Rikollinen käyttäytyminen on väijyvä näillä lapsilla. Brasilian miesten pidätetty: sattumaa?

Miscellany Eeva Niemi Tammikuu 22, 2017 3 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kaksi veljeä jotka istuivat takana kolme murhista Drenthe, on silmiinpistävää samankaltainen aseen vaarallinen Marcos van der P., joka viime viikolla pidätettiin sen jälkeen upea lento Saksassa. Kaikki kolme miestä on hyväksytty Brasiliassa. Ja se ei ole sattumaa, sanoo emeritusprofessori Hoksbergen.

Ongelmia adoptoidut lapset

René Hoksbergen, hän on säännöllisesti ollut lattialla, adoptiolapset, joka uhkasi suistaa. Adhesion ongelmia, käyttäytymisongelmia, aggressiivisuutta, paeta käyttäytyminen Hoksbergen näki kaiken. Ja kuinka tylsää se voi tuntua vastapäätä onnistunut ottolapseksi, se on selvä: ,, adoptoidut on suurempi riski sitoutua rikos ".

Ongelmia adoptoidut lapset

Emeritusprofessori hyväksyminen on viranomainen, koska hän oli 70-luvulla romahti aiheesta. Aikana, jolloin adoptiot "hip" olivat - varsinkin vasemmistolaisten piireissä - koska televisio kuvat osoittivat nälkä Afrikan, sodan orpoja Vietnamin ja hylättyjä vauvoja Etelä-Koreassa. Liittyvä ongelmia, kukaan ei voinut ennakoida vielä. ,, Nyt tiedämme paljon enemmän. Hyväksyttiin lapset voivat olla vakavia kiinnitys ongelmia, kaikkine seurauksineen. "

Korko

Hoksbergen seurasi lentoa Alankomaiden "Bonnie ja Clyde" äärimmäisen kiinnostavia, erityisesti koska "Clyde" Marco van der P. hyväksyi poika Brasiliasta. Nyt selvisi, että kaksi kyseisen maan hyväksyi veljet epäillään kolme murhista Drenthe, uskaltaa väittää, että heidän rikollinen Hoksbergen samankaltaisuuksia ei sattumaa.

,, Murder, sieppaukset ja ammunta aseen kanssa on äärimmäinen. Se pelaa enemmän. Silti on hyväksytty lapsia tai enemmän niin sanottuja criminogenic tekijät, tekijöitä, jotka edistävät rikollista käyttäytymistä. "

Ei-kommunikatiivinen

Adoptoidut lapset ovat todennäköisemmin kuin muut kommunikatiivisen, heillä on vähän luottamuksensa aikuisiin, ei ollut turvallinen paikka ja näin ollen liittää vaikeampaa.

Moraalista kehitystä voidaan estää, kykyä eläytyä toisten, joten se on vähemmän. He tuntevat hylättiin, satuttaa. ,, Muita useammin he kohtaavat turhautumista. Ja että provosoi aggressiota. Ne ovat usein pienempiä rikollisuuden tai huumeiden käytön vuoksi käyttäytymisongelmia. "

Suurempi riski

Tutkimus osoitti, että adoptoidut lapset, varsinkin kun ne alkavat murrosikä, suurempi riski käyttäytymisongelmia. Pojille, riski on vielä kaksinkertainen. Lopulta yksi neljästä yhteyttä huolellisesti.

Mukaan Hoksbergen Tutkimukset osoittavat myös, että Etelä-Amerikan ottolapseksi on enemmän ongelmia kuin vaikkapa Aasian lapsia. ,, Se on noin pari prosenttia, mutta silti. "

Syy

Alkoholinkäytön vanhempien, väkivalta, varhaisissa köyhyydessä, kotoa kotiin: Brasilian ottolapseksi usein jo pahasti vaurioitunut yli, kun taas Aasian lapset paljon nopeammin syntymän jälkeen hyväksyttiin. ,, Tällainen vahinko alussa elämässä, kun leirin kestävät eliniän. "

Käveli takaisin

Jos määrä hyväksymiset 70-luvulla lähti, äskettäin laski. Huipun jälkeen vuonna 1980, hyväksyttiin vuonna 2011. 563 lasta. Brasiliassa luku oli 81 vuonna 1996, vuonna 2011 vain kolme.

Kuitenkin, emeritus professori varoittaa, että tulevina vuosina enemmän "ylilyöntejä" - kuten hän kutsuu murhat Drenthe ja väkivalta Marcos van der s - odotetaan. Jotkut nyt täyttänyt jos he huomaavat, että elämä ei ole saanut, mitä he toivoivat. ,, Ja kukaan ei ohjata heitä. "

Hän itse vetosi vuosia enemmän jälkihoito antamisen jälkeen. Mutta hän ei pettynyt ei päästä vauhtiin. ,, Tällä tavoin voidaan tunnistaa aikaisemmin ja käyttäytymistä voidaan estää ongelmakäyttäytymisen. "

Levottomuus

Ei ole harvinaista adoptiovanhemmat yrittää auttaa heidän levoton lapsia, vaikka he eivät voineet puhua niiden trauma. Lisäksi he haluavat aina petä heitä ja torkkumistapahtuman yhdessä liittää pelko hylätyksi tulemisen uudelleen muutenkin.

,, Hyväksyttiin lapset ja heidän vanhempansa ovat uhreja hoidon puute. Pelkään, että yhteiskunta nyt ylilyönnit huomaamaan. "

Tämä tarina Jantien de Boer on sijoitettu Leeuwarder Courant

(0)
(0)