Puutarha tulipalo tai ulkona takka viihtyisä ja lämmin terassi

Talo ja puutarha Eelis Taipale Huhtikuu 13, 2017 1 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Puutarha on yhä useammin jatkeena kotiin. Heti kun sallitaan, elimme ulkopuolella mahdollisimman paljon uudelleen. Mutta Hollannin ilmasto on ollut tiedossa heittää kapuloita rattaisiin. Ulkotakka tai ulkona takka voi tarjota lämpimän ja viihtyisä terassi. Tämä mahdollistaa paljon enemmän ja paljon enemmän iloa puutarhan ja terassi. Kausi voidaan laajentaa huomattavasti ulkotakka tai ulkona takka. Lisäksi sopivat myös, että jotkut mallit on varustettu grilli toiminto. Joten sen ulkopuolella on erittäin mukava!
Harrie Leenders - Tyyppi Pharos
  • Mikä on chiminea tai takkaa?
  • Mikä on paras paikka ulkotakka tai ulkona takka?
  • Kivi ja betoni ulkotakka tai ulkona takka
  • Puutarha tai terassi Takka tulisija ruoste vapaa teräs
  • Tulipalot ja palo Grillit

Mikä on chiminea tai takkaa?

Palo ja lämpöä puutarhassa
Yksi uusimmista suuntauksista osalta ulkoinen koristelu puutarha, puutarha tai patio takka voidaan laskea. Koristelu terassi vuosittain enemmän ylellinen. Lounge asettaa jo valmiiksi todellinen ulkokeittiö. Ja puutarha tai patio takka siellä nyt lisätty. Itsessään looginen seuraus ulkona joka on yhä tärkeämpi lähes kaikkiin puutarhan omistaja. Heti sää sallii mennä lasiovet auki ja liikkuvat ulospäin elämää. Pidentää tätä aikaa ulkona ja makeuttamiseen ulkotakka, ulkoilu liesi tai takka terassi puutarhan uusia suuntauksia syntyy. Myös tulen käyttöä kuoret viime vuosina kasvussa. Lisäksi miellyttävän lämmin antaa tulisija tai tulipalo kulho läsnäolo liekit lisäsi tunnelmaa.
Puutarha palo sijaan palo kuoppaan
Lämpö terassilla tämä suuntaus ei enää huolehtimassa palo kuoppaan puuta. Tämä on täynnä takka tai puu-kivi tai ruoste-free teräksestä, joka on myös varustettu omalla savukaasujen on. Tämä tekee takka tai uuni niin myös paljon enemmän ylellinen kuin firepit. On oikea vastuuvapauden savun savua haittaa tai levinnyt savun haju terassilla kysymyksen. Lisäksi miellyttävän lämmin ja intiimi tunnelma, puutarha tai patio lämmitin myös muita myönteisiä näkökohtia. Jotkut puutarha tai patio tulisijat voidaan myös käyttää nimittäin Grillauspaikoiksi. Lisäksi ilma pitää savu lentävät mukavan matkan. Useimmat puutarha tai patio takat kanssa polttopuut. Aina on hyvä kuivaa puuta. Jos polttopuut on märkä tai kostea, kun se tulee renkaiden haista paljon, tupakointi ja antaa särinää.

Mikä on paras paikka puutarhassa tai ulkona takka?

Loogisin on sijoittaa liesi tai tulipalon terassilla. Kivipinta Terassin on varmin perusta puutarha tai patio takka. Kivi johti lämpöä ja ei ole syttyvä. Lisäksi terassi on, tietenkin, myös paikka, jossa lämpö on halutuin. Jos puutarha tai patio takka voidaan sijoittaa kivi terassi, mutta on esimerkiksi nurmikolla tai katettu terassi on otettava huomioon, että lähialueella tulen voi olla erittäin kuuma. Siksi on parempi puutarhaan tai patio takka vielä antaa oman kivipinta. Syttyvä pinta ei takaa Tulipalon. Loikkii kipinöitä ja palavia esineitä välittömässä läheisyydessä puutarhaan tai patio lämmitin myös aiheuttaa palovaaran. Puutarha tai patio takka on melko helppo asentaa itse. Vaan siirtyminen epävarma, aina asiantuntija.
PALAZZETTI tyyppi Mykonos

