Ruoka Making Grease: Mikä se "Myytti ja mitä se" totuus

Miscellany Maunu Paavolainen Tammikuu 22, 2017 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Sandra Ianculescu - Kalorit ... sana, joka tekee meistä vapisevat. Tulostaulu mitata ja punnita, toivoen vähentää heidän määräänsä. Usein kuitenkin ne eivät ole peräisin missä voit odottaa. Voisitko sanoa, esimerkiksi että paahtopaisti tai pala pizzaa on enemmän kaloreita kuin Caesar-salaatti? Saat yllätys. Myös jotkut uskovat, että hänellä on vähemmän margariini voita.
Tässä muutamia muita elintarvikkeita, jotka saattavat yllättää sinut miellyttävä tai epämiellyttävä.

1. kahvi on vähemmän kaloreita

Jos juot sen ilman sokeria, kahvia on välillä 2 ja 5 kaloreita. Joten se on yksi köyhimmistä kannalta kalori tuotteet: sitä ei kannata uhrata, jos se on yksi nautinnot herää aamulla.

2. Voin croissant on noin 180 kaloria

Kyllä, paljon! Ja että, se menee jopa legendaarinen Ranskan tyyliin aamiainen. Kuluttaa kaloreita toi vaivaiset croissant sinun täytyy tehdä lähes tunnin urheilu.

3. rasvatonta rasvaton valkoinen juusto

Tuorejuusto rasvaton maito, lehmänmaito, on vähän kaloreita. Noin 46 jokaisen cup, että on sama kuin 100 grammaa aprikoosit.

4. Jos sinulla on vähän "nälkä, valita liha

Vaikka se on kovettunut lihat, 20 grammaa lanka, esimerkiksi, on alhaisempi kaloripitoisuus osaan juuston tai suklaan. Myös rasvapitoisuus on pienempi.

5. Ihanteellinen lounas: pihvi, pinaatti salaatti, riisi

Olettaen että levy 125 grammaa naudanlihaa, 100 grammaa riisiä, 200 grammaa pinaattia, jotka yhdessä, nousee 300 kaloria. Piirakka vihanneksia kuitenkin tulee 450, osa sushi 400.

6. kurkku on kasvis vähemmän kaloreita kaikki

Sitten polttaa ottein: 100 grammaa kurkkua sisältää 12 kaloria; toinen vähäkalorinen vihannes on vihreät pavut, sisältää 26.

7. Uuniperunat on vähemmän kaloreita

Jos et voi jäädä pois perunat, tiedät, että 100 gramman annos perunoita on 400 kaloria, kun taas paistetaan on 125.

8. Banaanit on paljon kaloreita

Kyllä, niiden kalorien saanti ei ole vähäpätöinen. Banaani sisältää välillä 90 ja 120 kaloria, mukaan sen koon. Keitetty kananmuna, esimerkiksi, on 75. banaani, kuitenkin edelleen merkittävä lähde kuitua ja on ihanteellinen välipala.

9. Snacks ilta

Jos sinulla on valita puoli neljän juuston pizza, Caesar-salaattia ja kulhoon popcorneja karamelli, niin oudolta kuin se saattaakin tuntua, ensimmäinen on oikea valinta. 200 grammaa pizza neljä juustot on noin 480 kaloria, ja 100 grammaa karamelli popcorneja, antaa meille 420 kaloria ja 200 grammaa Caesar-salaatti on vähintään 500.

(0)
(0)