Rakenna lintuhuone

Luonto Niklas Tamminen Tammikuu 22, 2017 5 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Lintuhuone voi olla mukava lisä puutarhaan. Chirping lintujen ja niiden leikkisä luonto on hauskaa sen arvoista. Miten luoda Aviary, joka sopii hienosti puutarhassa ja sopii lintujen voit lukea tämän artikkelin.

Rakenna Aviary

Kun rakennus lintuhuone kaksi keskeistä asiaa eteenpäin. Henkilökohtainen vaatimus, mitä henkilönä odotat lintuhuone. Ja standardin vaatimuksia, mitä linnut ainakin odottaa Aviary, lopulta se heidän on elää siinä.

Standardin vaatimuksia

Fly Space
Ensinnäkin, lintuhuone tulisi olla riittävän suuri. Liian suuri lintuhuone ei ole, muistakaa tämä hyvin. Liian pieni lintuhuone koostuu onnettomuudekseen kuitenkin. Vähimmäiskoko on 10 kertaa niin pitkä lintu. Aseta suurin lintu, joka tulee lintuhuone on neitokakadu, ne ovat noin 30cm. Sitten, häkki on oltava vähintään kolme metriä pitkä. Aviary on 3-1 metrin sopii paremmin kuin lintuhuone 2 2 metriä.
Sideharso Vahvuus
Toinen vaatimus on vahvuus verkolla. Jos haluaa pitää seeprapeippo kuin ohuin johto riittää. Kun papukaijat voi valita kaikki paremmin vahvemman mesh koska ne käyttävät heidän suunsa paljon kiivetä mesh. Jos haluaa pitää papukaijoja on ollut ehdottomasti paksu sideharso. On suuri kysyntä markkinoilla. Varmistaa oikea verkon valinta voit tarkastella paksuus mesh josta ostit lintuja.
Ahventa
Oikea valinta ahvenia on tärkeää. Anatomia lintuja on kehittynyt, että kun lintu istuu varpaisillaan automaattisesti karsastaa. Täällä hänellä ei ole tarvittavien lihasten, tämä on tekemistä jänteet venytetään kyykky. Siksi ei pidä käyttää tasainen hyllyt kuin ahven. Linnut eivät voi istua mukavasti täällä, koska he eivät voi taipua varpaillaan. Joten käytä pyöreä ahventa, mieluiten puuta, mutta mikään metallista tai muovista. Lintuja, erityisesti papukaijat, rakastavat poimia lainkaan, ilo he kokevat kuoria kuori niiden ahven ei pidä aliarvioida. Muovi ahventa, ne täten myrkylliset hiukkaset päästä sisälle. Ja metalli orret ovat liian kylmä talvella. Ja on välttämätöntä, että linnut voivat viettää varpaat ja tämä on paras tehdä puinen ahven. Kun paksuus ahvenen yksi voi väittää, että edessä kolme varpaat eivät saa koskettaa takana kärki alareunassa kiinni. Joten lintu voi istua mukavassa asennossa. Sisältäen myös joitakin tikkuja, jotka ovat hieman paksumpi niin että lintu talvella voi paremmin kattaa jaloilleen sen plumes kylmältä. Linnut tuntea turvallisin korkeammalla. Hang siis te orsia riittävän korkea teidän lintuhuone.
Lelut
Leluja myymälässä voi olla kaunis silmät lintuhuone mutta tämä ei ole mitä lintuja kuin paras. Kun seisot lähellä joitakin pensaita missä marjat kasvavat, yläosan kanssa suosikki seljanmarja pensas, katkaistaan ​​tässä kuin iso oksa ja ripusta se häkkiin. Linnut etsii hyönteisiä keskuudessa lehtiä ja marjoja. Kun he kaikki alkavat ne jättää usein vetää pois ja kuori oksia.
Suojelu
Useimmat linnut pidämme lintuhuoneet voi melko hyvin kylmää vastaan. Tämä ei riipu olosuhteet, lintu saa olla tuulessa ja saa olla märkä. Nojaa lintuhuone on oltava. Yksi voi avata hieman anna mahdollisimman monta lintulajia löytää sen jäähtyä kesällä valo suihkussa pestä niiden höyhenpeite. Suojaa tuulelta voidaan tehdä kaksi tai kolme vierekkäisen lintuhuone osittain tehdä mitään tuulenpitävä.

Henkilökohtaiset vaatimukset

Beyond että lintuhuone tarpeita lintuja, tietenkin, se on myös mukava puutarhassa. Tämä riippuu osittain itse, mutta joitakin vinkkejä on esitetty alla.
  • Anna viiniköynnöksiä kasvaa teidän lintuhuone. Koko menee ulos näyttää mukavampaa ja linnut voivat jakaa tässä hyönteisiä. Varo myrkyllisiä köynnökset kuten muratti ja vastaavat.
  • Luonnonmateriaalien käyttö. Rauta vankila kukaan ei halua olla hänen puutarha. Puu näyttää parhaat mutta huomaa, että se on riittävän paksua, että papukaijat eivät nakertavat kautta täällä.
  • Myös ohjaa maaperän. Vuonna lintuhuone, useimmat ihmiset luottaa vain yläosa. Seurauksena pohja kalju ruma huone. Huomauttaa asiasta ja hauska tapa kääpiö viiriäisen tai joitakin marsuja ja kaneja.
(0)
(0)