Saippua-annostelija: maailma keksintö

Terveys Aleksi Seppälä Tammikuu 23, 2017 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Me hygienia etusijalle. Kaiken pitää olla puhtaampaa kuin puhdas. Hyvällä hygienia estää harmittaa virukset ja bakteerit aiheuttavat sairauksia ja edistää terveyttä. Siksi on tärkeää säännöllisesti pestä kädet hyvin. Voit tehdä tämän, käytämme saippuaa, mieluiten saippua pumppu.

Saippua

Voitelumännällä ja lipeää tehdä kunkin teko oli prosessi saippuoitumisaste. Tämä luo saippua. Saippua on muutamia erityispiirteitä. Ensinnäkin, alentaa pintajännitystä nestemäistä saippuaa, yleensä vedestä. Tämä mahdollistaa veden ja saippuan seosta helpommin tunkeutumaan tekstiilejä. Saippualiuoksella on helpompaa vaahdot. Kemialliset saippua molekyyleillä on ominaisuus, että rasva-aineiden ei saostunut, mutta pieni vesipisaroita. Ne siis pysyvät suspendoituneina vedessä. Sen seurauksena, lika on aiemmin sidottu nestettä kuin kankaan tai ihoa. Ja niin, vain hyvin yksinkertaisesti: juuri hiero irrottaa lian ihon tai kankaan, vain huuhtele, ja voit myös huuhtoo pois lika.

Historia Saippua

Se ei mennä sen jälkeen, mitä ajan tuotettiin historiassa saippua. Luotamme löytöjä, kuvaukset ja perinteet historiassa. Kansat, että voi olla rooli ovat:
  • Babylonialaiset
  • Egyptiläiset
  • Kreikkalaiset ja roomalaiset
  • Saksalaiset

Babylonialaiset
Joka tapauksessa, se on todettu Babylonian savi sylinteri noin 2800 eKr, saippua-materiaalista. On hieman uudempi päivämäärä, 2200 BC, on havaittu eräänlainen resepti savitaulu, jotka voivat johtaa saippuavettä materiaalia.
Egyptiläiset
Muinaisessa Egyptissä olivat öljyjä tai esiseosten tulossa käytetään tekemään saippuaa. Niin egyptiläiset tiesivät käyttämällä saippuaa.
Kreikkalaiset ja roomalaiset
Mukaan kertoi tarinan roomalainen naisilla olisi sattumalta löysi toimintaa saippua. Vesi pitkin Tiber-joen lähellä Mount Sapo sekoitettiin eläinrasvaa ja tuhka eläinuhrit. Tuloksena saippua olisi auttanut suunnattomasti puhtaat vaatteet, ja materiaali oli "saippua" jälkeen lähellä Mount Sapo. Kuitenkaan ole vuori Sapo niin tarina on luultavasti totta. Lisäksi roomalaiset ja kreikkalaiset tiesivät saippuaa, ne käytetään öljyt puhdistaa itseään.
Saksalaiset
Todennäköisesti, germaaninen sana saipo on perusta sanamme saippua, ja vastaavat sanat muilla kielillä. Alunperin merkitty sana punainen hiusvärin joka Warriors hierotaan hiukset tehdä enemmän vaikutuksen taistelukentällä, mutta tämä materiaali saattaa olla muita, odottamattomia, saippuavettä ominaisuuksia.

Lisäys

Saippua oli loistava työkalu, jolla puhtaalle iholle ja vaatteisiin. Voit poistaa hajut ja pieni haju hyvä lisättiin saippuaa tuoksuja. Herkullinen tuoksu saippua niin ei saippua haju, mutta haju lisäyksiä.

Valmistus

Vaikka aluksi kasvi- tai eläinrasvoja käytettiin tehdä saippuaa, nykyään käyttävät pääasiassa synteettisiä aineita prosessissa saippua.
Saippua

Saippuat

Saippua myydään kätevä korttelin pitkä, joten voit usein ratkaiseva lavuaarit pala näki pestä kädet. Niin se tarkoitti aina että peset kätesi saippualla jossa hieman ennen toista oli kätensä kasveja. Ja joka voi tarkoittaa jälleen, että saippua itse oli aikaisemmin likainen. Ajatus siitä, että te ehkä jälkeen käsienpesu lika muut sormet otti johti ihmiset etsimään vaihtoehtoisia, hygieenisiä ratkaisuja.

Henkilökohtainen ratkaisu

Pese kädet ja käytä saippuaa ilman saippuaa koskematta itse, tai ainakin seuraavassa kävijä ei toimi käyttää saippuaa, joka oli haaste. Tämä tarkoitti, että oli löydettävä tapa antaa kullekin käyttäjälle mitattu määrä saippuaa. Voit antaa kaikki hyvin pieni pala saippuaa, mutta jokainen, joka on koskaan halunnut pestä kätensä saippualla kivi noppaa tietää, miten vaikeaa se on. Saippua on tarpeeksi tilaa nopeasti ja puhdistaa asianmukaisesti. Hanki kuutio saippua isompi on edelleen liikaa. Kiinteä saippua joten se ei ollut hyvä ratkaisu.

Hygieeninen ratkaisu

Saippua ei voida tehdä ainoastaan ​​kiinteässä muodossa, myös nestemäisessä muodossa. Ja tässä oli siis ratkaisu: saippuanannostelijan. Painat painiketta, jonka läpi ilma pakotetaan säiliöön. Tämän seurauksena nestemäinen saippua pumpataan ylös. Koska pidät kätesi alla juoksuputki, saalis liian saippua, ja voit mennä pestä kädet. Saat saippua ulos säiliöstä itse niin enää, seuraava käsi huuhtelulaitteilla on niin puhdasta saippuaa käytössään. Tehokas ja hygieeninen ratkaisu, lyhyesti sanottuna, maailma keksintö!

Suosittu

Saippua-annostelija on käyttöönoton jälkeen heti tullut hyvin suosittu. Voit löytää saippua-annostelija yleensä useita uppoaa lähes kaikissa kotitalouksissa. Jopa julkisilla paikoilla kova saippua baarit ovat korvanneet saippua pumppuja. Koska nuppi saippua pumppu yleensä hoitaa likaiset kädet, tämä oli viimeinen bitti jossa hygieeninen parannus oli mahdollista. Joissakin julkisilla paikoilla, näet miksi ei saippuanannostelijan painikkeella, mutta anturilla. Jos anturi havaitsee liikettä julkaistaan ​​tietyssä paikassa, se on saippuaa. Koska kaikki eivät ymmärrä tätä, usein melko vähän saippuaa, joka on kerätty ei tasapaksuja.

Special saippuat

On olemassa erilaisia ​​saippuaa. Vuonna saippua pumput voit käyttää antibakteerinen saippua. Tämä saippua tappaa bakteerit pesemällä kätesi ovat käsissä. Se on hyvä, koska sairauden tai tartuntariski potilailla. Se on yleensä ole niin hyvä terveille henkilöille, koska jopa bakteerit saavat surmansa, jotka vain kuuluvat sinulle.
(0)
(0)