Rentoutumisterapia oppia hallitsemaan synnytys

Terveys Siimon Keränen Maaliskuu 13, 2018 0 22
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Rentoutumisterapia oppia hallitsemaan synnytys

Tämä käytäntö auttaa äitejä hallita kipua synnytyksen, lähinnä hengityksen ja maininta myönteisiä mielikuvia. Keskity rentoutumista terapiassa ehkäisymenetelmän valmistelua.

Rentoutumisterapia tekniikka, sekä psykologinen ja terapeuttinen, ensimmäinen kulkee läpi kehon tietoisuutta.

Lääkäri tai kätilö voi jatkaa yhdessä kuullen tarvittaessa anatomian: hengitys, verenkierto, hapetus elin. Aloitamme selittävä vuoropuhelua. Se edellyttää myös, että äiti tiesi mitä oli tekeillä hänen vatsaan. Sikiö kasvaa. Viisi kuukautta raskaana, esimerkiksi, hän liikkuu, hän alkaa olla hiukset, hän imee hänen peukalo.

Yleensä rentoutuminen terapeutti alkaa ensimmäisen istunnon Avaa keskustelu, nimeltään "historia." Hän kysyy nainen hänen elin ennen raskautta, perhesuhteiden, tunteitaan, miten hän asui ensimmäinen ultraääni, jos se on jo tapahtunut ... Tämä on tunnistaa pelkoja, huolia, mahdolliset tukoksia, mutta myös hyvinvoinnin aloilla.

Opi hengittämään hyvin

Tässä vaiheessa istunnon, rentoutuminen terapeutti auttaa sinua rentoutumaan, rentoutua. Kaikki tämä alkaa hengitys.

Tarkemmin taju hänen vatsa, raskaana oleva nainen makaa niin mukavasti kuin mahdollista pieni tyynyn alle Polvillesi. Oppia hallitsemaan hengitys voi hallita kipua kohdun supistusten, usein pelkäsivät.

Valtion välillä valveilla ja nukkuminen

Äiti on täysin rento, silmät kiinni edullisesti tulla mestari hänen hengityksensä, tietoinen hänen elin ja vauva. Tavoitteena on valtion välillä wakefulness ja uni on nimeltään "sophroliminal". Yksitoikkoinen ja lääkäri auttaa sinua.

Voit liittää kuvan ele

Notkahdus tässä tilassa nimeltään "sophroliminal" voit kohdata pelkosi. Esimerkiksi, se pelaa alas asentoon synnytyksen aikana. Meidän on kuvitella kun keskitytään myönteisiä kohtia. Tästä meillä on liittynyt tukipiste positiivinen kuva tai väri. Periaate ei ole pysyä keskittyä jotain negatiivista.

Ennakoi tilanteissa positiivisesti

Koko istuntoja, voit alkaa voit heijastaa kuuden kuukauden kuluttua toimituksen, sitten mennä kotiin, kun käyt kotona vauva. Nämä tilanteet tehdään laskussa tavalla: Mene takaisin ja juuri synnytyksen jälkeen, sitten työhuone ...

Tämä visualisointi tilanteissa, jotka on aina liitettävä positiivinen vahvistus: kaikki menee hyvin, tunne hyvinvointiin tulee yli sinua. Päivä syntymän, nainen voi vedota näitä myönteisiä mielikuvia lievittää hänen kipua.

Lopussa istunto, on jälkipuinti kanssa sophrologist tunteita, kuvia. Jos pelkäät, tiedät miksi siellä oli niin tunteita.

Äitiys Rentoutuminen hoito: käytännön tietoa

Kuten kaikki valmistelut syntyessään, vain kahdeksan Äitiys rentoutuminen terapia istunnot ovat sosiaaliturvan korvaamat kuudennen raskauskuukauden edellyttäen, että se on kätilö, joka suorittaa. Mutta paras on aloittaa heti vauva liikkuu kohti neljännen tai viidennen kuukauden. Muista ottaa välipala ja vesipullo. Yksittäiset kurssi kestää noin tunnin.

Jos valitset tämän menetelmän, huomaa, että rentoutumista ja mielikuvitus työtä olisi jatkettava kotona istuntojen välillä. Koulutus opas sinut tilaa rentoutumiseen päivänä toimitus. Älä investoida tätä lähestymistapaa, jos et usko. Olisi aika hukkaan.

Mistä saa tietoa?
Ranskan Society of rentoutumisterapia

(0)
(0)