Roolit ystävyyssuhteita

Miscellany Inari Tuominen Tammikuu 22, 2017 0 9
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
On olemassa monia erilaisia ​​ystävyyssuhteita ja jotkut ovat elämän ja muut ovat lyhyempi. Tämä itsessään ei ole huono, koska jotkut ystävyyssuhteita ei tarvitse olla pitkä, mutta on selkeä rooli aikaan ystävyyttä. Silti tahansa ystävyys jokaisella on oma roolinsa. Usein tämä näkyy riitoja tai erimielisyyksiä.

Heittää

Roolit voivat vaihdella ystävyyttä. Esimerkiksi, jos joku on hallitseva ja yleensä johtaja joukko ystäviä, tämä voisi helposti muuttua, jos on joku, joka ottaa tämän roolin luonnollisesti. Pakko yleensä tuottaa kitka, mutta tietysti se saa ensin niin dominoiva poikaystävä / tyttöystävä yhtäkkiä erilainen rooli. On tärkeää, että jos roolit ovat selkeät ja kaikki ovat yksimielisiä, ei ole mitään syytä huoleen. Mutta jos asiat menevät pieleen voi usein nähdä roolit ovat todella näennäinen.

Jotkut rullat

Polder Fanaat
Polderi fanaatikko on mies tai nainen, joka on aina mukana kompromissi ja vääntämistä yli taaksepäin tehdä asioita varten ystäviä. Tämä ei kuulosta niin huono, mutta tämä mies tai nainen voi välittää tämän käyttäytyminen omia tunteitaan. Hän / hän haluaa pitää molemmat ystäviä poikaystävä, hän ei tuomitse, koska hän / hän tuntee vilpittömästi molemmille. Silti, kuten joku tullut halkeamia, varsinkin kun kärsivät molemmat ?? ?? valitti henkilö.
Tämän tyyppinen henkilö on usein joku, joka haluaa välttää hässäkkää, voit vain muistaa, että joskus hyvä taistelu ystävien kesken voi opluchten niin kauan kuin jatkat kuunnella toisiamme. Jos ystävyys on tarpeeksi syvä, voit myös olla jälleen yhdessä.
Kärsimys johtaja
Kärsimystä johtaja on mies tai nainen, joka on usein keskeinen tekijä on ystävyyssuhteita. Hän / hän tuntee mukavalta, on usein hoidettu kaiken hän / hän ei se halua saada luottoja ja jos se ei niin se voi mennä pieleen, että henkilö. Todellakin, riski siitä, että laajeneva zeerwel on läsnä. Se voi olla tämä mies / nainen lopettaa huonosti sisällä ystävyys. Korkeat puut kiinni paljon tuuli ja niin on keskeinen hahmo. Hän / hän olisi parempi ymmärtää, että kaikki eivät ilman marmattaa hän / hän vain seuraa. Johtaja, jos haluat sen olevan kaikkien tai ajatella, luonnollisesti liittyä ystäviä. Lisäksi on olla aina varuillaan, se voi olla työssä tai henkilökohtaisen tilanteen jotain tapahtua, että joku yhtäkkiä käyttäytyy eri tavalla. Sinun täytyy ennakoida vuonna keskeinen rooli ja älä oleta että se on aina selvä.
Mörkö
Klo mörkö kuten me kaikki voimme kuvitella jotain, mutta mörkö sisällä ystävyys yleensä ole joku, joka tietoisesti kuin mörkö edetä. Mutta olosuhteet luo tilanteen, että hän / hän kapinallisia, löytää itsensä tarvitse puolustaa ja joka voi aiheuttaa repeämän ystäväpiiriin. Mörkö heittää lepakko usein alitajuisesti hoederhok ja kanoja lentää. Kuitenkin johtava rooli keskustoimisto ja polderi fanaatikko osapuolet eivät enää linjassa. Jotta saat tämän hyvä ystävyys siellä usein tarvitsee aikaa. Tunteet Blaze korkea ja niin tunteet on kuin työskennellä ystävyys uudelleen suhde.
Äänestäjä
Äänestäjä on selkeä, mustavalkoinen, hän valitsee sisällä ystävyys selkeästi ja avoimesti puolue. Hän / hän on ongelmia ihmisten kanssa, jotka tekevät muuta vaihtoehtoa tai ainakin lausua ja tämä henkilö ottaa tai saa usein merkittävä osa erimielisyys / argumentti.
Se ei yleensä henkilö, joka on huomaavainen ja ja kaiken uudelleen sovitettu toisiaan vastaan. Mutta tämä ei haittaa, varsinkin jos tunteet joka työnnetään taaksepäin. On vaikea, jos kyseinen henkilö on valinnut kerran osapuoli saada ystävyys uudelleen. Hän / hän on sitoa, voi palata päättää tämä vähimmäismäärä voi selvästi selittää ja se on tämän tyyppinen henkilö ei ole aina helppoa. Hyvin läheinen ystävyys voi sietää sitä, mutta monet ystävyys roikkuu siinä. Laskea kymmeneen auttaisi, vain tämä ei aina luonne tämän henkilön ?? mutta se voi oppia. Se ei ole aina aivan ensisijaisena ihmisiä ja on selvää, miksi joku selvästi hänen / hänen valintansa tämän tarkoituksella pysäyttää johtaa ystävyyttä.
Huomaavainen / vaikuttaja
Huomaavaista on mies / nainen, joka toimii taustalla ja voi edes esittää lausunnon tai päätöksen. Hän / hän voi jättää merkittävä rooli liikkumavaraa ihmisiltä yhteen suuntaan, mutta ei tehdä niin hallitseva tavalla tätä. Vaikuttajana ei ole mitään hänen / hänen nimensä. Se on mies / nainen, joka on usein luonteeltaan vastakohta äänestäjä ?? ??, mutta voi huomaamaton rooli vielä jäävät usein ystäviä kaikkien osapuolten kanssa.

Lopuksi,

Ystävyyssuhteet ovat arvokkaita, mutta monet ystävyyssuhteita on tietty säilyvyysaika. Emme usein yhtä vaikea lopettaa ystävyyttä. Teet sen ystävyyden ja avoin argumentti on, mutta erityisesti ei ylitetä itse.
(0)
(0)