Rodut: Drever

Luonto Eeli Koskela Tammikuu 23, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Drever on koira Ruotsista ja Skandinaviassa on yksi kuuluisimmista metsästyskoirien. Koska hänen intohimonsa metsästys, hän on vain sopiva perhe koira, kun hän saa paljon liikuntaa ja nostetaan varmalla kädellä. Ruotsin ulkopuolella on harvinainen koira.

Historia

Drever on vanha rotu peräisin Ruotsista. Esi Tämän koiran, Saksan Dasbrakken ja Sauerland Dasbrakken. Alunperin tämä koira oli nimeltään dachsbracke joka oli vuonna 1947 nimettiin Ruotsin nimi Drever. Dreeveri tarkoittaa "kellua". Vaikka se on vanha rotu hän sai vuonna 1947 vain virallisen tunnustuksen. Drever kuuluu roturyhmä "Running Dogs" ja "mäyräkoirien". Ruotsissa se on yksi yleisimmistä metsästys.

Ulkomuoto

Drever on suhteellisen pitkänomainen ja lihaksikas koira. Olkapään korkeudella miehillä välillä 35 ja 38 cm ja narttu, tämä on välillä 33 ja 36 cm. Se painaa noin 15 kiloa. Päänsä verhoudeling suuri ja kallo on hieman kaareva. Kuono on hyvin kehittynyt voimakas leuat. Nenä on musta ja huulet ovat kuivat. Hänen silmänsä ovat tummanruskeat ja ilmeikkäät. Hänen korvansa keskipitkä, leveys ja muoto riippuva. Drever nostaa vahva ja suora takaisin voimakas selkä. Varpaat ovat tiiviisti suljettuna ja hänellä on vahva pohjat. Häntä on pitkä ja kuluneet roikkuu. Kun koira on valpas häntä on korkeampi mutta korkeintaan ylälinja. Hännän on valkoinen. Turkis on karkea, paksu, suora ja on tasaisesti ihoa vasten. Värit ovat mahdollisia seuraavat: punainen valkoisin merkein mahdollisesti musta satula ja musta ja valkoinen merkitty punaisella. Kuono, alempi kaula, vatsa, jalat ja hännänpää on valkoinen.

Merkki

Drevers hänen rohkea, älykäs ja tottelevainen koiria. Hän tarvitsee omistaja lujalla kädellä. Hän voi olla erittäin miellyttävä seurakoira jos hän saa riittävästi liikuntaa. Sen laatu on erinomainen, hän voi metsästää tuntia metsässä ja kentät metsästää jänis, kettu ja hirvi. Kotona ne ovat vain hiljaa, kun he saavat tarpeeksi liikuntaa. Jos hän saa tarpeeksi liikuntaa hän on talossa jopa jotkut laiska. Hän on hyvin kiintynyt päälliköiden ja perhe. He tulevat hyvin toimeen muiden eläinten kanssa ja lapset yhdessä täällä, jos he ovat tottuneet pienestä pitäen. Across muukalaiset ovat Drevers yleensä liian kiltti. Liike voit täydentää mahdollisesti linjalla vieressä paljon kävely verkkaiseen tahtiin pois pyörän. Koska hänen valtava intohimo metsästys on lähes mahdotonta kävellä ilman koiraa. Jos hän kerran on käsitellä hänen poikkeuksellinen hajuaisti radan hän tietää ei voi estää. Pentu Drever on siis vain myydään Ruotsissa metsästäjät.

Työskentely Drever

Hänen intohimonsa metsästys ja hänen kestävyyttä Drever Skandinaviassa on yleisin metsästys hajosi. Lisäksi pienriistan, hän on myös käytetty metsästyskoira ja metsäkauriin. Alankomaissa on mahdollista kävellä hiki sopusoinnussa Drever. Metsästyskoira ei tarvitse opettaa. Hän voi jopa olla liian ajaa kun metsästys. Työskentely Drever voi sekä koira ja omistaja ovat ilo. Drever ei todellakaan ole sopiva koira noviisi koiran omistaja.

Hoito ja koulutus

Takkinsa tarvitsee vain harjattu kerran viikossa. Pentu kasvatus tämä rotu ei ole kovin vaikeaa. Drever on vähän itsenäinen ja toukokuu kuori liikaa.
Jos olet kiinnostunut Drever kuin toveri, on suositeltavaa saada tietoa hyvissä ajoin tästä rodusta. Kasvattaja voi kertoa enemmän.
(0)
(0)