Ravitsemus ja pahanhajuinen hengitys; mitä voit tehdä?

Terveys Janina Keränen Tammikuu 23, 2017 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kuinka monta suhteita ei voitu suorittaa, koska pahanhajuinen hengitys on yksi kumppaneista? Pahanhajuinen hengitys tai pahanhajuinen hengitys on hyvin yleinen ehto. Se on suuri vaikutus itse ja ympäristöstä, ja se on välttämätöntä estää tämän. Usein mielestämme raikkaan hengityksen on kysymys parempi puhdistus, mutta vaikka pahanhajuinen hengitys johtuu usein huono suuhygienia, on olemassa myös muita vaikuttavia tekijöitä kuten huono ruokailutottumuksiin. Jälleen voit hyvin tuntevaa tämä edellytys itse työtä saavuttaakseen paremman hengitys.

Syyt

Tupakointi, diabetes, maksasairaus, tulehtuneet ikenet, onteloita, kurkun tulehdus, suolistosairauksia; joitakin muita tekijöitä, jotka voivat edistää pahanhajuinen hengitys. Pahanhajuinen hengitys on tila, joka voidaan vapauttaa nopeasti ja helposti käsiteltävä yhdistämällä terveellisen ruokavalion ja hyvä suuhygienia. Joissakin tapauksissa oireet eivät mene oikeaan. Silloin on tärkeää varmistaa, että pahanhajuinen hengitys ei johdu terveysongelma ja on suositeltavaa käydä lääkärissä. Yleensä elintarvikkeita, jotka ovat mausteinen pistävä tai mausteinen usein syyllisiä ongelman. Mutta myös juustoja kuten Roquefort, Camembert tai vuohenjuustoa tai anjovista, salamia ja öljy tölkit. Nämä elintarvikkeet nimittäin antaa pois tuoksu, joka pysyy noin 24 tuntia suumme hetkellä riippumatta siitä olemme paljon harjalla meidän hampaita tai ei. Olut, kahvi, viski ja viini kiinni takana meidän hampaita. Ja joka kerta kun hengittää, haju joka tarttumaton.

Ratkaisu: tuoreiden elintarvikkeiden

Kun mistä tahansa syystä kärsivät myös pahanhajuinen hengitys ja me siten kärsivät sosiaalisista ongelmista on paras tapa heti tehdä jotain jota viikon ja ainakin puolet kaikki ateriat syödä raaka ruoka. Erilaisia ​​tuoreita, raaka hedelmiä ja vihanneksia. Muut elintarvikkeet olisi mielellään höyrytetty tai grillattua. Lisäksi tulisi varmistaa syömään elintarvikkeita, jotka jäävät helposti hampaiden välissä ja siksi voi aiheuttaa reikiintymistä. Siksi on suositeltavaa ole vedetty esimerkiksi omena kuori, sokeria tai karkkia syödä että tyypillinen makeisia että lapset ja etenkin myös usein kasvanut ihastunut välin katsomme elokuva televisiossa. Poistaa ylimääräinen suoliston bakteerit, se on hyvä yhden päivän osallistua sapdieet ja vain sitruunamehu juoda.

Suun terveydenhuolto

Mikään edellä mainituista virtalähde toimenpiteillä saavutetaan jotain niin ei jokaisen aterian jälkeen hampaat on kiillotettu. Ja myös kieli, joka on usein lyöty, on puhdistettava. Harjaus pitäisi tehdä tarkasti, ja joissakin tapauksissa on suositeltavaa käyttää myös hammaslangan hampaita ja villityksiä. Esimerkiksi ruoka hiukkaset poistetaan jotka sijaitsevat hampaiden välissä ja joka lisäksi aiheuttaa ientulehduksen ovat myös usein syynä pahanhajuinen hengitys. Monet ihmiset käyttävät hammasharja lähes kaikki hiukset istuu. He eivät tiedä, että on parempi kuukausittain tai kun he ovat olleet sairaita ostaa uuden hammasharja. On myös tärkeää, hammasharja välein harjaamalla hyvä
puhdistaa. Voit tehdä tämän lisäämällä harja lasilliseen rypäleen ote vetyperoksidilla ratkaisu. Tämä on ainoa tapa varmistaa, että bakteerit kasvaa ja sitten palata suuhun. Erityinen suuvedet että voit ostaa kaupasta eivät ole tehokkain tapa päästä eroon pahanhajuinen hengitys. Poistaminen aluksi
suuvedet bakteerit suussa, mutta jos suuvettä kuitenkin kehitetty ?? sama vaikutus sinulla kun syö tuore suu makeisia tai purukumia ?? bakteerit ovat oikeastaan ​​enemmän väkivaltaisia ​​takaisin. Lisäksi, kuten suuvesi syy ei ole käytetty oikein, iensairauksien tai muita infektioita suussa voi.

Elämäntapa

Hyvä suuhygienia on erittäin tärkeää. Tarvitsemme hampaat jokaisen aterian jälkeen enemmän kiillottaa ja puhdistaa kielemme, hammaslangan ja käyttämällä enemmän hampaita villityksiä ja hammasharja jokaisen käyttökerran jälkeen myös puhdas. Kaikki varmista mitään ruokaa jäännös on hampaiden välissä. Myös, ravinto on tärkeä rooli. Esimerkiksi on suositeltavaa höyryä tai grilli elintarvikkeita, ja erityisesti ei syödä mausteinen mausteet.

Suositeltava elintarvikkeet

  • Vihannekset: kaikki kasvi lajike on sopiva. Edullisesti tuoreet, raakoja vihanneksia.
  • Tarjoilu: vähintään yksi annos päivässä
  • :, Jyvä leivissä, riisi ja pasta: Kuorimaton vilja. Täysjyväleipää, ja keksejä.
  • Tarjoilu: päivittäin 60 gram.Volkorenrijst ja pastat, mieluiten lounaalla.
  • Tarjoilu: päivittäin yksi murot, täysjyväleipää, ja keksit 60 grammaa päivässä; 80 grammaa riisiä ja pastaa, lähes päivittäin.
  • Kala ja palkokasvit: Rasvainen kala kuten lohi, sardiini ja makrilli. Palkokasvit kuten linssit, herneet, pavut. Erityisesti yhdessä riisin tai vihanneksia.
  • Tarjoilu: 100 grammaa kalaa vähintään viisi kertaa viikossa; palkokasveja, levy keitettyjä palkokasveja, tai 80 grammaa kuivatut palkokasvit, vähintään kolme tai neljä kertaa viikossa.
  • Liha ja munat: On suositeltavaa syödä lihaa muutaman päivän jos pahanhajuinen hengitys, erityisesti lihan, joka on helposti loukkuun hampaiden välissä.
  • Hedelmä: Jokainen tyyppi hedelmä on sopiva, paitsi hedelmä, joka on helposti loukkuun hampaiden välissä kuin omena kuori.
  • Tarjoilu: vähintään kaksi annosta hedelmiä joka päivä.
(0)
(0)