Kivi ja betoni puutarha tai patio takka

Tulisija Kivi tai betonia pakki
Puutarha tai patio takka kivi on yleensä koostuu eri valetut osat. Nämä osat ovat sementoitu toisiinsa aikana saattamisesta. Kivipuutarha tai patio takka on kuin "kit" on käytettävissä. Mutta on myös yrityksiä, jotka voivat tehdä rock garden tai patio takka tehty sinulle. Useimmat kiviä tai betoni puutarha tai patio tulisijat näyttävät hyvin samanlaisilta. Ei ole selvää tai voimakkaasti erottuva malleja saatavilla. Tiili tai betoni puutarha tai patio takka on halvempaa hintaluokassa. Tämä liittyy yksinkertainen rakenne ja edullisia materiaalia. Jos valinta osuu puutarha tai patio takka kivi olisi harkittu etukäteen oikeaan paikkaan. Jos asetit tuleen kerran, sitten sijainti ei voi helposti muuttaa. Etuna kivi puutarha tai terassi takka on, että usein grilli-toiminto liittyy siihen.
PALAZZETTI kivi ja betoni puutarha tulisijat
Tunnetuin ja suosituin brändi kivi ja betoni ulkotakkojen on PALAZZETTI. Jokainen varmasti tietää tämän takkaa sen erottuva muoto. PALAZZETTI nimi ei luultavasti kuulostaa tutulta, mutta kuva kunkin ulkotakka antaa tunnustusta kaikille. Ulkona tulisijat PALAZZETTI voi tehdä hyvin kuin grilli. Jos syöminen on ohi ja se saa hieman kylmempi ulkopuolella, PALAZZETTI voidaan käyttää ulkotakka. Ne ovat kauniita, toimivia ja hyvin palkattuja ulkotakkojen.
Harrie Leenders - Tyyppi Spot

Puutarha tai terassi tulisija ruoste vapaa teräs

Kevyt taskuihin ruoste vapaa teräs
Takat valmistettu ruostumattomasta teräksestä viime vuosina erittäin suosittu. Ruostumaton pääsee läpi sää vuosien mittaan enemmän ja enemmän luonnetta ja karismaa. Lisäksi ruoste-free teräs soveltuu hyvin moderni takka maalaismainen suunnittelu. Näin ollen, on metalli puutarha tai terassi takka paljon eri malleja ja tyylejä markkinoilla. Muotoilu on joskus myös tilaa varastointiin polttopuut. Metalli puutarha tai patio takka on korkeampi hinta kuin tiili tai betoni ulkona takka. Yksi etu puutarha tai patio takka valmistettu ruostumattomasta teräksestä on, että materiaali on erittäin kevyt. Monet lähteet tätä materiaali varustettu pyörillä ja siten helppo siirtää ja käyttää kaikkialla puutarhassa.
Ruostumaton teräs ulkotakkojen Harrie Leenders
Harrie Leenders on tunnettu nimi, kun se tulee suunnitella ulkona tulisijat. Hänen mallit ovat ominaista paljon huomiota kiinnitettävä suunnitteluun takka. Palo ei palava ikään kuin taideteos puutarhassa. Suurin osa hänen mallit on varustettu pyörillä joten käytä kaikkialla puutarhassa. Lisäksi ne ovat lukittavia ja otan, jopa kosteampi kausien pysyvät kuivina.
Palo Scale Dik Geurts

Tulipalot ja palo Grillit

Scales tulen lämpöä ja tunnelma puutarhassa
Hyvin erilainen tapa syttyä puutarhassa on sijoittaa palo kulhoon. Palo Kulhot antaa erityinen tunnelma puutarhaan kuin ne palavat. Mutta vaikka ne ovat huonossa kunnossa, he pian tuli todellinen katseenvangitsija. Palo Kulhot ovat saatavilla useita eri kokoja, tyyppejä ja malleja. Usein he tekevät melko tyyris. Tämä johtuu myös usein erillinen ja ainutlaatuinen malleja. Mutta useimmiten huomaat, että ostat tällainen erityinen palo kulho pitkällä tulevaisuudessa lisää jotain erityistä omaan puutarhaan. Kuin tuli kulhot ovat myös tulipalon kaivoksia mielialan parantavia elementtejä puutarha. On kylmä ilta pieni ryhmä noin palo kuoppaan on hyvin intiimi ja tunnelmallinen.
Palo Kulhot Dik Geurts
Dik Geurts on ollut noin 30 vuotta tuttu nimi alalla uunit. Hän suunnittelee takat ja suunnittelija tulisijat sisällä ja ulkona. Mutta palo kulhot kuuluvat hänen kenttään. Dik Geurts on tunnettu ainutlaatuinen muotoilu, käsityötaito ja tekniikka. Kaikki on suunniteltu ja valmistettu omassa tehtaassa Elst.
Palo kuoppia Barbecook ja Blomus
Barbecook on palo kaivoksia että pyöreä, neliö tai suorakulmainen. Pala palalta ne on varustettu tuhka-kerätä levy. Avoin rakenne muotoilu antaa firepit lämpöä ja tunnelmaa pois. Hiilipannu of Barbecook on ajaton ilme ja sopii tahansa puutarhassa. Palo kuoppaan Blomus huokuu hyvin erilainen tunnelma. Ne ovat karu malleja, jotka sopivat perinteiseen puutarhaan. Mallit ja Terra Blomus Blomus Atrio on valmistettu Matt ruostumattomasta teräksestä ja varustettu irrotettava vuori.
(0)
(0)