Rotu kuvaus Bengalin

Luonto Natanael Arvonen Maaliskuu 13, 2018 0 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Tämä artikkeli sisältää lyhennelmä yleinen kuvaus erilaisia ​​Bengalin rodun, peri minun Bengal kissalasta sivuston Ifness. Yleiskuvaus lajike on, jos rotu yleensä tekee. Jokainen kissa on erilainen tietenkin, mutta se antaa yleiskuvan. Maa: Yhdysvallat

Lyhyt historia rodun

Bengali on Yhdysvalloissa noin vuonna 1950 peräisin risteyttämällä villi Bengalin tiikeri kissat ja kotikissojen, myös kotimaiset kissat sekä rotukissoille siamilainen ja burma. Ensimmäinen ristit koski ole yrittää luoda uuden rodun, mutta piti käsitellä tieteellisen tutkimuksen kissan leukemia. Myöhempinä vuosina, jotkut kasvattajat alkoi tahallinen risteytys Bengalin tiikeri luoda tällainen dramaattinen kisassa tahra rakenteessa villi kantaisä. Samaan aikaan prosenttiosuus villin kissan veren noin 10 prosenttia. Esillä Bengalin kissa on melko luotettava.

Rotu kuvaus

  • Head: kiilamainen, pieni suhteessa kehon, hieman pidempi kuin leveä. Nenä on pitkä ja leveä hieman pullistuma jossa nenä menee kallo. Erittäin toivottavaa merkitty viikset.
  • Silmät: suuret, mantelinmuotoiset ja pyöreä.
  • Korvat: Melko pienet, hieman eteenpäin, leveä käytössä.
  • Body: Melko pitkä, lihaksikas ja hyvin kehittynyt raskaalla luita. Takajalat ovat hieman pidempi kuin etujalat ja jalat ovat suhteellisen suuria ja pyöreä.
  • HÄNTÄ: Keskipitkä, tuntuu tukeva ja on pyöristetty kärki.
  • Turkki: silmiinpistävän paksu, lyhyen ja keskipitkän, se on tasainen ja on epätavallisen pehmeä ja silkkinen.
  • Väri: vaaleankeltainen lämmin ruskea, tiiviste ilves, tiiviste seepia, tiiviste minkki.
  • Kuvioita: täplikäs tai marmoroitu.

Merkki

Bengals ovat uteliaita, aktiivisia koiria, jotka tarvitsevat paljon tilaa ja haluan pitää siitä korkeudesta havainto. Vaikka he rakastavat yritys, useimmat eivät ole schoot- tai pehmoinen kissoja. Ne voivat olla itsepäinen ja säännöllisesti näytteille ominaisuuksia, jotka ovat vahvasti mieleen niiden luonnonvaraisten esivanhempien. Heillä on yleensä suuri yhteiskunnallisen vallan ja todettu olevan erittäin fiksu ja kekseliäs. He tulevat hyvin toimeen muiden kissojen ja ovat parhaiten niiden paikka kissoja, jotka ovat myös aktiivisia. Koirien, ne voivat usein löytää hienoja. Bengal tuskin yksin, ilman kumppania eläimiä pidetään. Erikoisuutena on, että he rakastavat vettä. Ne ovat myös säännöllisesti esiintyy kylpyhuoneeseen tai jopa suihkussa. Ne eivät ole helppo pitää kissat mutta kun haluat koskaan katsoa taaksepäin!

Hoito

Bengali on suhteellisen vähän takki hoitoa. Se on jopa suositeltavaa eläinten kampaus tai harjaamalla liian usein.
(0)
(0)