Rokottaminen suolistotulehdus on kuuma istuin

Terveys Hermanni Tuominen Tammikuu 22, 2017 0 142
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Rokottaminen suolistotulehdus on kuuma istuin

Kuoleman jälkeen kaksi lasta ja kasvu vakavat haittatapahtumat, hyöty rokoteta lapsia vastaan ​​rotavirusta on riitautettu. Lääkevirasto sanoo vanhemmat varoitusmerkkejä.

Kaksi lasta kuoli vuonna 2012 ja 2014 jälkeen rokotettu rotavirusta, vastaava suolistotulehdus. Näytelmiä että reagoivat nyt National Security Agency lääkkeen.

Koska markkinointi RotaTeq ja Rotarix kahden rokotteen kyseessä miljoonaa annosta on jaettu. Mutta lääkevalvontatietojen asti 31 lokakuu 2014 paljastaa esiintyminen haittavaikutusten 508 tapausta, joista 201 vakavat.

Niistä vakavissa tapauksissa 47 liittyvät akuutti suoliston suolentuppeuma tapahtui kuukauden rokotuksen jälkeen. Nämä kohtiin, hoidetaan hyvin nopeasti.

Mitkä ovat merkkejä etsiä rokotuksen jälkeen?

Eilen, 31. maaliskuuta ANSM lähetetään terveydenhuollon ammattilaisille kirjeen, jossa heitä pyydetään seuraamaan tiiviisti rokotettujen vauvoille.

On myös suositeltavaa vanhempia nopeasti yhteys lääkäriin kasvot ulkonäön tiettyjä merkkejä niiden lapsi:

  • vatsakipu,
  • toistuva ja epätavallinen itku,
  • oksentelu,
  • veri ulosteessa,
  • vatsan turvotus,
  •  ja / tai korkea kuume.

Rokotetta rotavirus ei ole pakollista

Helmikuusta 2014 rokottaminen rotavirusta on yksinkertaisesti suosittelema kansanterveyden korkean neuvoston alle kuusi kuukautta.

Mutta koska viimeaikainen kehitys, HCSP kokoontuu lähipäivinä ja tarkistamaan kantaansa. Vuonna 2010 sama neuvosto oli kieltäytynyt suositella rokotusten rotavirusta väittäen hieman kohonnut akuutin suoliston suolentuppeuma. Vuonna 1999 ensimmäinen Rotavirusrokote, RotaShield, vedettiin pois markkinoilta samoista syistä.

(0)
(0)