Rituals tuotteet

Terveys Kari Koskela Tammikuu 22, 2017 3 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vuonna 1998 yhtiö perustettiin Rituals. Yritys alkoi keskittyä koti & elin rituaaleja sulostuttaa arkea. Nykyään löytää Rituals tuotteita enemmän ja enemmän myymälöitä. Vartalonhoito, meikki, Tuoksukynttilät, teetä ja monet muut tuotteet ovat esillä rauhanomaisesti. Ja mikä tuote näytät, kaikella on oma tarinansa.

Tietoja Rituals

Vuonna 1998 Rituals Yritys on perustettu Brysselissä ja Pariisissa. Tavoitteena perustaja Raymond Cloosterman, oli tehdä hyvin tavallisia asioita. Hän päätti mennä ulos nykyisten Unileverin tuotteita ja parantaa niitä, kunnes ne tapasi standardeja. Tänään Rituals pääkonttori sijaitsee Amsterdamissa ja yhtiö jatkaa kehittymistään. Kolme parhaimpia ominaisuuksia tarjota ainutlaatuinen konsepti, joka on tuttu kuluttajille ja Rituals: paras laatu, kaunis pakkaus, ja yllättävää tuoksuja. Myös jokainen tuote on oma tarinansa, kutsutaan rituaali.
Rituals pyrkii käyttämään mahdollisimman paljon luonnollisia lähteitä tuotteissaan. Lisäksi yhtiö on vastaan ​​eläinkokeita. Rituaalit tuotteet ovat tällä hetkellä saatavilla Alankomaissa, Belgiassa, Iso-Britannia, Saksa, Portugali ja Espanja.

Tiedot ja rituaaleja liittyvät rituaalit tuotteet

Rituaalit on sen alueella jakaa useampaan ryhmään, joista jokaisella on oma tarkoituksensa. Ryhmät, jotka Rituals kohdetta tarjotaan ovat seuraavat:
  • Virkistävä Rituals
  • Energisoiva Rituals
  • Rentouttava Rituals
  • Ihonhoito Rituals
  • Make Up Rituals
  • Tea Rituals
  • Koti Rituals
  • Puhdasta puuvillaa

Noin joka ryhmä kerron teille tässä artikkelissa.
Virkistävä Rituals
Rituaaleja saarnaa, että kauneus alkaa puhdistus. Tämä on enemmän kuin pesulappu poimia lian ihoa. Tämä näkyy eri kulttuureista jotka näkevät puhdistus jotain fyysistä ja jotain henkistä. Nämä kulttuurit ovat olleet inspiraation virkistävä tuotteita.
Hammam sarja, joka myy rituaaleja liittyvä Virkistävä Rituals sarja. Käyttämällä näitä tuotteita, vuonna kiikkua kotiin hammam. Artikkelit vaihtelevat bodymud, suolaa pensaikkoa ja kylpy öljyt. Pakkaus on pääasiassa sininen ja myös hyvin gelieft miehillä. Näin ollen tämä ryhmä sisältää myös partavaahtoa. Neljästä lahjapaketti Rituals tarjottavanaan virkistävä sarjassa on myös kaksi erityisesti suunniteltu miehille.
Muut tuotteet tässä ryhmässä ovat erityinen shampoo ja hoitoaine.
Energisoiva Rituals
Energising Rituals koostuu kaksi päälinjaa, jotka on molemmat tarkoitus tuoda lisää energiaa mies. Ensimmäinen rivi perustuu Japanin kunniamerkki käyttöön kun taas toinen linja, joka kantaa nimeä Ayuveda linja perustuu Intian Ayurveda. Kuten Virkistävä tuotteet ovat saatavilla paketteja. Tässä on valikoima tuotteita, jotka kuuluvat yhteen. On myös mahdollista tilata vapauttaa tuotteita. Mutta täydellisempi sarja, enemmän täydellinen vaikutus. Toisin kuin tuotteita Virkistävä Energizing tuotteet ovat melko makea tuoksu tekevät niistä erityisen sopivia naisille.
Muut tuotteet Energizing sarjan Tuoksukynttilät, tuoksuöljyjä, teetä, hiukset, käsi ja jalka hoito.
Ayurveda tuotteet ovat punainen / vaaleanpunainen väri, kun taas japanilainen sarja on oranssi.
Rentouttava Rituals
Rentouttava Rituals perustuu yin ja yang. Artikkelit ovat vihreitä ja ovat ihanteellinen ihmisille, jotka haluavat rentoutua ennen nukkumaanmenoa. Koska rentoutuminen on erittäin tärkeää tässä sarjassa, ovat ulkopuolella tavanomaiseen hierontaöljyt tuotteita myös tarjolla.
Rentouttava tuoksu sarja on taas jotain makeaa, mutta vähemmän tehokas kuin esimerkiksi Ayuveda sarja.
Ihonhoito ja Make Up Rituals
Rituaaleja on yö ja päivä voiteet eri ihotyypeille markkinoilla. Lisäksi merkki myy meikki Remover, hajuvedet, huuli tuotteita ja deoderanten. Meikkiä valikoima Rituals voidaan jakaa kynsien, huuli, silmä ja kasvot meikki. Tuotteet ovat kaikki rikastettua jalokivet kuten ametisti.
Tea Rituals
Rituaalit myy erilaisia ​​teetä. On teetä saatavilla tyylikäs hopeaa pussit, mutta niille, jotka etsivät kaunis lahja, on koristeellinen teetä laatikoita saatavilla eri makuja. Valikoima on entisestään hopea ja musta tee kupit.
Koti Rituals
Nimellä Home Rituals, kuten kynttilöitä, saippua pumput, astianpesuaineella ja talouspaperin myyty. Kaikki tuotteet on miellyttävä itämainen tuoksu.
Puhdasta puuvillaa
Kuten nimestä voi päätellä, tämä linja ovat kaikki tuotteet ryhmässä, valmistettu puhtaasta puuvillasta. Rituaalit myy kuuluvat kylpytakit ja pyyhkeet.
(0)
(0)