetetaan vuorottelu kylmää ja lämpöä. On syväpuhdistus ihon, kaikki jätteitä. Elimet elimistössä paremmin verenkiertoa ja hormoni synteesi on edistettävä. Verisuonten laajeta, koska lämmön ja vetää yhteen kylmä. Tuotannon uusia soluja stimuloidaan. Sauna on rentouttava ja rauhoittava samalla ja antaa uutta energiaa.
Käynti saunassa ei ole riskitöntä ?? s. Näin ollen, on tärkeää noudattaa asianmukaisiin toimenpiteisiin.

Eri vaiheet saunan prosessi

Kassakaappi sauna kierros koostuu useista vaiheista. On tärkeää, että laitos on kussakin tapauksessa kuumentunut ja jäähdytetään takaisin tehdä saunavierailun hyödyllistä. Nämä toimet myös "sauna reititys nimetty.
Valmistelu
Kaikki alkaa hyvä valmistelu. Tallentaa henkilökohtaiset tavaransa, matkapuhelin saunassa ei tarvitse sinua. Kaikki korut pitäisi ehdottomasti pois koska se voi aiheuttaa palovammoja. Jos se on ensimmäinen kerta, kun kukaan pääse saunaan saat opastettu kierros ja selitys siitä sauna tapahtua. Kylpytakki, kaksi suurta pyyhkeet ja tossut eivät ole ylellisyyttä sauna. Saunassa itse yksi istuu alasti koska iho paljon nopeammin voi ottaa lämpöä. Kuitenkin, jos et näe tätä istua, voit silti käyttää pyyhe.
Sauna on suositeltavaa tehdä vierailun wc ensin, koska munuaiset stimuloidaan sauna. Kuuma suihku on tarpeen hygieniaa. Ruumis on jälkeenpäin osoitti hyvin, kuiva iho hikoilee nopeammin. Hiusten tulee olla märkä ja voi mahdollisesti myös sotkee ​​öljyä. Näin varmistetaan, että hiukset ei kuivu aikana saunassa käynnin.
Lämmin jalka kylpy kymmenen viisitoista minuuttia valmistelee elin saunaan kierroksella. Verisuonet ovat laajentuneet. Jalka helpottaa myös hikoilu saunassa.
Saunassa
Nyt on aika tulla saunaan. Aloittelijoille kehotetaan tapahtua alalauteilta. Kokeneet sauna käyttäjät ovat yleensä ylemmässä pankit. Aina laittaa pyyhe penkillä, hygieniasyistä. Voit joko istua ja makaa saunassa, mutta jalat pitäisi pysyä samalla korkeudella kuin pakarat. Tämä tehdään, jotta saadaan tasaisen lämmityksen kehon. Vuonna sauna pysyt vähintään 6 minuuttia ja enintään 15 minuuttia. Vasta kuusi minuuttia, huokoset ovat auki sen verran, että hikirauhaset tehdä työnsä. Kaksi viimeistä minuuttia saunan istut pystyssä, mieluiten alalaude. Tämä on välttää huimausta.
Saunan jälkeen
Kun ulos saunan sinut jäähtyä takaisin, mieluiten ulkona. Tämän pitäisi kestää vähintään viisi minuuttia riisua kosteuden keuhkoista. Suomessa tämä viittasi kävellä järvi, jossa on hyvä jäähdytys. Jälleen olet useimmissa terveyskeskuksissa tai oma sauna ?? n kyky mennä ulos. Koska järvi, kylmä suihku tai syöstä päästä eroon hikoilua. Hyppy kylmään allas on hyvä vaihtoehto.
Lopuksi voit ottaa kylmä jalka kylpy poistaa viimeisen lämpökäsittelyn. Tämä myös varmistaa, että kotisi ei enää hiki.
Kun kierros sauna levätä viisitoista minuuttia. Olet henkisesti rentoutua saunassa käynnin, mutta vierailu oli työskennellä kehon. Täällä voit levätä kehon yhtä. On myös tärkeää, että yksi on nyt paljon vettä juo. Saunassa, elimistö tarvitsee puolet on puolitoista litraa vettä. Elin tekee aikana lepoaikaa liian ylimääräistä lämpöä.
Sauna kierros voi haluttaessa jatkua joskus. Voit toistaa tämän kaksi tai kolme kertaa, mutta pitää mielessä muualla viidentoista minuutin välillä. Toisella kierroksella ei tarvitse aloittaa suihku.
Sauna voidaan täydentää nämä tekijät:

Sauna Master

Sauna mestari on joku, joka työskentelee saunassa ja voi antaa kävijöitä saunan tiedot saunan prosessi. Sauna Master voi myös huolehtia yhä suosittu kaatamalla istuntoja. On olemassa useita kursseja, jotka voit seurata tätä.

Kaatamalla

Sauna päällikkö kulkee saunan ja kaada seos veden ja eteeriset öljyt kivet. Se on kuin vesihöyryä ja levitä miellyttävä tuoksu. Sauna Master aallot pyyhe siten, että eristävä kerros ilmaa ympärillä kehosi on puhalletaan pois. Tämä antaa ylimääräinen lämmin tunne. Jos ei monet ihmiset on saunassa, jokainen saa henkilökohtaista ?? ?? kosteutusjakso. Jos on paljon ihmisiä on läsnä nesteen vaihtelevalla intensiteetti jakautuu vieraille.
Jokaisessa eteerinen öljy on omat vaikutuksia fyysiseen hyvinvointiin.
  • Eukalyptus on yleisimmin käytetty eteeriset öljyt opgietsessie. Eukalyptus tarjoaa raikas tuoksu ja tuetaan toimia hengitysteihin. Edelleen, eukalyptus tappaa bakteerien ilmassa. Eukalyptus voidaan myös käyttää hoitona erilaisia ​​iho-ongelmia.
  • Eukalyptus voidaan valinnaisesti käyttää yhdessä minttuöljy, jolla on samanlainen vaikutus.
  • Eteerinen öljy mänty luo lämpimän, miellyttävä tuoksu ja antaa uutta energiaa. Se myös vähentää stressiä.
  • Sitruuna varmistaa sitten puolestaan ​​paremman immuunijärjestelmää, antaa enemmän energiaa, tekee meistä hälytys ja tarjoaa hyvää keskittymiskykyä.
  • Ja lopuksi meillä on laventeli. Laventeli on monia hyviä ominaisuuksia, mutta käytetään pääasiassa sen rauhoittava vaikutus.

Koivu Twigs

Jotain, joka viime aikoina useammin ponnahtaa hänen suomalainen koivu oksat. Nämä oksat ostetaan kuivattuina. Ennen käyttöä ne liotetaan vähintään puoli tuntia. Oksat voidaan käyttää hyvin tuloksin, jos iho on jo lämmennyt riittävästi. Niitä siis käytetään yleensä aikana tai sen jälkeen saunavuoro. Se voittaa ?? ?? kanssa oksat elin. He laittoivat ihohuokoset auki. Toiminta sauna on nopeampi ja voimakkaampi. Se rentouttaa lihaksia ja varmistaa hyvä verenkierto.
(0)
(0)