Roy Martina ruokavalio: laihtua säätämällä elämäntapa

Miscellany Tuukka Lehtonen Tammikuu 22, 2017 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kokonaisvaltainen lääkäri Roy Martina on vakuuttunut siitä, että laihduttaminen ei auta laihtumaan pysyvästi. Hänen mukaansa sinun on ensin vaihtaa minäkuvan joten sinun irtoaa syöminen tunteita. Mitä Roy Martina ruokavalio ja työn?

Roy Martina

Roy Martina on kokonaisvaltainen lääkäri, joka haluaa luoda optimaalinen terveys ihmisille. Hän uskoo, että voit irrottautua syöminen tunteita, ikävystyminen tai tapa muuttamalla minäkuvan. Hän on kirjoittanut kirjan, jossa hän antaa neuvoja ruokavaliosta ja elämäntavoista. Se on tietoinen syöminen yhdistettynä liikunta ja juoda vettä tärkein.

Miksi ruokavalion eivät toimi

Roy Martina mielestä on väärin mennä ruokavalio, koska se ei toimi. Vain 2% ihmisistä jotka menevät ruokavalio onnistuu pudota pysyvästi. Yleensä tulet takaisin ja usein jopa enemmän kuin olet laihtunut. Tämä tekee ihmiset joutuvat mallia ns jojo ?? ??. On ihmisiä, jotka seuraavat yksi toisensa jälkeen ilman menestystä ruokavalio joista yksi on taipuvainen mennä ulos syömään tunne tai jopa päätyä vatsaan toiminnassa.

Perusperiaatteena

Lääkäri Roy Martina löydettiin jälkeen vuoden opinnot, mikä on salaisuus pieni osa ihmisistä, jotka eivät onnistuvat pysyvästi ohut. Hänellä on kaikenlaisia ​​asioita tutkii hänen asiakkaita: laihtumiseen tuotteet, lääkkeet ja motivaatio koulutukseen. Pysyvästi jäädä hoikka, seuraavat seikat ovat välttämättömiä:
 • Uusi tapa elää ilman ruokavalioon
 • Muuttaminen minäkuva ja itsetunto
 • Oppia käsittelemään henkistä stressiä

 • Ohjelma

  Lähtökohtana on, että saat luonnollinen paino. Kysymys kuuluu: mikä paino on tietenkin aiheellista henkilö. Meidän on katsottava, kuinka luonnollinen paino saavutetaan joka on säädetty syöminen ja juominen käyttäytymistä. Sitten katsomme harjoituksen. On tärkeää selvittää, miksi et voi laihtua. Roy Martina uskoo, että monet ihmiset ovat alitajunta usko siihen, että laihdutus ei toimi näin tietoisesti aio menestyä. On emotionaalinen lohkot aiheuttavat ihmiset usein syödä tunteet. Ihmiset ovat usein paksuja tunteella ja palkita ihmiset itse usein hyvää ruokaa.

  Luonnollinen paino

  Laihtuminen on enemmän kuin vain muutaman viikon menettää muutaman kilon ?? s. Tarkoitus olisi tulla luonnollinen paino pysyvästi. Tämä on mahdollista vain muuttamalla elämäntapaa. Tietää, mitä paino se kuuluu teille, sinun pitäisi tietää, miten aineenvaihduntaa. Kirjassaan ?? Slim Lifestyle ?? Hän kertoo, miten voit muuttaa elämäntapaa muuttamalla ruokavaliota, enemmän liikuntaa ja juoda runsaasti vettä.

  Tunteet pomo

  Sinun täytyy saada tasapainossa tunteita. Jos syödä ulkona tunteita täytyy ajatella eri tavalla ja muuttaa elämäntapasi. Tämä on vahva tunne itsetunnon ja itsetunto on erittäin tärkeää. Jos on olemassa tiettyjä tunteita, kuten pelkoa, vihaa, kateutta, fobioita tai jännitteitä on työskennellyt. On tärkeää löytää emotionaalinen lohkot ja ratkaista. Jopa fyysisiä oireita saattavat estää.

  Hyödyt

  Kuten saat tietää ruokaa, luultavasti syömään terveellisemmin. Työskentelet emotionaalinen lohkojen niin voit istua paremmin oma iho. Se on paljon liikuntaa ja juoda runsaasti vettä hyvää sinulle. Se on helppo käyttää, koska et aina tarvitse erillistä ruokia valmistautua ja sinun ei tarvitse laskea kaloreita loputtomasti. Jos onnistuneesti omaan tukoksia voivat irrota tunteita ruokaa niin pystyt laihtua.

  Haitat

  Se on joskus hyvin vaikea itse, mitä emotionaalinen tukoksia tai mikä on luonnollinen paino. Tämä saattaa edellyttää, että sinun täytyy ottaa apua muodossa valmentaja, ravitsemusterapeutti tai muulla tavoin saavuttaa parempi elämäntapa. Koska menetelmä Roy Martina on hyvin keskittynyt emotionaalinen tukoksia voi todeta, että laihdutus on hyvin hidasta, mikä vaikeuttaa ylläpitää. Se voi olla vaikea saavuttaa haluttu tulos tällä menetelmällä.
  (0)
  (0)