Raamatun historia 22: Joseph paljastaa henkilöllisyytensä

Miscellany Sylvi Honkonen Tammikuu 22, 2017 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Joseph jälleen testata hänen veljensä. Kuinka pitkälle he valmiita uhraamaan itsensä muille? Joosef lähtee "magic" cup BenJaminin säkistä laittaa. Kun veljekset lähtevät, ne ohittaa isännöitsijän. Veljekset ovat shokissa kun näyttää siltä, ​​että Benjamin on kuppi "varastettu". Juudan vetoaa Benjamin ja valmis hänen paikkansa orja vallata. Sitten Joosef tiedämme, että hänen veljensä on todella muuttunut ja hän tekee tunnetuksi hänen henkilöllisyytensä.

Joseph paljastaa henkilöllisyytensä

Joosef testit veljensä
Joseph vielä haluaa nähdä, jos veljekset ovat valmiita uhraamaan itsensä muille. Aterian jälkeen hän kertoo isännöitsijä täyttää taskut veljiensä komission ja uudelleen antaa päälle rahaa. Hänen oma "magic" kuppi anna hänen makasi Benjaminin säkistä. Valvoja tekee Joseph optio. Seuraavana aamuna, jolloin veljekset kohti Canaan, onnellinen että kaikki on mennyt niin hyvin.
Tuskin jälkeen ne tulevat kaupungin isännöitsijän jälkeen niitä, syyttäen heitä varastaa "jumalallinen" kupin isäntänsä. Mikä kiittämätön ystävällisyydestä, jolla hän kohteli heitä. Ne valittaa turhaan ja muistuttaa hänelle, että he ovat jopa tuonut rahaa viime kerralla. Miksi ne varastaa jotain herransa? Suostuu niiden juttuja on tutkittava ja he sanovat, että jos yksi heistä oli kuppi, hän kuolee ja toiset toimivat orja. Kuitenkin, isännöitsijä kertoo vain varas tullaan rankaisemaan ja että muut voivat vapaasti matkustaa kotiin.
Vakuuttunut syyttömyytensä käsiinsä veljekset niiden juttuja. Haku alkaa vanhin ja päättyen nuorin. Kun Benjaminin laukku avataan, veljekset ovat shokissa. He eivät voi uskoa, että Benjamin on varas. Veljekset jäävät epätoivoon ja päättää yhdessä. Kuinka erilaista se oli, kun he myivät hänet. Kaikki veljekset takaisin Egyptiin uudelleen ja yrittää pelastaa viattomia Benjamin.
Juudan vetoaa Benjamin
Kun veljekset palaavat Joosefin, ne putoavat polvilleen ennen häntä ja julistaa syyttömyyttään. He eivät ymmärrä, miten tämä voi tapahtua. He ajattelevat rangaistus synneistään. Ne ovat kaikki halukkaita tulemaan orja.
Mutta Joseph kieltäytyi niiden tarjouksen ja sanoi, että ne, jotka on pysyttävä hallussaan pään orja ja että muut voivat palata Kanaan.
Juudan sitten askel eteenpäin ja alkaa puolustaa Benjamin. Juudan syyttää kova kuljettaja salaliitto. Hän varoittaa häntä epätavallinen vahvuus Jaakobin poikia. Joosef vastasi, että hänen "jumalallinen" cup kertoi hänelle, että kaksi heistä ovat tuhonneet koko kaupungin, mutta hän ei ole vaikuttunut.
Juudan vaihdetaan sitten taktiikkaa ja vetoaa Josephin sydämeen. Hän kertoo Jaakobin ja hänen kaksi rakkaan poikansa hänen rakas vaimonsa Rachel. Juudan kertoo isänsä suru, kun yksi heistä oli poissa. Hän sanoo, että he tulevat kotiin ilman Benjaminin heidän vanhukset isä ei selviäisi. Lopulta, Juudan tarjoaa itsensä sijasta Benjaminin. Hän on paljon parempi orja kuin Benjamin.
Joseph paljastaa itse
Joosef oli nyt varma, että hänen veljensä ovat muuttuneet ja että he mieluummin kuolee kuin pettää Benjamin orjana. Joseph tietää, että hän voi nyt antaa anteeksi veljilleen ja että hän ei enää vihasi. Sitten Joseph purskahti itkuun ja sanoi hepreaksi: "Minä olen Joosef! Onko isäni yhä elossa?"
Veljekset ovat ymmällään ja pysty vastaamaan. Joseph kertoo heille, että he eivät tarvitse huolehtia, että he myivät hänet orjuuteen. Se oli Jumalan tahto lähettää hänet Egyptiin pelastaakseen perheensä nälkään niin. Sitten hän kertoo heille kertoa uutisia Jaakobin ja sanoa, että hän on edelleen sama Joseph säilyi huolimatta jumalattomat ympäristö, jossa hän löytää itsensä. Sitten hän kysyi isältään ja hänen talouteensa päästä Egyptiin. Ne voivat asettua maakunnassa Goshen. Siellä hän huolehtii heistä. Sitten Joosef syleili kaikki veljensä.

Yhteenveto - kysymykset

Voit tarkistaa itse, onko olet ymmärtänyt tekstit ovat joitakin kysymyksiä täällä. Vastaukset löytyvät yllä olevassa tekstissä.
  • Testi Joosefin veljet?
  • Millä tavoin vetoaa Juudan Benjamin?
  • Miksi Joseph paljastaa itsensä veljilleen?
  • Miksi Jumalan tahto, että Joseph meni Egyptiin?
  • (0)
    (0)